Георги Йорданов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Георги Йорданов

Мнениеот Teo » 17 дек 2015 22:18

....за незадоволително представяне и нееднакъв критерий при налагане на лични наказания.......

Цял мач ви повтарях, че Жорето бие избирателно с пръчката по ръцете :!:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 дек 2015 22:23

И Таско и Жорката осраха и двата мача и справедливо са наказани.Литек също абсолютно заслужено е аут от А група.Факт.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 дек 2015 22:30

Георг написа:1.На мача в Ловеч засадата е отчайващо явна и за професионален съдия няма извинение!Действието определено повлия на резултата.Ловеч посмъртно нямаше да могат да върнат гола!

Докато има хора, като теб мислещи, че посмъртно не може да върнем гол паднал в непомня и аз коя минута на първото полувреме, каква дискусия да се води?
Пораснете бе хора, тоя незачетен гол е най-малкия проблем на всичко случващо се.
На Герена не ни бяха зачитани кристални попадения на Бодуров и Асприля, но терена ненапуснахме, задавате ли си въпроса защо?
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 дек 2015 22:35

PFC Litex написа:
Георг написа:1.На мача в Ловеч засадата е отчайващо явна и за професионален съдия няма извинение!Действието определено повлия на резултата.Ловеч посмъртно нямаше да могат да върнат гола!

Докато има хора, като теб мислещи, че посмъртно не може да върнем гол паднал в непомня и аз коя минута на първото полувреме, каква дискусия да се води?
Пораснете бе хора, тоя незачетен гол е най-малкия проблем на всичко случващо се.
На Герена не ни бяха зачитани кристални попадения на Бодуров и Асприля, но терена ненапуснахме, задавате ли си въпроса защо?

Какво има да се коментира толкова.Гришата нереди и излезнахте.Мислиш че на Попов или Стоилов им стиска да изкарат отбора.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 дек 2015 22:36

Киро Г. ревна преди два дена, че Г. Йорданов е престъпник... И наказанието не закъсня.
И то въпреки, че някои бивши рефери ( които откровено мразят Левски ) ... Подкрепиха почти всички решения на Йорданов.

Но къде ти, явно Киро Г. разбира повече от бивши рефери ( някои от тях свирили и в евротурнирите )

P.S.

Продължавам да си чекам положението на Минев, да ми се покаже подобно от друг мач в Европа, в който такова побутване да е наказано с ч.к.
Ест. че няма как да се намери подобно, защото няма рефер в света, който би дал ч.к. за подобно действие, независимо какво казват правилниците. 8-)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 17 дек 2015 22:40, променено общо 2 пъти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 17 дек 2015 22:37

заклевам се, още около 35-та мин, напълно сериозно, питах баща ми защо още никой от ръководството на литекс не вади отбора от терена. става дума за неутрални фенове към тоя мач. нямам нужда някой да ми разяснява кое е картон и кое не е, кое е засада и кое не е,
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Georgiterter
Контакти:

Мнениеот Georgiterter » 17 дек 2015 22:41

Графе ботев и неутрален няма как

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 дек 2015 22:42

Най-гадното в поведението на Г.Йорданов е че той освен футболен съдия е и служител в БФС,заради това би трябвало да е двойно по-отговорен за работата си.Но след като не "виждаш" каратето на Моци,удара на Гаджев,нямаш еднакъв критерии при еднакви ситуации,значи си върши работата като типичен служител от БФС,интереса клати феса.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 17 дек 2015 22:44

Georgiterter написа:Графе ботев и неутрален няма как

караш ме да те обиждам... тоя мач по никакъв начин не касае интереси и класиране на "Ботев"
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Georgiterter
Контакти:

Мнениеот Georgiterter » 17 дек 2015 22:52

Графе 1 кръг удар срещу Цонев в лицето помниш ли

Върни се в “Футбол - България”