hant написа:За това, което става по нашите стадиони огромна вина има Перуката и неговото обкръжение. Стана вече правило нарушенията на Моци да не се забелязват от реферите, а там, където са фрапиращи и за червен картон да го наказват максимум със жълт. След този скандал Футбулната централа трябва да назначи преиграване на мача при съдийство от рефер от Италия, Англия, Германия или Франция.
Втория алтернативен ход бы правилно да бъде преизваждане и двата отбора от А група и догодина в Б група да играят ЦСКА, Литекс, Левски и Локо София(Локо, заради разликата в класата с останалите отбори от А окръжна да прескочи В група. Литекс да бъде изваден заради излизане от стадиона, а Левски - за четвърто нарушение - ударено с камък длъжностно лице. Това е четвъртото им нарушение, макар че след третото те трябваше вече да са извадени от А група (не заради необходимостта да се приеме такова постановление вече повече от половин година не се е събирал Испълкома.)
Правителството да вземе решение за разсрочка на дълговете на отборите от А група плюс Локо София и ЦСКАи да им се даде гратисен срок от 1 годиназа да могат всички отбори да стартират при равни условия. Иначе батака става всеки ден все по-голям.
+1
в този пост има повече креативност от колкото в драсканиците на томислав. въпросът е, че по скоро ще изхвърлят литекс, защото е реагирал на безобразията, вместо тези, които ги създават. няма да се учудя, ако калъфът от бфс, който е ударен с камък е "забравил" да опише случката в доклада. пловдивските отбори отнесоха хиляди левове глоби за расизъм, но за софийските няма такава санкции. много ми е интересно, ако извъртя една тръба в главата на полицай какво ще ми се случи? дали наказанието ще се разгледа другата седмица, когато ще съм имал още една сигурна ситуация да го халосам пак?