1 календарна година без ЦСКА - Левски!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: 1 календарна година без ЦСКА - Левски!

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2015 14:11

THE G.A.M.E написа:Това си е естественият ход на събитията.

Левски - Славия винаги е бил най-големият мач в България.
И сега, пак е така.
Просто естественият ход на нещата. 8-) :geek:

Мани мани.Славистите са два пъти повече от вас на тоя мач. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 дек 2015 14:20

delqnski47 написа:
THE G.A.M.E написа:Това си е естественият ход на събитията.

Левски - Славия винаги е бил най-големият мач в България.
И сега, пак е така.
Просто естественият ход на нещата. 8-) :geek:

Мани мани.Славистите са два пъти повече от вас на тоя мач. :mrgreen:

Демек, двама на един :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 дек 2015 18:27

На мене пък не ми липсва изобщо, честно казано. Времеце Славия да си заеме мястото на другия най-обичан Сф отбор. За протокола, само Левски!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 дек 2015 20:20

angelco77 написа:
GOLEADOR написа:Разбира се ГГ иска яростно да се махне от Ловеч и ако дойде в София може да се мисли за обединение на двата тима.Така дерби между ЦСКА и Левски може да гледаме още през лятото на 2016 година!

:lol: :lol: :lol:
То дербита Левски-Литекс си има бе,припознавач!Недей чака лятото на 2016,идвай на градския стадион в Ловеч на 12,има мач а Левски!
Идвай по-често,да свикваш с новия си отбор! :mrgreen: :lol:

По темата-ЦСКА не липсва на никой,да си стои,където е сега!

Kъде видя да припознавам каквото и да е?Къде?Аз ясно съм заявил,че ако синдика ни фалира ние,(феновете) трябва да си възродим отбора!Та какво викаш за припознаването,а?Ако имаш малко достойнство ще ми се извиниш!Отделно ако ГГ се махне от Ловеч и дойде в София може да се мисли за обединение.Но това е нормална практика и така са създадени повечето отбори в БГ!Та до тук с мантрата "припознаване".Чакам извинение.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 02 дек 2015 21:28

Умря един от любимите лафове на синьо - червената журналистика:"Вечното дерби".
Е, вече не е и никога повече няма да е вечно. :!:
Дори червените да се завърнат в А група.
Дори и сините да ги последват(дай Боже) във В група. :mrgreen:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 02 дек 2015 21:36

В А група по малко се реве при отсъствието на най-големите ревльовци тези в червено. Всеки играе честно не се налага някой да бъдат карани да лягат защото собственика имал симпатии към тях.

Колкото до липса на дебрито? Eми да но това от преди 2000 година когато нямаше лепилари в двете агитки а имаше атакуващ футбол със средна резултатност над 3.5 а не под 1.5. Казвам го като безпристрастен .

Време е хулиганите, скинарите и тъпи кухи младежчета да се махнат от стадионите. Те правят така да има агресия по-стадионите, скандали не дай си боже убийства.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 03 дек 2015 18:41

Един път през живота си съм го гледал тоя мач и нещо не ме убеди, та няма да правя драми за отсъствието му ..
Предполагам, че за хора дето не отбират от футбол, си е интересно, нямам представа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 дек 2015 19:59

delqnski47 написа:
GOLEADOR написа:А група е безинтересна без ЦСКА,но въпреки това феновете на отборите в нея стискат палци ЦСКА и Локо Сф да не се завърнат колкото се може по-дълго в групата.Само така те имат някакъв шанс да се видят в по-предно класиране.Пък и на нас в момента приоритетите ни са други.Дано синдика убеди кредиторите на разумни отстъпки които да направят възможно оздравяването на клуба.Ако обаче нещата са необратими ще се наложи феновете да възраждаме ЦСКА от нулата и да основем отново нашия клуб.Разбира се ГГ иска яростно да се махне от Ловеч и ако дойде в София може да се мисли за обединение на двата тима.Така дерби между ЦСКА и Левски може да гледаме още през лятото на 2016 година!

Тва е абсолютно вярно.Даже временното им класиране е показателно.На никой отбор в А не му е в интерес да го има ЦСКА. ;)

Напротив - липсвате на Лудогорец и е в техен интерес да сте в А група, защото с вас си имат едни сигурни 10-12 точки, виж как се мъчат хората без червените сега, налага се и футбол да играят понякога. Иначе, като гледам, май само вие си мислите, че липсвате на някого в А група, я колко е спокойно сега, че и първенството е интересно. Но пък обективно погледнато тези ваши размисли са съвсем естествени - за всяка майка нейното чедо си е най-най, независимо колко е неугледно и какви други кусури има. :)
Колкото до дербито, няма да си кривя душата и да кажа, че не ми липсва, но не толкова като качество на мачовете, резултати и статистики, които в никакъв случай не омаловажавам :!: , а що се отнася до тръпката - седмици наред да го чакаш, да го обсъждаш, да се чудиш с коя тениска да се премениш и кой от всичките шалове да закичиш. Сетне песните, "загрявките" преди мача, препускането към София в случай, че си обикалял красивата ни Родина през уикенда, хореографиите, факлите, да заведеш някоя мадама в сектора и да й настръхнат епилираните баджаци от енергията, витаеща наоколо ... мамка му, ей тези емоции липсват!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 дек 2015 21:27

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
GOLEADOR написа:А група е безинтересна без ЦСКА,но въпреки това феновете на отборите в нея стискат палци ЦСКА и Локо Сф да не се завърнат колкото се може по-дълго в групата.Само така те имат някакъв шанс да се видят в по-предно класиране.Пък и на нас в момента приоритетите ни са други.Дано синдика убеди кредиторите на разумни отстъпки които да направят възможно оздравяването на клуба.Ако обаче нещата са необратими ще се наложи феновете да възраждаме ЦСКА от нулата и да основем отново нашия клуб.Разбира се ГГ иска яростно да се махне от Ловеч и ако дойде в София може да се мисли за обединение на двата тима.Така дерби между ЦСКА и Левски може да гледаме още през лятото на 2016 година!

Тва е абсолютно вярно.Даже временното им класиране е показателно.На никой отбор в А не му е в интерес да го има ЦСКА. ;)

Напротив - липсвате на Лудогорец и е в техен интерес да сте в А група, защото с вас си имат едни сигурни 10-12 точки, виж как се мъчат хората без червените сега, налага се и футбол да играят понякога. Иначе, като гледам, май само вие си мислите, че липсвате на някого в А група, я колко е спокойно сега, че и първенството е интересно. Но пък обективно погледнато тези ваши размисли са съвсем естествени - за всяка майка нейното чедо си е най-най, независимо колко е неугледно и какви други кусури има. :)
Колкото до дербито, няма да си кривя душата и да кажа, че не ми липсва, но не толкова като качество на мачовете, резултати и статистики, които в никакъв случай не омаловажавам :!: , а що се отнася до тръпката - седмици наред да го чакаш, да го обсъждаш, да се чудиш с коя тениска да се премениш и кой от всичките шалове да закичиш. Сетне песните, "загрявките" преди мача, препускането към София в случай, че си обикалял красивата ни Родина през уикенда, хореографиите, факлите, да заведеш някоя мадама в сектора и да й настръхнат епилираните баджаци от енергията, витаеща наоколо ... мамка му, ей тези емоции липсват!

Прав си.В момента в А група е спокойно,защото най-големият дразнител - ЦСКА,го няма.Тук съм абсолютно съгласен.
Лудогорец в момента определено им е по трудно,защото ние им бяхме по лесни.Затова трябва да играят футбол - а и го правят последните няколко кръга.В общи линии само те и Литекс играят фубол.
Колкото до това,че ''сме липсвали на някого'' - не знам къде го прочете. ;) Казах,че на останалите отбори в А група(без Лудогорец,защото с тях играем трудно и те ни взимат точки) изобщо не ни искат и не сме им в техен интерес,поради простата причина,че ги лупкахме.Колкото и конфликтно да звучи отборът който го лупкахме най много май бяхте вие.С останалите отбори имахме по някой равен или загуба.Не случайно сега сте втори.Миналия сезон бяхте във втората половина,сега сте първи или втори.
Чисто фенски погледнато А група е супер за вас и останалите които в момента са там. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Футбол - България”