КБ-ЖРЕБИЙ-ЧЕТВЪРТФИНАЛИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: КБ-ЖРЕБИЙ-ЧЕТВЪРТФИНАЛИ

Мнениеот ralka_levskarka » 03 ное 2015 11:33

matador написа:
ralka_levskarka написа:Не можете ли да схванете защо червените ни пожелават да отпаднем от Литекс? :lol: :lol: Искат на финал да са с тях, там е ясно :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Ми много ясно на полуфинал с Локо ГО а на финала с Литекс перфектно 8-) :lol:

Сега пък желание за нова загуба от Горна :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 03 ное 2015 11:33

Player написа: Минем ли през Литекс и полуфинала, като нищо финала ще е с един познат резултат 5:0, независимо срещу кой!

Последния финал завърши с друг резултат и той май не беше във ваша полза?!? ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 ное 2015 11:33

Вие си правите тънките сметки и никой не казва нищо за Берое . Това , че никой не ги слага в сметките е добре за тях , турнирен отбор са и не го забравяйте !
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 ное 2015 11:34

Player написа:Не виждам разочаровани мнения в червено заради това, че няма да им дерби сега или на полуфинала, когато щеше да са две. Нали уж това почти всички искаха, а сега доволни, че минават по терлички. Лицемерието не може да се скрие. А За Левски е ясно, че пак ще се напълни Ловеч и ако покаже отбора играта си с която би там, няма да има никакви проблеми за полуфинала. Минем ли през Литекс и полуфинала, като нищо финала ще е с един познат резултат 5:0, независимо срещу кой!

Какво значи,че ще се напълни бе ? Миналата година,като ви биеше всеки който ви хване,по колко човека имаше на мач ? Я ми кажи ?
Сега понеже Бойко и Пеевски държат яко юздите и дават пачките,големи фенове станахте...
Ах колко жалко е да си левскар...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 ное 2015 11:34

Drunken_Master написа:
Player написа:Не виждам разочаровани мнения в червено заради това, че няма да им дерби сега или на полуфинала, когато щеше да са две. Нали уж това почти всички искаха, а сега доволни, че минават по терлички. Лицемерието не може да се скрие. А За Левски е ясно, че пак ще се напълни Ловеч и ако покаже отбора играта си с която би там, няма да има никакви проблеми за полуфинала. Минем ли през Литекс и полуфинала, като нищо финала ще е с един познат резултат 5:0, независимо срещу кой!

Какво значи,че ще се напълни бе ? Миналата година,като ви биеше всеки който ви хване,по колко човека имаше на мач ? Я ми кажи ?
Сега понеже Бойко и Пеевски държат яко юздите и дават пачките,големи фенове станахте...
Ах колко жалко е да си левскар...

На мен пачки никой не ми дава, но вчера бях в Монтана, пък не знам. Май на вас един друг ви даваше пачки :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MAPTO
Контакти:

Мнениеот MAPTO » 03 ное 2015 11:35

djd написа:Важното беше да сме домакини. Дали Созопол са слаби или силни, ще видим. Все пак отстраниха Славия и Ботев.

Славия паднаха от Спартак Пл, не от Созопол. Созопол биха Етър в първия кръг

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 03 ное 2015 11:36

MAPTO написа:
djd написа:Важното беше да сме домакини. Дали Созопол са слаби или силни, ще видим. Все пак отстраниха Славия и Ботев.

Славия паднаха от Спартак Пл, не от Созопол. Созопол биха Етър в първия кръг

Може. Забравил съм.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 ное 2015 11:37

А които си мисли, че Созопол ще дойдат като обречени на Армията, жестоко се лъже... точно тия ще се хвърлят повече от Литекс и Левски срещу нас!
@ Пълниме Армията, побеждаваме ги с 1:0 и отиваме на 1/2 финал!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 03 ное 2015 11:37

Teo написа:

Бийте Литекс, ние да бием Созопол и ще гледаш Вечно дерби в два мача пролетта.. лесно е 8-)
@ Шанса да се паднем на 1/2 е 50/50 ;)

Не се ли определиха автоматично потоците с първите две двойки, да са единия полуфинал и вторите да е другия? Така си мисля, че са направени. Не виждам смисъл да се събират след време за да теглят само две топки.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 03 ное 2015 11:37

miro_rz написа:Вие си правите тънките сметки и никой не казва нищо за Берое . Това , че никой не ги слага в сметките е добре за тях , турнирен отбор са и не го забравяйте !

Никой не ги забравя! Дори си мисля, че ще са на финал срещу Литекс или Левски.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Футбол - България”