BFS написа:PFC Litex написа:W84me написа:Добра защита.
Или по-скоро Курдов, надявам се схвана, какво визирам.
Тоя Курдов играе нападател в 10 отбора ли в А група?
Играе ЦЗ в 9 от отборите в А група .
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
BFS написа:PFC Litex написа:W84me написа:Добра защита.
Или по-скоро Курдов, надявам се схвана, какво визирам.
Тоя Курдов играе нападател в 10 отбора ли в А група?
MaX написа:Доста е озадачаваща статистиката на родната А група когато става въпрос за отбелязани голове. Проверих това каква е средната резултатност и за първи път виждам толкова ниска (не само у нас) 1.73 след изиграването на 64 мача! Тенденцията да не се вкарват много голове продължава и в 13-ият кръг. Като изключим втория кръг виждаме едно постоянство в постната продукция на родните футболисти.
Казано на статистически език мачове завършили със съответен брой голове са:
0-1 /29 мача
2-3 /32 мача
4-5 /2 мача
6 /1 мач
MaX написа:Доста е озадачаваща статистиката на родната А група когато става въпрос за отбелязани голове. Проверих това каква е средната резултатност и за първи път виждам толкова ниска (не само у нас) 1.73 след изиграването на 64 мача! Тенденцията да не се вкарват много голове продължава и в 13-ият кръг. Като изключим втория кръг виждаме едно постоянство в постната продукция на родните футболисти.
Казано на статистически език мачове завършили със съответен брой голове са:
0-1 /29 мача
2-3 /32 мача
4-5 /2 мача
6 /1 мач
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
k20dan4o написа:За цялото първенство миналия сезон 16 мача са завършили 0:0. А този само до сега са 9. Вероятно да, добри вратари, италиански защити, не им дават дузпи, несъществуващи засади, лоши терени...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
HardWork написа:Еми гледайте В група бе! Там има доста повече футбол, повече българи, повече голове и качествени отигравания! Аз тая година гледам само В групата и на моменти тотално забравям, че това е третото ниво на родния футбол!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта