Маскирани нападнаха автобус 94 в София
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Маскирани нападнаха автобус 94 в София
Не виждам разлика между сини,червени,жълти или бяло-черни хулигани.Все са си хулигани.А това че са били със червени шалчета не е случайно.Преди години мой познат беше бит от подобни зверове.Бил на централна гара след мач между Ботев и Левски.Към него се приближила група със сини,но не клубни фанелки.Попитали го от кой отбор си и уплашеното момче ги взел за левскари.При отговора му ,,от Левски'' бил набит.Макар че е ботевист.Всяко стадо има мърша.
Popokatepetal написа:Нали и аз това ти обяснявам, бе гражданино!!! Възмущението ми идва не само от факта, че банда лумпени са нападнали автобус (уви, това е ежедневие и начин на живот за много неандерталци в милата ни татковина), а и от липсата на адекватен коментар и отговор от страна на определени хора, които ако извършителите бяха със сини шалчета, щяха да се надпреварват да издават осъдителни присъди, да нападат всички левскари и да ни слагат в един кюп с прошляци, като тия които изпочупиха автобуса на Ботев. Не знам как да ти го напиша за да ме разбереш. Явно Тълковния речник далеч не е единствената книга, която трябва да прочетеш,та да се получи смислена дискусия.
Пак да попитам ..... има ли задържани по въпросните случаи на насилие ?
Ако все още няма, значи ТУК е проблема!
Утайките си безчинстват на воля (без значение на кой клуб симпатизират) и това чувство за безнаказаност ще им даде смелост за нови и нови "подвизи".
Въпреки всичко, истинските подбуди за това деяние остават неясни и аз не бих ги пришил към дадена фенска фракция .... по подразбиране.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Red_Neck написа:Popokatepetal написа:Нали и аз това ти обяснявам, бе гражданино!!! Възмущението ми идва не само от факта, че банда лумпени са нападнали автобус (уви, това е ежедневие и начин на живот за много неандерталци в милата ни татковина), а и от липсата на адекватен коментар и отговор от страна на определени хора, които ако извършителите бяха със сини шалчета, щяха да се надпреварват да издават осъдителни присъди, да нападат всички левскари и да ни слагат в един кюп с прошляци, като тия които изпочупиха автобуса на Ботев. Не знам как да ти го напиша за да ме разбереш. Явно Тълковния речник далеч не е единствената книга, която трябва да прочетеш,та да се получи смислена дискусия.
Пак да попитам ..... има ли задържани по въпросните случаи на насилие ?
Ако все още няма, значи ТУК е проблема!
Утайките си безчинстват на воля (без значение на кой клуб симпатизират) и това чувство за безнаказаност ще им даде смелост за нови и нови "подвизи".
Въпреки всичко, истинските подбуди за това деяние остават неясни и аз не бих ги пришил към дадена фенска фракция .... по подразбиране.
Хм, значи и автобуса на Ботев може да не е бил обстрелван от синята фенска фракция. Така де, никъде няма снимки или видео, което да показва как хора със сини шалчета хвърлят камъни по автобуса. Няма задържани. Може и там да има други подбуди. Все пак избори идват. Интересно защо не се сещате за тия неща, когато нашите се изложат.
Сещам се за това:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dlviCOyQlik[/youtube]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Заради такива лаинари не можеш да си заведеш детето на мач.Защо трябва да трошат новите автобуси на града.Че тука където живея във Германия автобусите са поне на 5год.А Българина трябва да чупи естествено......егати рогоносците смотани
За такива подчовеци има само едно лекарство - по една лопата и да вършат работа. Без дела, без присъди - просто 6 месеца по 10 часа на ден дали ще бъркат бетон, дали ще правят пътища, все тая.
Личното ми мнение е, че след тия 6 месеца могат да ги наградят и с разстрел, за да умрат поне с идеята, че нещо стойностно са правили, макар и само за 6 месеца, в жалкия си живот
Личното ми мнение е, че след тия 6 месеца могат да ги наградят и с разстрел, за да умрат поне с идеята, че нещо стойностно са правили, макар и само за 6 месеца, в жалкия си живот

-
- Контакти:
Red_Neck написа:Сещам се за това:
За никого не е тайна че политици и мафиоти използват футболните отбори с голяма фенска маса за разпространение на идеи и търговски цели.Така е и в Пловдив и в София,Стара Загора.Лидерите на фракции са им проводници.
Върни се в “Футбол - България”