Единствено оставка
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Единствено оставка
Да се маха! На мига! Не може да те съблекат като ***** за ебане и после да имаш авторитет предиграчите публиката и т.н. Ти ако си един мъж, ми ще се дръпнеш, ще скочиш, ще стане блъсканица, меле и пак няма да те съблекат. А той като пунда се съблече. Еми аре бегай на село, лайньо!
А кой да стане тренер Стойчо ревлата или гонзо дузпата
С такива играчи толкова, и фокусник да дойде за тренер файда няма.

Mirosvel написа:Да се маха! На мига! Не може да те съблекат като ***** за ебане и после да имаш авторитет предиграчите публиката и т.н. Ти ако си един мъж, ми ще се дръпнеш, ще скочиш, ще стане блъсканица, меле и пак няма да те съблекат. А той като пунда се съблече. Еми аре бегай на село, лайньо!
+10001
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
С оставки нищо не става- трябва много труд и ако си я подаде оставката кой ще дойде ?
Hristo_Stoichkov написа:поздрав за всички оптимисти за бъдещето на Българският футбол :
Е, какво, кАжи честно, не ти ли вдъхва оптимизъм това весело гифче?

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Сега след като и Бербатов си направи перука имам надежда, че след като приключи гръцкото сиртаки ще се завърне начело на БФС, за да оправи футбола. 

-
- Контакти:
diplomat написа:Hristo_Stoichkov написа:По вероятно е Ким Чен Ун да бъде свален от власт в Северна Корея, отколкото Борислав Михаилов от БФС .
Факт.
Редно е комуниста Михайлов да бъде поканен да присъства на заседание на ЦК на ККП.Целокупният български народ му пожелава лека нощ.Каква оставка,авторе на темата, съдът на Линч е алтернатива на корейската визита.А един паднал от Луната дори призовава да бъде оставен на спокойствие.Така и не разбраха някои че чест,морал,достойнство са само думи в речник за този Мокет.Може ли някой да ми каже нещо позитивно,успех или гръмка победа на България от както този Плешивко е начело.И нека да не е равният с Италия /примерно/.
Върни се в “Футбол - България”