Защо депутат от ДПС е член на Изпълкома?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Защо депутат от ДПС е член на Изпълкома?

Мнениеот Кашчей » 07 сеп 2015 22:42

Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
bezpanika написа:
viali69 написа:Защото България се управлява от коалиция БОСТАН (БОйко+меСТАН). Факт !
Спряха ли новините на турски език по Канал 1 ? Не ! Големи обещания, а една година по-късно новините си вървят.
ДПСарите по-зле ли живеят днес при втория мандат на Бойко Борисов ?
Не ! Имам лични впечатления как живеят турците днес. С нищо не се различава от времето, когато упраляваше Тройната коалиция. Факт !
Досега депутат на ДПС никога не е имало в управлението на футбола ни.
Днес при управлението на БОСТАН това е факт. Факт !

Член на изпълкома е от 2005 год. !!!! Не от днес!!!!

2005-а ЦСКА беше в А група и не се притесняваха феновете му от такива неща.

Ти откъде си сигурен :?: :!:

Защото имам не една, а две кристални топки, с които някои горди армейци обичат да си играят.
Много е трудно да се разбере откъде идват тия масирани форумни и медийни атаки срещу БФС и то все от горди армейци! Като толкова ви е притеснявал този факт, що до преди 3 месеца не се възмущавахте от това? Решихте, че Пеевски е собственик на Левски и веднага се появи и тема за член на ДПС в Изпълкома. Ми то и вашият собственик е от ДПС-що се притеснявате тогава от Костадинов?

Покажи му партийният билет, да го видиме,тогава ще се притесниме.. :!:

Вие сте спецове по конспирациите, та ще се го намериш и сам 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

мили

Мнениеот мили » 08 сеп 2015 07:07

Red Warrior написа:Изображение

Изображение

Камен Костов Костадинов е български политик от ДПС, народен представител от парламентарната група на ДПС в 40-то и 41-то Народно събрание. Бивш депутат от парламентарната група на ОНС в 38-то Народно събрание.
Камен Костадинов е роден на 26 септември 1970 година в град Шумен, България. В периода от 1999 до 2000 година е Президент на ФК Шумен. През 2005 година става член на изпълком на БФС.
През 2001 година напуска ПГ на ДПС, тогава част от „Обединение за национално спасение“. През 2003 година се връща в ДПС. Член на Централното оперативно бюро на партията. Един от учредителите на ЕКИП на Христо Бисеров.

Някой може ли да ми каже какво прави депутат от ДПС като член на Изпълкома? Едва ли е заради "големия" му управленски опит от 1 година като президент на ФК Шумен. Това не е ли поредното доказателство, че "#КОЙ" управлява БФС и както тази партия съсипа държавата, така съсипа и българския футбол. Защо Боби Михайлов е станал ибрикчия на ДПС, ако не заради икономически и политически интереси? Какво общо имат политиците с футбола и в частност ДПС, че да са членове на Изпълкома на БФС?

Искам да вляза в следващия Изпълком.
За да няма сложена бариера пред мен, искам да ми кажеш от коя партия да искам партиен билет?
"Умнико", най-добре ще е, ти да ме уредиш в твоята партия, че да съм сигурен в членството си в Изпълкома. :) :mrgreen:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 сеп 2015 17:50

Камен Костадинов е една човешка утайка, един мерзавец и тотален мошеник! И не се чудете откъде лъха на селяндурщина в БФС-то - този е като ментор на Перуци. Който го е виждал на живо, знае за какво говоря.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 сеп 2015 06:28

Защото етническата партия отдавна е бизнес организация.Аз пък се чудя защо собственици на клубове са членове на Изпълкома.след като са пряко заинтересувани.Това е пародия.После се чудите как не свирят дуспи срещу делиорманци в родното първенство,или как някои отбори се спасяват от изпадане.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2015 13:23

Red Warrior написа:
ЕМИЛ написа:Защото е футболно компетентен или поне би трябвало да бъде такъв.

Кой го прецени, че е компетентен? Защото е бил 1 година президен на ФК Шумен ли? За мен Паро Никодимов, Стефан Грозданов и Гочето Василев са много по-компетенти от този еничар.

Изброените от теб са по-компетентни като треньори.В сферата на футболната администрация това абсолютно нищо не значи.
Блатер да не би да е бил треньор?Или Ив.Славков,може би...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 19 сеп 2015 11:22

Sтрахотен пример даде с Блатер.

Върни се в “Футбол - България”