Колко хора мислят така

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Колко хора мислят така

Мнениеот stannn » 16 ное 2008 11:16

Омразата я има заради хора като Томов и Батков. Не може да си позволяваш да нападаш противниковия отбор за щяло и нещяло. Ако такива хора ги няма може и да няма спорове между агитките. Всеки ще си вика за отбора, а след мача може би няма да има и дежурните боеве.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 ное 2008 11:39

stannn написа:Омразата я има заради хора като Томов и Батков. Не може да си позволяваш да нападаш противниковия отбор за щяло и нещяло. Ако такива хора ги няма може и да няма спорове между агитките. Всеки ще си вика за отбора, а след мача може би няма да има и дежурните боеве.

Омразата си я има,просто тези дватама я подклаждат и задълбочават ;)

Aз лично имам приятели ULTRAS-и на цска,ма се събираме,пием бира,спорим за отборите,дори понякога градуса се вдига,ноо никога не сме се псували или били...просто в един момент се разсмиваме или ни се смеят :D :D :D А аз лично обичам Левски ама адски много ! Ако изключим факта,че не съм член на някоя от нашите фракций или,че не се бия,може да се каже,че обичам Левски като един ULTRAS ;) Макар,че малко излъгах ся...аз си имам моя фракция,казва се СССФ т.е. Сам Съм Си Фракция ! Много корава фракция,ей ! Лаута,кажи им за кво става въпрос :D :D :D Много корав Лад съм ей !!! :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
Heskey
Контакти:

Мнениеот Heskey » 16 ное 2008 12:17

levskara101 написа:1. Фен съм на Левски , но трябва вече да се хванем за ръце господ ни поставя в Препядствия , защото не сме ЕДИННИ а точно това трябва да направим да бъдем единни нека след мач Г сектор Б сектор отидем стиснем си ръцете пием бира кола каквото и да е кажем си добър мач отиваме всички на БЪЛГАРИЯ подкрепяме Родината си защото по хубаво от България за нас няма ние сме БЪЛГАРИ преди не съм бил роден разправяли са ми че след мач на Левски Цска са си излизали заедно в кафенета трябва и сега да е като преди не трябва да се делим трябва да се Съберем защото СЪЕДИНЕНИЕТО - ПРАВИ СИЛАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не е ли иронично, че именно това е девизът на държавата ни а ние правим точно обратното и това не е само по отношение на футбола.

Знаете ли кои са най-приятелските дербита в Европа - Мърсисайдското, Миланското и ..... Сараевското! За тези, които не знаят Босна и Херцеговина е разделена на две - Република Сръбска и Федерация Босна и Херцеговина. Там се водят войни между сърби, хървати и бошняци, между православни, католици и мюсюлмани. Самият град Сараево е разделен на две, разправят че хората там ходели на мачове с автомати. Най-ключовото нещо в БиХ е разделението по всякакви параграфи. И в тази държава столичното дерби, на една разделена на две столица е едно от най-приятелските дербита в Европа. Какво да говорим повече.....
Изображение
Изображение
Изображение

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 16 ное 2008 13:30

Не трябва да има омраза. Все пак всички сме българи. Не трябва всичко да излиза от един футболен мач било то между Левски-ЦСКА, Ботев - Локомотив Пд, Ботев-Берое. Просто нека всички да отиваме на театър, като в Англия. Трябва да се забрани на наркоманчетата да стъпват по нашите стадиони. Те правят всичко.
ВДинев

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 16 ное 2008 14:50

Браво, ПИЧ! Това е една от малко смислените теми от много време! Всичко зависи от самите нас!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 16 ное 2008 15:52

Прави сте-уважението към противника е задължително!Уважавай другите,за да те уважават и теб!
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 16 ное 2008 17:04

Наистина се редвам, че има хора, които мислят
като мене. Футболните стадиони трябва да
се превърнат в средище на фер плея, а не на
спартански битки. Всяка публика трябва да
подкрепя отбора си, но с позволени средства, без
грубости и обиди към противника. Както пише
друг фен във форума, уважавай противника, за да
те уважават и тебе.
Ако на стадионите по време на мачовете и след
тях няма екцесии, все повече и повече хора ще
пълнят трибуните. Родителите ще пускат без-
проблемно децата си и няма да се безпокоят за
тях. На мачовете няма да присъстват повече
полицаи отколкото публиката.
Преди време, привърженик на Ботев беше пуснал
тема FUN, където също се проведе културна дис-
кусия и се изказаха много интересни и положителни
мнения по този повод.
Мисля, че е настъпил момента, да бъде предложено учредяването на национален фен клуб, под название-
то Не на хулиганщината и простащината!
Това трябва да бъде инцианирано от нас и подкрепе-
то от институциите.
Хубаво е, да се открие тема, в която всеки,имащ желание,
футбола ни да се изчисти от простащината и грубян-
щината, да впише своите инициали от форума. Това ще
покаже, кои сме и колко сме!

Върни се в “Футбол - България”