валкареджио написа:Кашчей написа:meteorit написа:Ако съм на тяхно място ще си купя пистолет/ама не газов/ и ще гръмна Доган и Бойко Борисов, който са в основата на фалита
И после себе си, щото не знаеш кога се слага Й в думата
Ти нали го разбра бе КАПУТ!!??!!??
Това не е форум за ограмотяване,затова или пиши или се ПРЪЖДОСВАЙ.
на мене ми писна от УЧИТЕЛИ като тебе в този форум..
Учудвам се при толков а киснене в с айта,дали ти остава време за семеиството или си ОТШЕЛНИК и никой не се интересува от всезнаико като тебе.
МОЖЕ И НА МЕН ДА НАМЕРИШ ГРЕШКИ,НО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ СИ РАЗБРАЛ КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА.
АЕ У ЛЕВО БОКЛУК,ПИСНА МИ ОТ ТВОИТЕ СЪВЕТИ И ПОУЧИТЕЛНИ ДРАСКАНИЦИ.
И твоята не е лесна, но това е добре известно!
А относно изгорелите-проблемът е техен. Не е нужно да си чак толкова добре запознат с банковите дела, за да не се усъмниш във високата, спрямо ОЛП и и лихвите в другите банки, лихва в КТБ. Преди 20 години така горяха в Ийст-Уест интернешенъл холдинг, в подобна пирамида, със собственик един сърбин, но забравих името. Десетки хиляди изгоряха и през 1996-1997-и с фалиралите банки, и с хипер инфланцията, и последвалата деноминация, та ще седна да съчувствам на футболисти, че били изгорели в КТБ. Тъпото е, че много фирми бяха с почти целият си капитал вътре, а някои от тях дори принудени да са там (държавни).
ПП- Умението да се води културен спор на теб изобщо не ти е силна страна, и не, не ми пиши пак лично, за да ми обясняваш и там колко съм тъп, неудачник, да изляза навън и да си намеря жена и др. подобни глупости-тези ги знам вече.
ППП- Сетих се за сръбската пирамида-"Югоагент"-даже и магазини за бяла и черна техника имаха.