Вечното Дерби!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Вечното Дерби!

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 17:57

Red thunderstorm написа:Тео, стига с тези болни амбиции бе, човек! Мач, та мач! И за кво ти е точно сега? За да се увериш, че отборът ни има потенциал да се бори само и единствено с отборите от "В" група, или в най-добрия случай с отборите от долната половина на "Б" група? Ами така си е, повярвай ми! Всъщност и ти си убеден в това, но като те налазят бубите и политаш в облаците! :)

Истината ли искаш да ти кажа тука пред всички, защо искам тоя мач :?:
@ Искам да видя техните физиономии след като ги бием и с ''аматьорския отбор'' :idea:
@ Те никога няма да приемат един такъв мач, защото ги е шубе и то се вижда от километри!

Потребителски аватар
moraes98
Контакти:

Мнениеот moraes98 » 22 авг 2015 18:09

Не виждам нищо лошо да се състой един такъв мач. На всички ни липсва това дерби, а й това че парите от мача ще бъдат дарени за благотворителност е много добра идея. Ако реално трябва да погледна на нещата, за момента левскарите са добри от нас, но това не значи, че ще ни победят. Има също и много млади момчета, особено при ЦСКА, където повечето са млади и здрави момчета на по 19-22 години. ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 18:10

moraes98 написа:Не виждам нищо лошо да се състой един такъв мач. На всички ни липсва това дерби, а й това че парите от мача ще бъдат дарени за благотворителност е много добра идея. Ако реално трябва да погледна на нещата, за момента левскарите са добри от нас, но това не значи, че ще ни победят. Има също и много млади момчета, особено при ЦСКА, където повечето са млади и здрави момчета на по 19-22 години. ;)

+1948

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 22 авг 2015 19:32

Teo написа:
Tommi написа:Очакват ни тежки мачове в групата на майсторите и някакви приятелски мачлета срещу аматьорски отбори не са от кой знае каква полза.

Бат Томи, да ''аматьорски отбор сме'', но какво пречи да излезем срещу вас в един такъв мач? Да не би, че ако паднете ще се провалите в това първенство дето е ясно кой ще триумфира накрая! @ Мисля, че не искате поради психическия шок след края на мача които може да ви се случи :idea: Така е, нали?

За какво да правим такъв мач, като може да се паднем за Купата,като може ако двата отбора стигнат до 1/4 финал да има дори два мача на разменено гостуване.Тогава ще има и много голям залог, може да се играят мачовете и на клубните стадиони.

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 22 авг 2015 20:12

Много ми липсва вечното дерби, но някак така да се организира мач, просто за идеята не е хубаво. Нека да почакаме, говори се че ще влезете в А група догодина, тъкмо и от 2-те страни ще се е насъбрала емоция, ще се получи нещо голямо тогава.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 20:21

TheKoi4i написа:Много ми липсва вечното дерби, но някак така да се организира мач, просто за идеята не е хубаво. Нека да почакаме, говори се че ще влезете в А група догодина, тъкмо и от 2-те страни ще се е насъбрала емоция, ще се получи нещо голямо тогава.

На 10 октомври ще се направи точна 1 година без ЦСКА - Левски :idea:
@ Липсва ми емоцията от този двубой... нищо друго!

Увеличаването на времето в което няма да има такъв мач си мисля, че след това като се срещнем на Националния ще има рекордна посещаемост откакто му направиха ремонта :idea:
@ 2009 година беше и последния най-посетен двубой над 25 хиляди... :!:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 авг 2015 22:30

То големи дербита няма що......елементарен футбол пред 5-8000 души.На кои му липсва тази палячовщина....

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 22 авг 2015 22:43

Teo написа:
TheKoi4i написа:Много ми липсва вечното дерби, но някак така да се организира мач, просто за идеята не е хубаво. Нека да почакаме, говори се че ще влезете в А група догодина, тъкмо и от 2-те страни ще се е насъбрала емоция, ще се получи нещо голямо тогава.

На 10 октомври ще се направи точна 1 година без ЦСКА - Левски :idea:
@ Липсва ми емоцията от този двубой... нищо друго!

Увеличаването на времето в което няма да има такъв мач си мисля, че след това като се срещнем на Националния ще има рекордна посещаемост откакто му направиха ремонта :idea:
@ 2009 година беше и последния най-посетен двубой над 25 хиляди... :!:

^ Ще имаш много нови емоции - то не е Чико Бяга, то не е Чепинец - емоции да искаш!
§ На кой му пука за приятелски мач межди два отбора, които всички в страната мразят? То тези отбори нямат фенове, имат само анти-фенове.
% 30 000 за приятелски мач ще се съберат когато Луноходец спечели Шампионската лига, а ЦСКА спечели Купата на България с хет-трик на Радой Божилов!
@ www.tupx2.com

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 22 авг 2015 22:49

Teo написа:Предлагам да се организира "приятелски мач" между нашия клуб и отбора на Левски в началото на септември на стадион Васил Левски!
@ Победителя от мача дава реванш на загубилия след месец, ако завърши на равно няма да има втори мач за тая година!
@ Всички приходи от мача отиват за благотворителност!

Отбора ви е във В група ,дълговете му няма кой да плати, варианта да бъдете допуснати в професионалния футбол на този етап са илюзорни , ти си се затъжил за мач между Левски и ЦСКА . Според мен това е последното нещо, което ви е необходимо сега.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 авг 2015 23:34

Teo написа:
trokadero_ написа:Абе идеята не е лоша , но няма как да стане .
Не виждам как органите на реда , както и организирането на десетки оргазнизации преди мача ще се навият , когато знаят какво се случва .
С една дума няма как да се случи .

Мога да ти кажа, че ще има над 30 000 хиляди на стадиона!
@ В момента и двата отбора залагат повече на младите българи и ще има голям отзвук в обществото една такава проява!
@ Колкото до органите на реда те от години организират тези мачове и проблеми почти не е имало, когато се е играл мача на Васил Левски!

Я пак!Колко ще има на стадиона?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Футбол - България”