С обидни думи настройва хората срещу себе си.
Добре се опитва да говори английски, но като не го владее, да седне и да понаучи. Само с талант се става, трябва и труд.
Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Alexander Kamenov
- Контакти:
Re: Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!
ros написа:Прегледай темата за европейското в България малко по-горе, слушай малко коментари по време и след мачове, прочети дивашките простотии за много българи, включая и Стоичков и ще резбереш за какво говоря.
Сорбонни възпитаници в родината дал господ. И всички сме с маниерите на Луи ХIVл.
Схащаш иронията нали?
Стане ли въпрос за патриотизъм всички сме на първа линия, но стане ли въпрос за реалности, някой не сме баш такива. Да неандерталци сме, кой каквото ще да говори.
ОК. Разбирам ти иронията, но не мисля, че трябва да се самоопределяме като такива. Аз лично не мисля, че нацията ни е съставена само от глупави и прости хора. Но също така не мисля и че сме най-добрите, най-умните, най-гениалните и талантливите. Ние сме просто на крайностите. Нямаме реално мнение за нищо. Но се отклонихме от темата.
Стоичков остана просто един селяндур. А простотията си зачеркна всичко, което беше направил.
Фен на ЦСКА и Барселона
Ей на това му викам аз да се правиш на по-голям католик и от Папата, всички говорим и сме недоволни обиждаме държавата си, всички в онова лудо американско лято псуваха Киню и Ал Шариф заедно със Стоичков, но някои от тях сега му викат на Стоичков простак за съжеление това е България но и аз си я обичам.
- Alexander Kamenov
- Контакти:
Xanko написа:Ей на това му викам аз да се правиш на по-голям католик и от Папата, всички говорим и сме недоволни обиждаме държавата си, всички в онова лудо американско лято псуваха Киню и Ал Шариф заедно със Стоичков, но някои от тях сега му викат на Стоичков простак за съжеление това е България но и аз си я обичам.
За съжаление за мен човек не е само черен или бял. Ти како искаш си го приемай.
Но за пореден път казвам: Пред футболните му качества - ПОКЛОН. За останалото - мисля ме разбра
Фен на ЦСКА и Барселона
Александър,
Защо толкова те интересува "останалото" на един футболист?
Когато си караш колата на ремонт, какво те интересува повече, дали майсторът е тъп и прост, но разбира перфектно от коли или дали майсторът е интелектуалец, говори перфектно 5 езика, но в ръцете е малко схванат?
Ако отидеш на ресторант, предпочиташ ли готвачът да има 3 висши и да не знае дозировката на подправките или предпочиташ да е просто един добър готвач и да ядеш едно вкусно ядене?
Когато си караш колата на ремонт, какво те интересува повече, дали майсторът е тъп и прост, но разбира перфектно от коли или дали майсторът е интелектуалец, говори перфектно 5 езика, но в ръцете е малко схванат?
Ако отидеш на ресторант, предпочиташ ли готвачът да има 3 висши и да не знае дозировката на подправките или предпочиташ да е просто един добър готвач и да ядеш едно вкусно ядене?
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
1913 написа:Александър,
Да речем не ти е приятно, че от кухнята на готвача дъни чалга, въпреки ужасно вкусната храна. Споделяш това с него.Той ти казва че си гол охлюв например. Какво ще направиш след това?
Стоичков е доказателството, за това че таланта не си подбира реципиента! Той е изключителен пример за байганьовщина! Колкото преди е прославял страната, сега толкова я срами! Постоянно в испански вестници, не в български, плюе по родината си. Това е срам и позор! Успехите му потъват в дълбокото минало, пресни и оцапани са думите или по-точно помията която излива сега срещу страната си! Грандоманщината го е прояла като червей! Виждам, че същото се случва и с новата ни дзвезда Митето Барбуков от Марикостиново( справка последното издание на "Море от любов")! Скромността краси човека, а възможна ли е тя при мноого $$$$.....явно някои хора не са, за да имат мнооого $$$$$, умът им чавка го е изпила!!!! 

Последна промяна от fenx на 28 дек 2009 15:18, променено общо 1 път.
- Alexander Kamenov
- Контакти:
Ако майсторът ме обижда - да, ще ме интересува. Ако си е само майстор - без претенции да е нещо повече от другите - ок. Но аз не мога да разбера как хората се радват Стоичков да ги обижда и те да го величаят.
Фен на ЦСКА и Барселона
- metodito
- Контакти:
Венци Стефанов го каза по друг повод, ама и тука може да се вмести: "Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали". Аз от човек с умствения багаж на Ицо не мога да се засегна. А иначе не е първата мутра, коятто си мисли, че размера на банковата му сметка отговаря на големината на мозъка му. Голям футболист, ама прост човек. Даже, често второто е задължително условие за първото. Да не му пука от нищо. Д-р Сократес е бил друга бира, знам. При всички глупости, които натвори Марадона, не съм чувал да се е обърнал с лошо нито към аржентинци, нито към сицилианци. Пък и то няма да особено здравословно.
А виж, при нас няма проблеми.

Последна промяна от metodito на 28 дек 2009 15:35, променено общо 1 път.
airs написа:1913 написа:Александър,
Да речем не ти е приятно, че от кухнята на готвача дъни чалга, въпреки ужасно вкусната храна. Споделяш това с него.Той ти казва че си гол охлюв например. Какво ще направиш след това?
Постъпваш като политиците. За да не дадеш неудобен за теб отговор, отговаряш на въпроса с въпрос и така до безкрай, което никога не води до резултат. Но понеже го направи много добре и оригинално, ще ти отговоря; ако от кухнята на някой обикновен, макар и добър, готвач дъни чалга, дори няма да влеза в заведението. Ако готвачът е медалист от световно първенство (и то на национално, а не на лично ниво), а за мен яденето е толкова важно, колкото е футболът, то тогава сигурно ще издържа дори и чалгата...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”