Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 14:06
Xanko написа:Аз не мога да разбера защо толкова мрази българските журналисти. Това са хората, които най-много му лижеха г..ъ, дори когато беше най-оср.н
Например в Гонг го крепяха до последния момент. В "7 дни спорт" също. С Юлий Москов още са си дупе и гащи. Стигна се до там, че да му викат "ХРИСТОС". Ама на него това не му стига.
Не ме разбирайте погрешно. Аз съм фен на ЦСКА. Беше ми идол, ама при него се минаха всякакви граници
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Той не мрази нашите журналисти просто им казва истината и не го е страх, защото за разлика от някакви други Гонзовци, Сираковци той си го можеше и го уважаваха журналистите от цял свят той наистина е "ХРИСТОС" а не медиен продукт, като един който и в момента играе за съжеление в любимия ми МЮ, който каквито и оценки да му дадат в Англия тука го хвалят защото Е. Данчев лобира.
Е Сираков не си ли го можеше,бе,човек?За Гонзо си прав,но за Наско не си.Какъвто и мръсник да е,беше голям футболист,както и всички от САЩ 94 плюс Любо Пенев.А за Емил Данчев определено си прав.Дори се беше разсърдил на някои журналисти,че избраха Мартин,а не Бербатов за футболист на годината през 2006 г.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.