Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 13:58

Alexander Kamenov написа:Аз не мога да разбера защо толкова мрази българските журналисти. Това са хората, които най-много му лижеха г..ъ, дори когато беше най-оср.н

Например в Гонг го крепяха до последния момент. В "7 дни спорт" също. С Юлий Москов още са си дупе и гащи. Стигна се до там, че да му викат "ХРИСТОС". Ама на него това не му стига.

Не ме разбирайте погрешно. Аз съм фен на ЦСКА. Беше ми идол, ама при него се минаха всякакви граници

Е,любовта му с Юлий Москов е легендарна :lol: А с Владо Памуков да не говорим :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Alexander Kamenov
Контакти:

Мнениеот Alexander Kamenov » 28 дек 2009 13:59

С Владо Памуков има направо пец..не
Фен на ЦСКА и Барселона

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 28 дек 2009 14:02

Аз не мога да разбера защо толкова мрази българските журналисти. Това са хората, които най-много му лижеха г..ъ, дори когато беше най-оср.н

Например в Гонг го крепяха до последния момент. В "7 дни спорт" също. С Юлий Москов още са си дупе и гащи. Стигна се до там, че да му викат "ХРИСТОС". Ама на него това не му стига.

Не ме разбирайте погрешно. Аз съм фен на ЦСКА. Беше ми идол, ама при него се минаха всякакви граници
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Той не мрази нашите журналисти просто им казва истината и не го е страх, защото за разлика от някакви други Гонзовци, Сираковци той си го можеше и го уважаваха журналистите от цял свят той наистина е "ХРИСТОС" а не медиен продукт, като един който и в момента играе за съжеление в любимия ми МЮ, който каквито и оценки да му дадат в Англия тука го хвалят защото Е. Данчев лобира.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 14:06

Xanko написа:Аз не мога да разбера защо толкова мрази българските журналисти. Това са хората, които най-много му лижеха г..ъ, дори когато беше най-оср.н

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Той не мрази нашите журналисти просто им казва истината и не го е страх, защото за разлика от някакви други Гонзовци, Сираковци той си го можеше и го уважаваха журналистите от цял свят той наистина е "ХРИСТОС" а не медиен продукт, като един който и в момента играе за съжеление в любимия ми МЮ, който каквито и оценки да му дадат в Англия тука го хвалят защото Е. Данчев лобира.

Е Сираков не си ли го можеше,бе,човек?За Гонзо си прав,но за Наско не си.Какъвто и мръсник да е,беше голям футболист,както и всички от САЩ 94 плюс Любо Пенев.А за Емил Данчев определено си прав.Дори се беше разсърдил на някои журналисти,че избраха Мартин,а не Бербатов за футболист на годината през 2006 г.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Alexander Kamenov
Контакти:

Мнениеот Alexander Kamenov » 28 дек 2009 14:12

Xanko написа:Той не мрази нашите журналисти просто им казва истината и не го е страх, защото за разлика от някакви други Гонзовци, Сираковци той си го можеше и го уважаваха журналистите от цял свят той наистина е "ХРИСТОС" а не медиен продукт, като един който и в момента играе за съжеление в любимия ми МЮ, който каквито и оценки да му дадат в Англия тука го хвалят защото Е. Данчев лобира.

Аз пак повтарям - Стоичков ми беше идол като футболист. Но мога да кажа, че ако Балъков или Бербатов имаха 10% от селянията му, щяха да са доста по-успешни като футболисти от него.

В Стоичков, след като спря с футбола, остана само простотията. При зулусите в ЮАР си му е добре.
Фен на ЦСКА и Барселона

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 14:18

Alexander Kamenov написа:
Xanko написа:Той не мрази нашите журналисти просто им казва истината и не го е страх, защото за разлика от някакви други Гонзовци, Сираковци той си го можеше и го уважаваха журналистите от цял свят той наистина е "ХРИСТОС" а не медиен продукт, като един който и в момента играе за съжеление в любимия ми МЮ, който каквито и оценки да му дадат в Англия тука го хвалят защото Е. Данчев лобира.

Аз пак повтарям - Стоичков ми беше идол като футболист. Но мога да кажа, че ако Балъков или Бербатов имаха 10% от селянията му, щяха да са доста по-успешни като футболисти от него.

В Стоичков, след като спря с футбола, остана само простотията. При зулусите в ЮАР си му е добре.

Краси Балъков можеше да постигне още повече,но не предаде Щутгарт и отказа на Байерн.С тях щеше да стане шампион на Европа през 2001 г.,а може би още веднъж,кой знае...Бербатов е много талантлив,но,според мен,не е за Манчестър Юнайтед и техният начин на игра.Бих го приел в Милан :mrgreen: 8-)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 14:20

За едно си прав . При зулусите в Африка ще му е добре, защото в няма такава джунгла която може да се сравни с неандерталците в България и поведението им
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Alexander Kamenov
Контакти:

Мнениеот Alexander Kamenov » 28 дек 2009 14:26

ros написа:За едно си прав . При зулусите в Африка ще му е добре, защото в няма такава джунгла която може да се сравни с неандерталците в България и поведението им

Много обичам, когато българи се определяме като неандерталци. Всички го казваме и винаги се изключваме от това определение. Кефи ме, че си мислиш, че си на едно ниво със Стоичков
Фен на ЦСКА и Барселона

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 28 дек 2009 14:32

ros написа:

За едно си прав . При зулусите в Африка ще му е добре, защото в няма такава джунгла която може да се сравни с неандерталците в България и поведението им[/quote]
Ама защо обиждате зулусите??!!! :? :oops: :lol:
Сериозно не мисля,че трябва да се използват като обида.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 14:35

ros написа:За едно си прав . При зулусите в Африка ще му е добре, защото в няма такава джунгла която може да се сравни с неандерталците в България и поведението им

Много обичам, когато българи се определяме като неандерталци. Всички го казваме и винаги се изключваме от това определение. Кефи ме, че си мислиш, че си на едно ниво със Стоичков

Прегледай темата за европейското в България малко по-горе, слушай малко коментари по време и след мачове, прочети дивашките простотии за много българи, включая и Стоичков и ще резбереш за какво говоря.
Сорбонни възпитаници в родината дал господ. И всички сме с маниерите на Луи ХIVл.
Схащаш иронията нали?
Стане ли въпрос за патриотизъм всички сме на първа линия, но стане ли въпрос за реалности, някой не сме баш такива. Да неандерталци сме, кой каквото ще да говори.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - България”