Тук е казано всичко за МафиятаБФС
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pI1wzLZ1MZc[/youtube]
Оставка на Михайлов след резила в ев. турнирите и нац отбор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Оставка на Михайлов след резила в ев. турнирите и нац от
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Кашчей написа:drvasko98 написа:Кашчей написа:Ботевъ Пловдивски написа:bobo_13 написа:Дайте алтернатива на Боби. Всички казвате да се маха, ама кой да дойде?
Някой с визия и план за действие. Някой, който вече се е наял.
Може ли име?
Домуса
Ти..сериозно ли?
Аз съм винаги сериозен и чувството за хумор не ми е познато.
DANS написа:Тук е казано всичко за МафиятаБФС
Тоз` левент неземен защо не си дигна багажа от националния, като е такава мафия, а чака да го изритат от там?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:DANS написа:Тук е казано всичко за МафиятаБФС
Тоз` левент неземен защо не си дигна багажа от националния, като е такава мафия, а чака да го изритат от там?!
Този ЛЕВЕНТ не може да го коментират форумни спамери и тролове и да му дават оценки!
Когато някога в някой друг живот направиш нещо подобно, като на това видео, тогава ще имаш пълното право, както бате Любо да даваш оценки кой "неземен" и кой ЗЕМЕН! понял?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1-oc1vry53U[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 

DANS написа:Кашчей написа:DANS написа:Тук е казано всичко за МафиятаБФС
Този ЛЕВЕНТ не може да го коментират форумни спамери и тролове и да му дават оценки!
Когато някога в някой друг живот направиш нещо подобно, като на това видео, тогава ще имаш пълното право, както бате Любо да даваш оценки кой "неземен" и кой ЗЕМЕН! понял?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1-oc1vry53U[/youtube]
Искаш ли да не сравняваме качества футболни, с качества човешки и треньорски?!
Цесекарите, винаги когато се заговори за човека Стоичков или Пенев, все изтъквате какви футболисти са били. Ами били са, почит и уважение, но сега не са и се оценяват по сегашните им приказки и действия! И Михайлов ни класира за мач с Германия в САЩ, като спаси 2 дузпи, но сега си го плювате, защото заслужава.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- GA_ veliki
- Контакти:
fenomen33 написа:Мисля че е време за оставка на Мийаилов стига вече до кога само си падаме от всеки и клубни отбори за националния да не говорим!До кога там едни и същи махаите се вече...
Предлагам оставка на Обама и Путин

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
-
- Контакти:
Кашчей написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Героите от САЩ 94 узурпираха и капитализираха успехите на бг. футбола.След всяка международна еуфория всяка федерация надгражда.Надявам се на да не очаквате да ви изреждам.След всеки провал се взимат крути мерки.Вижте Франция след 17 ноември 1993г.В БФС е създадена мафиотска структура.В конгреса на който участват избирателите с по един глас гласа на ЦСКА примерно е равен на Чавдар Етрооле.Така се избира президент на БФС.А в УС се нареждат заинтересовани,собственици на отбори,предимно от групата на майсторите.Да ви ги изброявам ли.Веднъж го направих.Бихте ли ми казали с какво е полезен на управителният съвет на българският футбол господина Панайот Рейзи,кмет на общ. Созопол.16- ят участник в управлението на най-популярната игра.Някой знае ли къде се намира г-н Плевшивко в момента , кмета на Несебър как си осигурява парите за нов стадион.Защото в Поморие се знае.
БФС не е акционерно дружество, та един клуб да има право на повече гласове. Това ми прилича на нещо от рода, по време на парламентарни или президентски избори, Валентин Златев да има право на повече гласове от мен или теб (примерно казано).
Кашчей не се прави на умен,или не разбираш какво искам да кажа.БФС не е акционерно дружество,но е единствената спортна организация в България която се самоиздържа.Как и по какъв начин става това може би се досещаш.90 процента от клубовете чиито представители гласуват на конгрес на футболната централа са манипулирани.Така беше и при Батето /мир на праха му/.Едно обещание на плешивият чалгар и представителят на Сокол Долни воден/примерно казано/ вдига ръката си ,,за''.Това че имаш близо 30 000 мнения за 7 години не те прави умен нали.Надявам се да съм запълнил празното пространство между двете големи уши.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Кашчей написа:Ботевъ Пловдивски написа:bobo_13 написа:Дайте алтернатива на Боби. Всички казвате да се маха, ама кой да дойде?
Някой с визия и план за действие. Някой, който вече се е наял.
Може ли име?
Бербатов, може би

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Кашчей написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Героите от САЩ 94 узурпираха и капитализираха успехите на бг. футбола.След всяка международна еуфория всяка федерация надгражда.Надявам се на да не очаквате да ви изреждам.След всеки провал се взимат крути мерки.Вижте Франция след 17 ноември 1993г.В БФС е създадена мафиотска структура.В конгреса на който участват избирателите с по един глас гласа на ЦСКА примерно е равен на Чавдар Етрооле.Така се избира президент на БФС.А в УС се нареждат заинтересовани,собственици на отбори,предимно от групата на майсторите.Да ви ги изброявам ли.Веднъж го направих.Бихте ли ми казали с какво е полезен на управителният съвет на българският футбол господина Панайот Рейзи,кмет на общ. Созопол.16- ят участник в управлението на най-популярната игра.Някой знае ли къде се намира г-н Плевшивко в момента , кмета на Несебър как си осигурява парите за нов стадион.Защото в Поморие се знае.
БФС не е акционерно дружество, та един клуб да има право на повече гласове. Това ми прилича на нещо от рода, по време на парламентарни или президентски избори, Валентин Златев да има право на повече гласове от мен или теб (примерно казано).
Кашчей не се прави на умен,или не разбираш какво искам да кажа.БФС не е акционерно дружество,но е единствената спортна организация в България която се самоиздържа.Как и по какъв начин става това може би се досещаш.90 процента от клубовете чиито представители гласуват на конгрес на футболната централа са манипулирани.Така беше и при Батето /мир на праха му/.Едно обещание на плешивият чалгар и представителят на Сокол Долни воден/примерно казано/ вдига ръката си ,,за''.Това че имаш близо 30 000 мнения за 7 години не те прави умен нали.Надявам се да съм запълнил празното пространство между двете големи уши.
Така, прочетох ти мнението. Кажи сега, след като го написа, ти по-умен ли стана? Явно да, и сигурно ще кажеш на конгрес кой представител колко гласа трябва да има! Примерно ЦСКА и "Левски" по 10 000 гласа, "Литекс" и "Лудогорец" по 100, защото са селяни, а "Ботев"Пд. 20 000, защото сте най-старият клуб, основан през 2010?!?
ПП-Днес ми хареса красотата в Монтана. Дай Боже повече такава красота в мачовете на "Ботев" Пд., а ти можеш да продължиш да ме плюеш-няма лошо. Докато говорите за мен, значи съществувам и съм по-вървежен от вас

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Върни се в “Футбол - България”