Два български отбора глобени заради уговорени мачове

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Два български отбора глобени заради уговорени мачове

Мнениеот Libera » 22 юли 2015 00:15

Погледнете движенията на букмейкърите и ще видите кои са мачовете и какви са залозите. Ще ви подскажа - единият беше за азиатски хендикап -4.5!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 юли 2015 01:08

mig31bg написа:А участвалите в порняците на Марек и Хасково отбори на Лудогорец и Левски защо не са наказани ?!

Ми понеже е само съмнение, ще накажат само по един от участниците, за да е справедливо. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 22 юли 2015 01:33

Към всички "розовки": не се занимвайте с отборите от АПФГ,а си гледайте кочинката :)

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 22 юли 2015 01:35

защо написа:
mig31bg написа:А участвалите в порняците на Марек и Хасково отбори на Лудогорец и Левски защо не са наказани ?!

Ми понеже е само съмнение, ще накажат само по един от участниците, за да е справедливо. :lol:

"защо" си толова ПРОСТ,отговори си сам :)

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 22 юли 2015 03:44

Марек и Хасково са наказани заради съмнения в уговорени мачове по между им.Естествено другите участници в шоуто не са знаели.Ако не беше трагично щеше да е смешно.На цар Асен е пълно с олигофенове.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 юли 2015 10:12

Емигрант 45 написа:Към всички "розовки": не се занимвайте с отборите от АПФГ,а си гледайте кочинката :)

А какво е това АПФГ?.... - аз знам за А БФС, с четири каузи и 6 пълнежа ;)...Така де - то само от БФС си ги гледат тия :mrgreen:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 22 юли 2015 10:19

Може ли някой по-запознат с материята да внесе малко разяснения, защото аз тотално се обърках. Футболът е подчинен на правилниците на БФС (респективно, УЕФА, респективно, ФИФА). Това е ясно. НО: подчинен ли е и на гражданското законодателство? Защото тази глоба "по съмнение в уговаряне на мач", ако е възможно да бъде атакувана в граждански съд, ще бъде отменена за около 30 секунди (при тази й формулировка). В крайна сметка,клубовете нали са АД, т.е. оперират съгласно Търговския закон. Тотално се обърках :)

Върни се в “Футбол - България”