Два български отбора глобени заради уговорени мачове
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Два български отбора глобени заради уговорени мачове
Погледнете движенията на букмейкърите и ще видите кои са мачовете и какви са залозите. Ще ви подскажа - единият беше за азиатски хендикап -4.5!
mig31bg написа:А участвалите в порняците на Марек и Хасково отбори на Лудогорец и Левски защо не са наказани ?!
Ми понеже е само съмнение, ще накажат само по един от участниците, за да е справедливо.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
Към всички "розовки": не се занимвайте с отборите от АПФГ,а си гледайте кочинката 

-
защо написа:mig31bg написа:А участвалите в порняците на Марек и Хасково отбори на Лудогорец и Левски защо не са наказани ?!
Ми понеже е само съмнение, ще накажат само по един от участниците, за да е справедливо.
"защо" си толова ПРОСТ,отговори си сам

-
- Контакти:
Марек и Хасково са наказани заради съмнения в уговорени мачове по между им.Естествено другите участници в шоуто не са знаели.Ако не беше трагично щеше да е смешно.На цар Асен е пълно с олигофенове.
Емигрант 45 написа:Към всички "розовки": не се занимвайте с отборите от АПФГ,а си гледайте кочинката
А какво е това АПФГ?.... - аз знам за А БФС, с четири каузи и 6 пълнежа

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
- black&white
- Контакти:
Може ли някой по-запознат с материята да внесе малко разяснения, защото аз тотално се обърках. Футболът е подчинен на правилниците на БФС (респективно, УЕФА, респективно, ФИФА). Това е ясно. НО: подчинен ли е и на гражданското законодателство? Защото тази глоба "по съмнение в уговаряне на мач", ако е възможно да бъде атакувана в граждански съд, ще бъде отменена за около 30 секунди (при тази й формулировка). В крайна сметка,клубовете нали са АД, т.е. оперират съгласно Търговския закон. Тотално се обърках 

Върни се в “Футбол - България”