Защо сме такива?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Защо сме такива?

Мнениеот Eminem » 20 юли 2015 20:56

2месеца никой да не беше плащал и край. Много гадно я натресоха тази телевизийка и прецакаха доста хора. Дадени са примери или мислите, че е нормално по средата на първенството, то да стане платено ? По този начин изнудиха и операторите. Пробутаха и меко казано скапаната телевизия trace sport, която никой не гледа, само за да оскъпи пакета. Че и е на английски. Рекламираха, че ще дават много спорт, а половината време гледаш повторения. Утре ще направят поредната си телевизия- диема спорт 2, по нея ще дават турнир по белот в кварталната кръчма и пакета ще стане 7лв.
На гонг плей вече увеличиха цените. Качеството им е ужасно, аматьор с компютър от бидон ще пусне по-хубава картина, ама увеличават цените.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2015 20:59

plamenst7 написа:Aбе какви са тия глупости? Измамени били, не знам си какви били. Някой накого да задължава да плаща за Диема спорт или за който и да било друг канал? Къде точно е измамата. Ако искаш да гледаш - плащаш, ако не искаш - не плащаш. Това е все едно аз да се чувствам измамен, че ми искат пари за да вляза в някое кино да гледам някой филм...

Работата е там, че те ти казват: "Яла гледаш филм без пари" и изведнъж по средата на филма: "Плащай или ставаш."

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 20 юли 2015 22:06

Виждам, че част от потребителите защитават мафията и мислят, че е нормално да си плащат за да гледат първенството.
ОВЧИ НАРОД, ДОКОГА С ТАЯ РОБСКА ПСИХИКА???

Какво ми сравняват с ЕВропа, там такива ли са им доходите? Изобщо плащат ли си да гледат първенството - НЕ.

Всички елитни първенства ги има в интернет, само БОКЛУЦИТЕ от Диема са кодирали сигнала, какво повече да се каже. СМЪРТ

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 20 юли 2015 22:46

Аз не плащам защото няма какво да гледам в А група,а мачове от ВЛ също не гледам само на Ливърпул но си има интеренет за това нещо.Но за жалост има хора който дори тези 4 лева на месец биха имали проблем но това не е проблем на Диема Спорт по-скоро на всички ,че позваляваме кретени и дебили да ни управляват и да сме на това положение.

Потребителски аватар
scottsdale
Контакти:

Мнениеот scottsdale » 20 юли 2015 23:15

между другото, спортния пакет в Щатите е точно $162 Аз си плащам плюс това $8,99 специално за сокър пакидж, но гледам на практика всичко от сокъра по света.И когато има нещо специално се плаща отделно.Но както е казал Шекспир както ви харесва

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 юли 2015 23:19

В Германия всеки месец, всяко домакинство плаща 17 евро за телевизия и радио. Имаш, нямаш телевизор, никой не го интересува. Таксата се плаща на тримесечие, но на месец се падат 17 евро. На всеки адрес се праща писмо със задълженията. Отделно имат футболен канал, който излъчва мачовете от първенствата им и струва 30 евро на месец, само този канал.
Някой ще кажат, че в Германия заплатите са други, но таксата за футболния канал е 15 пъти над тази в България. Направете си сметка, къде излиза по-скъпо да си гледаш първенството. 4 лв. на месец е нищо, дори за българските стандарти, какво е това реване !? Българинът, като цяло е голяма скръндза и авантаджия !
Управляващите и те са българи ! Това е положението !

Потребителски аватар
Иван Барабан
Контакти:

Мнениеот Иван Барабан » 20 юли 2015 23:19

Drunken_Master написа:БНТ получава 65 млн лева годишно...А група-та е 5-6 млн лева.
Редно е именно националната телевизия да се опита да откупи правата за излъчване на „А” група. За какво получава такава висока субсидия от нашите данъци, след като тотално пренебрегва най-интересното спортно първенство на България? За какво издържа толкова голям отдел „Спорт”? Ако всекидневната работа опира до монтажа на вечерните спортни новини, това може да го направят един-двама души. Сега обаче „А” група върви по частни канали, и най-вероятно така ще остане и занапред.
А частникът се интересува не само от обществения интерес, а от това какво му влиза в джоба. Затова и футболното първенство вече е платено. И какво излиза? Веднъж плащаме от джоба си на БНТ, за да ни залива с всякакви бози. Втори път си вадим от джоба, за да доплащаме за гледане на „А” група. Ако ще е така, най-добре БНТ направо да я закриват.

Момчета вие явно сте по-умни от мен...нека вие обясните...
Благодаря ви много...Приятно гледане на Диема :))))))

Че от какъв зор от парите на всички данъкоплатци ще се откупват правата за А група. Аз не гледам А група и не искам с моите пари да се финансира тая клика. За тия пари знаеш ли колко смислени обществени предавания могат да се финансират....Лятно кино с БНТ, България от край до край, правата за Световната лига по волей, даже Бразди е по-смислено от А група!
И четейки колко борци за свобода, равенство, братство има - не се чудя защо сме на тва дередже. Нация, където Ганя Балкански и Андрешко са идеали....
Мразите "продажните политици" не защото са боклуци, а защото искате да сте на тяхно място, но не можете....още!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2015 23:30

Reckless написа:В Германия всеки месец, всяко домакинство плаща 17 евро за телевизия и радио. Имаш, нямаш телевизор, никой не го интересува.

Аз съм в тотален шашинк.

XYAN
Контакти:

Мнениеот XYAN » 20 юли 2015 23:39

по статистика за страни в който потребителите изполват алтернативни начини за гледане на спорт-чрез сателит интернет и други а не местни канали убедително на първо място е Великобритания а челото се допълва от Германия Италия ИСПАНИЯ-но там системата е друга

XYAN
Контакти:

Мнениеот XYAN » 20 юли 2015 23:44

аман от неграмотници прегледайте програмната схема на НТВ АРЕНА СПОРТКЛУБ и тем подобни и тогава сравнявайте -тогава лъсва измамата на диема -нова
и не са 4 лв това е втора такса - с първата се таксуват всички абонати а това го няма никъде :)

Върни се в “Футбол - България”