Само Лудогорец И Литекс ли ще имат втори отбор?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Само Лудогорец И Литекс ли ще имат втори отбор?

Мнениеот veni__85 » 15 юли 2015 14:28

hristo1306 написа:Като идея не е лошо. Но много бързо ще бъде "побългарена". Как ли ? Ами вторите отбори на "Литекс" и "Лудогорец" ще играят за нищо, но могат да бъдат "съдия", който ще реши кой отбор да влезе в А "РФГ". Всеки ще гледа "да пробута" своя отбор / близък до клуба майка / по нагоре. Било то по географски, по приятелски, финансов или друг принцип. Всеки от тези 2 отбора ще гледа да си "вкара" сателитен отбор, който да обслужва техните интереси през следващия сезон. Срещу "неудобните" отбори ще играят на кръв, а срещу "своите" - полегнала е Тодора !
Вие как мислите - ще има ли ферплей ?

Тук си много прав, и все си мисля , че , ако от БФС имат малко мозък може да направят едно просто нещо. Мачовете с тези два отбора да се водят приятелски и да не оказват влияние на крайното класиране.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 15 юли 2015 19:26

Те скоро няма да имат първи състави вие за втори ми говорите!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 юли 2015 17:25

Аз не знам да е забранено някой да си направи втори отбор. Макар че доколкото знам ще трябва да започне от долните нива на футбола, ама пак е нещо. Само дето идеята иска пари и собствени кадри, които да пратиш да се обиграват там. Разликата е, че някои ще започнат директно от Б група, което вече ми се вижда нередно. Ни бих имал нищо против да си започнат от долните нива и .. ако стигнат до Б - тогава да играят там.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Футбол - България”