Култовите изказвания на Димитър Пенев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Култовите изказвания на Димитър Пенев

Мнениеот защо » 06 юли 2015 21:17

Betchualeng Arnaikem написа:Между другото някои от лафовете му (като тоя към Удоджи) са си чиста проба хумор. Не всичко казано от Пената е несвързано като смисъл и не всичко звучи все едно е изпаднал в умствен колапс.

Като поодъртя вече започна да говори много несвързано и да твори направо абсурдни изречения и изказвания и ако човек не е свикнал има да се пули на изказванията му, явно годинките си казват своето.

За съжаление журналята току му пъхнат някой микрофон с надеждата пак да каже нещо, което да звучи като плод на старческо слабоумие та народа да се посмее на негов гръб. Може да разсмива.. ама за мен лично е нередно умишлено да се възползват от това, че човека вече не е в час. В края на краищата прост или не, изкукал или не.. той е треньора на четвъртите в света.

Винаги си е говорил така. В 90% от случаите го прави нарочно.

А по темата - веднъж нещо не беше на кеф, а една журналистка взе да му дава акъл. Пената вика: "Нещо искаш да ми кажеш ли? Аз когато съм играл футбол, ти си била в Ташкент!"
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 юли 2015 11:09

На една пресконференция преди четвъртфиналите в САЩ 94 го питат как си обяснява, че цели 7 от четвъртфиналистите са европейци. Пената казва, че европейските отбори са много добре подготвени на това Световно, защото само след 2 месеца започват квалификациите за следващото Европейско.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 12 юли 2015 10:57

Да ни е жив и здрав още дълги години Димитър Пенев.
Неповторим и незабравим. Зевзек и майстор на шегата.
Да, някои империи може да не са му ясни, но за футбол не може да му се отрекат заслугите.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 юли 2015 17:39

защо написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Между другото някои от лафовете му (като тоя към Удоджи) са си чиста проба хумор. Не всичко казано от Пената е несвързано като смисъл и не всичко звучи все едно е изпаднал в умствен колапс.

Като поодъртя вече започна да говори много несвързано и да твори направо абсурдни изречения и изказвания и ако човек не е свикнал има да се пули на изказванията му, явно годинките си казват своето.

За съжаление журналята току му пъхнат някой микрофон с надеждата пак да каже нещо, което да звучи като плод на старческо слабоумие та народа да се посмее на негов гръб. Може да разсмива.. ама за мен лично е нередно умишлено да се възползват от това, че човека вече не е в час. В края на краищата прост или не, изкукал или не.. той е треньора на четвъртите в света.

Винаги си е говорил така. В 90% от случаите го прави нарочно.

А по темата - веднъж нещо не беше на кеф, а една журналистка взе да му дава акъл. Пената вика: "Нещо искаш да ми кажеш ли? Аз когато съм играл футбол, ти си била в Ташкент!"

Да де, ама напоследък всичките му лафове звучат не като е*авка, проява на хумор а като изказване на ударен по черепа дебил, макар че и с това също разсмиват. Просто човека си е на години.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 15 юли 2015 07:54

Чичо Митко е велик! Да е жив и здрав още много години! Не мисля, че е "изкукал" или превъртял. Просто се прави. Нека още много години да внася разнообразие и позитивизъм у нас. Сигурен съм, че това е най-обичаната футболна личност у нас. Едва ли има фенове на които и да е БГ отбор, които да не го аплодират!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Върни се в “Футбол - България”