Само Лудогорец И Литекс ли ще имат втори отбор?
Наясно съм че само тези два отбора ще имат резервен отбор във Б група но ще имат ли изобщо другите резервен дори във В група или областните.
Според мен няма логика поне отборите от А група да нямат резервни отбори в по долните групи след като вече няма да има младежка група под 21, но не се съм видял нищо относно това.
Ако не, то какво ще се прави със всички тези играчи под 21 годишна възраст но над 19 (тоест не могат да играят за под 19 формата)
Само Лудогорец И Литекс ли ще имат втори отбор?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Само Лудогорец И Литекс ли ще имат втори отбор?
Най-читавите 1-2ма от всеки випуск на школата ще подписват договор с родните им тимове и ще влизат в първия отбор, за да гледат отблизо батковци и наемници. Читавите 1-2ма ще подпишат договор и ще бъдат пратени да играят под наем някъде в по-слаби отбори. Останалите- ще броят от 1 до 12 и ще станат свободни агенти. И (или) студенти.
Естествено, добре е да имаш отбор с перспективни младежи, които да играят мъжки футбол на базата и по системата, постройката и организацията на елитния ти тим. Но това струва кинти...

Естествено, добре е да имаш отбор с перспективни младежи, които да играят мъжки футбол на базата и по системата, постройката и организацията на елитния ти тим. Но това струва кинти...
Тия от разград окрадоха толкова деца,че даже и Лудогорец 3 ще им трябва скоро.
- GA_ veliki
- Контакти:
Gichev90 написа:Само Лудогорец И Литекс ли ще имат втори отбор?
Наясно съм че само тези два отбора ще имат резервен отбор във Б група но ще имат ли изобщо другите резервен дори във В група или областните.
Според мен няма логика поне отборите от А група да нямат резервни отбори в по долните групи след като вече няма да има младежка група под 21, но не се съм видял нищо относно това.
Ако не, то какво ще се прави със всички тези играчи под 21 годишна възраст но над 19 (тоест не могат да играят за под 19 формата)
Не, собственика на Литекс има 3 отбора

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Еми другите отбори отказаха участие т.к. струва бая пари да имаш втори отбор в Б група! Но според мен можеше да им разрешат да имат отбори поне във В група ама това е друга тема!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- hristo1306
- Контакти:
Като идея не е лошо. Но много бързо ще бъде "побългарена". Как ли ? Ами вторите отбори на "Литекс" и "Лудогорец" ще играят за нищо, но могат да бъдат "съдия", който ще реши кой отбор да влезе в А "РФГ". Всеки ще гледа "да пробута" своя отбор / близък до клуба майка / по нагоре. Било то по географски, по приятелски, финансов или друг принцип. Всеки от тези 2 отбора ще гледа да си "вкара" сателитен отбор, който да обслужва техните интереси през следващия сезон. Срещу "неудобните" отбори ще играят на кръв, а срещу "своите" - полегнала е Тодора !
Вие как мислите - ще има ли ферплей ?
Вие как мислите - ще има ли ферплей ?
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
Sirene написа:Тия от разград окрадоха толкова деца,че даже и Лудогорец 3 ще им трябва скоро.
Я кажи как ги крадем ? Всички в Разград в затвора , нямате срам .
miro_rz написа:Sirene написа:Тия от разград окрадоха толкова деца,че даже и Лудогорец 3 ще им трябва скоро.
Я кажи как ги крадем ? Всички в Разград в затвора , нямате срам .
С пари на ръка на родителите им.
Върни се в “Футбол - България”