damyanov1963 написа:dreben23 написа:То и ще се види!

Поне ще се види, а за вашата печка "Чудо", само се чува!
За справки : Луис Педро вдигна още с първия си мач в Търгу Муреш трофей, а с печката "Чудо" кога?

За коя печка говориш, те са няколко, ако е от новата селекция не я знам, щото не съм се интересувал от нея, понеже предварително знам какви ще са резултатите

Ами за целия отбор говорех, не конкретно за кюнците на печката ви. Един мохабет не можете да схванете, а много обичате да се подигравате иначе. А мозъчната ви кора иначе е твърда като на костенурките нинджа черупките.
Имах предвид, че се чува само за "Чудото" Левски и то непрекъснато, а не се вижда, е, с изключение на форумите, където сте обикновено печка "Чудо" 8- мо поколение. Пак сигурно няма да схванете лафа, ама малцина могат, не е някакъв кусур.
И друго- сума ти хора се издадоха в темата, че са журналисти, нищо, ще си мълча и няма да ви издавам, аз и без това отдавна ви знам, че творите тук!
По неправилната употреба на "който" и "които" ви хващам най-вече и всеки ден ги грешите относителните местоимения, срамота!

Затова похвалих момчето, сложи ви у малкото си джобче, ще четем само него отсега, защото пише вярно, а обективността ще дойде с времето!

Половината журналисти са от форума, ловя бас!