Бихте ли изказали мнението си за тази статия?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Бихте ли изказали мнението си за тази статия?

Мнениеот boabbb » 10 юли 2015 11:29

На мен пък не ми хареса :roll: Подчертаването на очевидното за мен е безсмислено ... Един съвет - почни да пишеш за "хегемона Лудогорец" - така ще си със силните на деня, а и едва ли ще те нарекат "олигофрен" ... поне не по телевизията ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Бихте ли изказали мнението си за тази статия?

Мнениеот dreben23 » 10 юли 2015 13:52

damyanov1963 написа:
dreben23 написа:То и ще се види! :lol: 8-) Поне ще се види, а за вашата печка "Чудо", само се чува! :)
За справки : Луис Педро вдигна още с първия си мач в Търгу Муреш трофей, а с печката "Чудо" кога? :)

За коя печка говориш, те са няколко, ако е от новата селекция не я знам, щото не съм се интересувал от нея, понеже предварително знам какви ще са резултатите :)

Ами за целия отбор говорех, не конкретно за кюнците на печката ви. Един мохабет не можете да схванете, а много обичате да се подигравате иначе. А мозъчната ви кора иначе е твърда като на костенурките нинджа черупките. :)
Имах предвид, че се чува само за "Чудото" Левски и то непрекъснато, а не се вижда, е, с изключение на форумите, където сте обикновено печка "Чудо" 8- мо поколение. Пак сигурно няма да схванете лафа, ама малцина могат, не е някакъв кусур.
:)

И друго- сума ти хора се издадоха в темата, че са журналисти, нищо, ще си мълча и няма да ви издавам, аз и без това отдавна ви знам, че творите тук! :)

По неправилната употреба на "който" и "които" ви хващам най-вече и всеки ден ги грешите относителните местоимения, срамота! :) Затова похвалих момчето, сложи ви у малкото си джобче, ще четем само него отсега, защото пише вярно, а обективността ще дойде с времето! :) Половината журналисти са от форума, ловя бас!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”