За странните решения на БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

donchovt
Контакти:

Re: За странните решения на БФС

Мнениеот donchovt » 01 юли 2015 23:35

От тая по-престъпна схема - здраве му кажи. И с въпросите за купата и евентуално участие, и с прескачането на всички отбори и парашутното вкарване на ЛЛ22 в Б група, и със схемите, които могат да си играят и да вкарват определени клубове в А група, избирайки си срещу кого да се напъват. И въпроса с трите клуба не е ясен. Ако се паднат ЦСКА и Литекс за купата какво става, или с Литекс 2. А догодина, като влезе ЦСКА в Б група, какво правим с Литекс 2? Най-вероятно Гришо ще си прехвърли Литекс на някой друг и проформа няма да е проблем, но ще си има по 2 клуба първо в Б, после във А група.
Като цяло, тая година е изключително криминална. Оставят се при аматьорите цели 6 клуба с традиции и публика - ЦСКА, Локо Сф, Етър, Миньор, Марек и Хасково и се вкарват някакви юноши в Б. Има някаква много миризлива схема, но не съм сигурен точно каква. Дали като се разбра, че ще изхвърлят ЦСКА във В и Левски нарочно не се напънаха за юноши, а догодина ще вкарат и тях, за да пречат на ЦСКА да влязат. Или ще надделеят Л2 и Л2, които ще играят за ЦСКА и армейците ще влязат безпроблемно. Също не е сигурно и Домуса пък дали няма да пречи на ЦСКА. Има и друго - миналата година в Етър не се напъвахме докрай, защото е записано в наредбата, че отбор, който претърпи трансформация, няма право 2 години да влиза в Б и три години в А група. Но предполагам, това заради ЦСКА ще го променят. Направо, честно казано, направо се погнусих от БФС вече тази година и взе да ми идва много в повече от тях. Дано Етър и Миньор да ги осъдят, заради погазването на правилата. Ако могат и да им вземат лиценза, направо ще се изкефя максимално. Ега ти и Перуките и геловете престъпни!

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 02 юли 2015 10:36

Случващото се с тези втори отбори е пълна свинщина, ама не съм забелязал Никита, Томита и прочее журналистическа паплач да говорят за това и изобщо да обелват и дума.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 02 юли 2015 16:16

Е как ще обелят като Домус ага плаща.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 юли 2015 10:57

TristaNNN написа:
Alexx написа:Трябваше просто да има отделна дублираща лига.

Няма как, едва ли ще има повече от 5-6 канидата за нея.

5-6 отбора са идеални за една дублираща лига.
Във Висшата лига на Англия има две дублиращи лиги - северна и южна. В дублиращата лига играят по-малко отбори и играят по-малко мачове.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юли 2015 10:53

Alexx написа:
TristaNNN написа:
Alexx написа:Трябваше просто да има отделна дублираща лига.

Няма как, едва ли ще има повече от 5-6 канидата за нея.

5-6 отбора са идеални за една дублираща лига.
Във Висшата лига на Англия има две дублиращи лиги - северна и южна. В дублиращата лига играят по-малко отбори и играят по-малко мачове.

Малко ми се виждат 5-6, поне 10 трябва да има за една нормална лига.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”