Петев: Онези, които ме съблякоха да кажат кой ги прати

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Петев: Онези, които ме съблякоха да кажат кой ги прати

Мнениеот Синьо сърце » 29 юни 2015 22:30

meteorit написа:
И ако това е края на войната какво - примирявате се, че "Левски" е в ръцете на герберастко-депесарската мафия? Оказва се, че може и по-зле от Батков.

ДПС няма нищо общо с Левски. А "мафията" няма как да е герберастка, създадена е много преди Бойко да излезе на хоризонта. Но това са си наши проблеми.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 юни 2015 22:46

Тоя що не работи и мисли как да бием Норвегия, а ми се занимава с излишни неща :?:
@ Не остана... има няма 2 месеца до толкова важния мач!

Потребителски аватар
julijan
Контакти:

Мнениеот julijan » 29 юни 2015 22:47

Този сам се навира между шамарите, да си гледа националния и кои пуска като титуляри с протекции, че скоро няма само фенове на Левски да го събличат :)
Обичам да обичам !!! :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2015 22:47

Синьо сърце написа:
meteorit написа:
И ако това е края на войната какво - примирявате се, че "Левски" е в ръцете на герберастко-депесарската мафия? Оказва се, че може и по-зле от Батков.

ДПС няма нищо общо с Левски. А "мафията" няма как да е герберастка, създадена е много преди Бойко да излезе на хоризонта. Но това са си наши проблеми.

Георги Божинов от БСП твърди обратното. :?

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 29 юни 2015 22:47

"ДПС няма нищо общо с "Левски" - може би, но фактите говорят обратното. Най-малкото, адвокатът очевадно е близък на Пеевски, след като преговаря от негово име по "бизнес дела". А мафията не е само герберастка, но Тонев си е близък с Тиквата. Тъкмо изглеждаше, че само феновете на ЦСКА си заравят главата в пясъка, но сега левскарите подхождат по същия начин.

Едно е сигурно - рано или късно феновете ще се осъзнаят, че Тонев и адвоката трябва да бъдат изритани. За мен е интересно само колко време ще мине, докато "борбата за изритването им" е факт.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 юни 2015 23:01

W84me написа:Да не пита много, че пак ще го съблекат.

Събирай групата и ако не бием Норвегия да се пускат Качулките... :lol:

Потребителски аватар
julijan
Контакти:

Мнениеот julijan » 29 юни 2015 23:04

Teo написа:

To така ще ги бием с Н.Михайлов, К. Дяков, Бодуров ...
Обичам да обичам !!! :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 юни 2015 23:11

Teo написа:

Ицо, недей бе
:mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 юни 2015 23:18

На Васил Левски пред пълен стадион ще бъде престъпление, ако не ги бием скиорите на 3 септември :idea:
@ Тия първо не са футболна нация и второ футбола им е като хокея на нас :idea: Нищо общо едното с другото :lol:

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 30 юни 2015 09:17

Аре спрете се, темата не е за собствениците на Левски, а за оня нефелник Петев. Или Пеевски ви напомня на Петевски...

Не мога да разбера болните ви мозъци и простотиите дето ги ръсите във връзка с ДПС и Пеевски !
Първо, че това са абсолютни измислици и неверни твърдения, и второ, дори и да е така /А ТО НЕ Е!/ всъщност какво от това ??? С какво парите на Пеевски са по лоши от тези на Ганчев, Божков, Титан, Венци Стефанов, Коко Динев, в миналото на сикаджиите или на Жоро Илиев ?

Пак повтарям : ДПС и Пеевски НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЛЕВСКИ, а дори и да имаха, какво от това ? Чорбетата бяхте готови и на ИДИЛ да се нагъзите, само и само да останете в А група, то не беха декларации, сълзливи молби, наколенки и прочее чорбарско-помиярски бози...

Други са нещата, други са собствениците, скоро ще ги разберем всички. Само искам да ви кажа, за да ви е още по-гадно там, в селските групи : Пари в Левски ще има, и нови футболисти ще има, и стадион ще има ! Дано има и свестни спортни ръководители, които да похарчат кинтите по най-добрия начин.

:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Върни се в “Футбол - България”