Мнениеот КироВарна » 27 юни 2015 14:03
Труден за прогнозиране шампионат,защото освен Лудогорец,който е безспорен фаворит,всички останали могат да са и в тройката,и на опашката!Най сериозни опоненти на Шампиона ще са Берое и Литекс!Берое имат дълга и равностойна пейка.Ако правилно си изиграят картите,може даже да спорят за титлата!Литекс,едва ли ще изчезнат от сцената още тази година!ГГ ще ги пази и развива,за да могат до две години по старите да бъдат изгодно продадени,а по младите да се влеят в стройните редици на Червената армия!Не знам,какво ще каже УЕФА по този казус,но тайно се надявам на справедливост!Славия,ако продължи линията на просперитет от последната година,може сериозно да обърка сметките и пасиансите!Пловдивските отбори,ако си намерят стабилни спонсори,по традиция са в борбата за челни места!Ако не се оправят финансово,ще им е доста трудно да се задържат в групата.Левски во главе с г-н Тонев,ще продължи да търси всякакви "други начини",да не е втори!Разбира се ако не си втори,не значи че ще си първи!Всичко е възможно!Монтана и Пирин ще са приятните изненади!Пирин са отбор с традиции и е време да ги възродят,показвайки както винаги талантливи младоци на голямата сцена!Монтана имат стабилен,грамотно играещ отбор,воден от много добър треньор!Не знам,доколко и едните и другите ще издържат на натиска във така наречения "висш ешелон"!?Не искам да кажа,че ще им е трудно да се задържат....но все пак!За нашия ЧЕРНО МОРЕ нищо няма да кажа,преди всичко заради вродената ми скромност....а и от суеверие!Желая успех на всички!Накрая си спомних,че участници в мачовете са и родните съдии!БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!