УЕФА не дава лиценз на Локо Сф

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: УЕФА не дава лиценз на Локо Сф

Мнениеот HekakaB » 23 юни 2015 20:33

CSKA 78 написа:
dzhambov написа:Хахаха стига глупости ЦСКА и Локо СФ са аут от А група,приемете го вече.

Ха-ха-ха...е ми не са глупости! Лиценза за Европа зависи от УЕФА, а за нашето скромно първенство от БФС(най-общо казано)! Аз само предупреждавам, после да няма изненадани! :mrgreen:

Чети бре идиот!Пише ясно,че става дума както за турнирите на УЕФА, така и за местното първенство.

Изображение
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Vura

Re: Окончателно:А група остава с 10 отбора за новото първенс

Мнениеот Vura » 23 юни 2015 20:33

Почти перфектна група, остава само Дунав или Добруджа да заменят Левски другата година. Тогава групата ще придобие завършен вид. Само Славия ще представя София, най-достойният и славен софийски отбор. ;)
Последна промяна от Vura на 23 юни 2015 20:36, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 23 юни 2015 20:34

Бати и олигофрените има тука,телевизията дали няма да падне гледаемоста тъпанари.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 23 юни 2015 20:34

samocska1 написа:И тва ще е велика а група,честито гледайте си я!

Че какво? Монтана и Пирин не са ли отбори за гледане. Едните са по-добри от вас. Плюс това Канал 3 потриват доволно ръчички... Ще се увеличи гледаемостта на В група. А и имате шанс да спечелите една купа, която ви липсва. А и гостувания в Перник, Петрич, Гоце Делчев ще имате. Романтика!

P.S.: Злорадството си го заслужихте преди години, когато искахте да обсебите нас и Етрополе и се подигравахте.
Последна промяна от radoslav_rashkov на 23 юни 2015 20:39, променено общо 1 път.
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 юни 2015 20:35

За зомбираните комунистически тикви дето повтарят как Гигов искал само да върне лиценза за Европа...ЕТО ВСЪЩНОСТ КАКВО Е ИСКАЛ ТОЯ МРЪСНИК :idea:
Изображение
С други думи - да закрие Локо Сф! Добре, че УЕФА го спаси :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 юни 2015 20:36

samocska1 написа:Бати и олигофрените има тука,телевизията дали няма да падне гледаемоста тъпанари.

На вас откога почна да ви пука за телевизията на Домуз-а а??? Я как го плюехте, как нямало да дават по 5 лева за канала на Домуза, да му фалирал канала на Домуза....Нали това искахте? Не сте ли доволни вече - ще падне гледаемостта на Домуз-а, кефете се бе, какво ми се обяснявате тука и си въртите гъза :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 23 юни 2015 20:38

CSKA 78 написа:
dzhambov написа:Хахаха стига глупости ЦСКА и Локо СФ са аут от А група,приемете го вече.

Ха-ха-ха...е ми не са глупости! Лиценза за Европа зависи от УЕФА, а за нашето скромно първенство от БФС(най-общо казано)! Аз само предупреждавам, после да няма изненадани! :mrgreen:

Лиценза(за европа и за А група) се дава от лицензионната комисия,а тя не ви даде нищо(и то справедливо).Филма свърши,приемете го достойно.2008 ви направиха ви направиха компромис против всякакви правила и 7-8 години след това изобщо не сте мръднали напред,а продължихте с дълговете.Вече няма на къде.

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 23 юни 2015 20:39

CSKA 78 написа:Да поясня за лаиците и по-специално за един привърженик на фактологията! :lol: :mrgreen:
Запитването е било дали може да се въстанови лиценза на Локо София за европейските клубни турнири(което дава автоматично и лиценз за А група), и от УЕФА са се аргументирали, че не може! Защото вече друг отбор е заел тяхното място! :shock: :lol: Само че за А група нещата са много по-различни! Само ще припомня 2008 г., когато на ЦСКА не бе даден лиценз за Европа, но все пак получихме за А група! Така че всички, които мислят "доброто" на ЦСКА да не бързат, за да не вият после като сирени!

Стига с розовите сънища варианта с Локо Сф беше абсурдно смешно жалък... никакви срещи между Гигов и Ганчев не е имало, прочете ли интервюто с Гигов..Боби лично му е казал, че няма как Локо сф да играе в А група, Уефа изрично го казва и за Бг първенството....2008 още правилата бяха други и тогава ви направиха мечешка услуга до сега да се бяхте върнали в А група.... от 2008 нямате титла и в Ек кръгла 0

Аз все пак ми се струва вярно това, че Гигов 2 пъти е отказвал да направи Локо ЦСКА...... колкото и да си просто Мутра все пак от 93 ако не се лъжа този човек е свързан с Локомотив....всичко беше нагласено от олигофрените от "медиаята" Блиц

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 23 юни 2015 20:40

Vura написа:Почти перфектна група, остава само Дунав или Добруджа да заменят Левски другата година. Тогава групата ще придобие завършен вид. Само Славия ще представя София, най-достойният и славен софийски отбор. ;)

Възможно е...след утрешната дружеска сбирка :twisted: :twisted: :twisted:
Батков като каже-отивам си, ама дайте си ми парите и отиваме с ЦСКА у "Щ" група :) :) :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 23 юни 2015 20:42

dzhambov написа:
CSKA 78 написа:

Лиценза(за европа и за А група) се дава от лицензионната комисия,а тя не ви даде нищо(и то справедливо).Филма свърши,приемете го достойно.2008 ви направиха ви направиха компромис против всякакви правила и 7-8 години след това изобщо не сте мръднали напред,а продължихте с дълговете.Вече няма на къде.

НИЕ сме го приели достойно, само такива комунистчета като този индивид смятат, че всичко трябва да е безплатно и само заради "заслуги" може да не плащаш. Дори да ни е неприятно трява да потърпим, няма друг ЧЕСТЕН начин!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”