''Пред банята'' се заръща
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пак ще ни облъчват с комунистите, ''Пред банята'' се зар
Точно за рождения ми ден 

[quote="kapacitet"]Истински кошмар за футболния зрител - антикомунист и античенге. ''Пред банята'' отново ще облъчва народа с двата комунистически клуба от Сф.
Като гледам как вървят нещата, май ще те "облъчват" само с един от двата столични гранда
Като гледам как вървят нещата, май ще те "облъчват" само с един от двата столични гранда

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

ninjata написа:Точно за рождения ми ден
Това ще бъде един невероятен "подарък", не мислиш ли?

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- hristo1306
- Контакти:
Има и една добра новина - липсата на дебелия миризливко ВГ. Ще си позволя и един съвет към правещите предаването "сини джуки" - канете от време, на време батманлевски и ТЕО и ще си "вдигнете" рейтинга в небесата ! 

А защо не се завърнат истинските запалянковци пред Банята....Имам в предвид пред Банята срещу Халите.Там сега има само мангали и просяци на пеиките.А какви дебати и спорове имаше там....
Вълчан написа:А защо не се завърнат истинските запалянковци пред Банята....Имам в предвид пред Банята срещу Халите.Там сега има само мангали и просяци на пеиките.А какви дебати и спорове имаше там....
Защото тия дето идваха да се обзалагат на точен резултат 30 мин. преди мач на Левски или ЦСКА сега карат поршета и ходят в пунктове в тайланд.
Върни се в “Футбол - България”