Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!

Мнениеот Blue1914 » 13 юни 2015 10:48

Възрастен написа:
Blue1914 написа:
Възрастен написа:Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!

Споко, има и План Б! :mrgreen: Близките ти ще те хвърлят беден и немощен на кучетата и ще си намерят някой по-читав. 8-) Ще го кръстят с име, подобно на твоето, ще го облекат с твоите дрехи, ще му постерят твоето легло... и все едно нищо не се е случило. :oops: :oops:

Дай Боже всеки да има такива близки! :lol: :lol:

Хи-хи...Нищо, че малко далече живеят. :)

Е то и Микре не е много близо... :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 юни 2015 10:56

Добро име на темата! Значи всички първо трябва да се нанесем в апетитни местенца които не са наши, но няма да плащаме за тях нищо и ще мрънкаме, че държавата ни тероризира да и плащаме. После ще взимаме някакво имущество от други хора, но няма да им го плащаме. Ще бавим плащането и ще обещаем при следваща продажба уж да получат нещо. Същевременно хората от които сме взели каквото ни е нужно фалират, защото нямат пари да си платят най-необходимото и закона ги хваща натясно и си получават заслуженото, а ние щракаме с пръсти. Не плащаме данъци за нищо и когато минат много години и държавата се сети да си ги потърси, обявяваме фалит и искаме държавна помощ за да ни помогне да си стъпим на краката, защото без нас не можело все пак. За по-сигурно за да имаме резервен вариант, отиваме и си регистрираме по няколко имена, с по една промяна в буквата или слагаме номерче след името, като продълженията по филмите или рождени дати. Накрая сме чисто нови и без никакви задължения. Пием ядем и не плащаме сметките, а държавата пие студена вода. Много яко!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 13 юни 2015 11:09

Поредният "възрастен" олигофрен се е изходил по въпроса.... на кой му дреме за мнението ти ,бе цървул ?? Не се занимавайте с ЦСКА,гледайте си селските отборчета !!!

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 13 юни 2015 11:22

gugushito написа:Поредният "възрастен" олигофрен се е изходил по въпроса.... на кой му дреме за мнението ти ,бе цървул ?? Не се занимавайте с ЦСКА,гледайте си селските отборчета !!!

Да беше попрочел дискусията и вникнал в смисъла на темата, преди да се "из..аш", а?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 юни 2015 11:39

1palq4o1 написа:
Onze_dOr написа:
Tommi написа:
Onze_dOr написа:Още един кретен пуска тема!
Ами като искаш отлагане направи ОСОБЕН ЗАЛОГ в НАП и обезпечи вземанията! Сигурен съм, че няма да ти откажат.... както не отказват на хиляди фирми и частни лица! Имаш това право...... за разлика от акъл. :lol:

ЦСКА с какъв особен залог ги обезпечи тия 10+ млн. лв?

Кажи ми честно, колко пъти трябва да ви се обяснява едно и също?!
Още от 2011 г. Титан, Залага марката ЦСКА(3 млн.) и няколко декара земи на морето(Бяла, Кара-дере 6 млн.лв.).
ЦСКА гори с лиценза защото НАП не прие допълнителния залог на Лупи(някакви ниви в Панчарево), за останала сума до 10,6 млн.лв.
От години се знае, че в НАП има залог, само ти и себеподобните ти не разбрахте!

Между другото ББ се е изказал така все едно ЦСКА е единствения длъжник към Държвата, а то всъщност задълженията на неговия любим "Левски-Спартак"(така се казваше отбора, когато той му е ставал фен) към държавата, доближават тези на ЦСКА(4,5 млн. лв. към НАП+ 4 млн.лв. към Държавната ГБС- за Взривена+ задълженията, които обяви Сметната Палата(засега сумата не е обявена, но съгласете се наеми, данъци и лихви за 17 години назад за комплекс "Г. Аспарухов, не е никак малка, вероятно няколко милиона лева). И като съберем 4+4+? 3-4-5-6-7-8? се оказва,че сините имат по- големи задължения към Българската Държава от ЦСКА! нкп искали да се спазват законите, ами да си платят преди нас задълженията, и тогава да пишат декларации, доносноците....

Ако, ако, ако....!!!!!!!!!!!!
Ако е велика дума, обаче цапа гащи и мирише :mrgreen:
Всички продължавате да говорите с догадки и слухове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Писах ви и по-горе извадете документи в подкрепа на твърденията си и стига сте повтаряли едно и също нещо с идеята да да се превърне в истина!!!!!!!!!
Към момента цялата вселена ви показва с ДОКУМЕНТИ, че дължите пари на всичко живо, вие се пенявите като побеснели и отричте опитвайки се да прехвърлите проблема от болната на здравата глава!
Писал съм го и друг път-съберете по 15 лева от всеки ( нали сте фенове милиони!!!!!! ) и си платете най-необходимото-задълженията към НАП, пък тогава цвъркайте!!!
От къде сме намерили пари за нашите плащания?
Аз лично съм си купил екипи-за мен, за двете ми деца, за кума ми и за двама приятели, купил съм си и пакет акции и с това съм налял в касата на клуба...даже не съм и смятал!!Всичките ми познати левскари направиха същото-оттам идват и част от плащанията към всички длъжници, затова сме и атрактивни за рекламодатели и спонсори, затова и можем да си обезпечим плащанията с нщо реално, а не виртуално с някакви ниви купени за милион и нещо, а среална цена около 100 000 лева!
Разбираш ли ти и всички твои другари или трябва и да ви се нарисува или сглоби с пластелин за да осънаете действителността?!?

Само ти ли не разбра че кампанията "Левски е твой" беше пълен провал,от обявените от Иво Перчема близо 500хил.лв. около 200хил.бяха от фирма Аква Темпус,спечелила едни търгове,ама аиде да не издребняваме.Сериозно ли мислиш че онези срещи по кафенета и кръчми ,дето ги отразяваха в сайта на Гонг с 8-10 фена са генерирали много пари за Левски.ЦСКА,заради усилията на Томов да направи продаването на акции по колкото се може по законен начин загуби 1,1мил.лв.,които наистина бяха дадени само от феновете,въпреки безброи спънки и забавения по банките,аз внесох 30 лв.за 10 акции,а банката ми взе още 18лв. такси.Ако от ЦСКА бяха ги поискали като дарения,парите щяха да си отидат за клуба,само за три-четири дни между 27-30 март доброволно фенове на ЦСКА дариха на клуба влизо 80хил.лв. има и списък на дарителите,щастлив съм че съм един от дарителите.Така че да ме уверяваш колко Вие си отделяте от залъка за да го има Левски,а пък как ние от ЦСКА сме свидливи е неуместно.Истината е че нито Вие нито ние даваме достатъчно за любимите си отбори,защото ако примерно по 500хил. фена на отбор дадем по 20лв.на година и се получава 10мил.лв. бюджета за 1година,а 20лв. не са и една вечеря в ресторант,и тогава няма да се молим на Батков и Божков.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 юни 2015 12:23

peliforewer написа:
1palq4o1 написа:
Onze_dOr написа:
Tommi написа:
Onze_dOr написа:Още един кретен пуска тема!
Ами като искаш отлагане направи ОСОБЕН ЗАЛОГ в НАП и обезпечи вземанията! Сигурен съм, че няма да ти откажат.... както не отказват на хиляди фирми и частни лица! Имаш това право...... за разлика от акъл. :lol:

ЦСКА с какъв особен залог ги обезпечи тия 10+ млн. лв?

Кажи ми честно, колко пъти трябва да ви се обяснява едно и също?!
Още от 2011 г. Титан, Залага марката ЦСКА(3 млн.) и няколко декара земи на морето(Бяла, Кара-дере 6 млн.лв.).
ЦСКА гори с лиценза защото НАП не прие допълнителния залог на Лупи(някакви ниви в Панчарево), за останала сума до 10,6 млн.лв.
От години се знае, че в НАП има залог, само ти и себеподобните ти не разбрахте!

Между другото ББ се е изказал така все едно ЦСКА е единствения длъжник към Държвата, а то всъщност задълженията на неговия любим "Левски-Спартак"(така се казваше отбора, когато той му е ставал фен) към държавата, доближават тези на ЦСКА(4,5 млн. лв. към НАП+ 4 млн.лв. към Държавната ГБС- за Взривена+ задълженията, които обяви Сметната Палата(засега сумата не е обявена, но съгласете се наеми, данъци и лихви за 17 години назад за комплекс "Г. Аспарухов, не е никак малка, вероятно няколко милиона лева). И като съберем 4+4+? 3-4-5-6-7-8? се оказва,че сините имат по- големи задължения към Българската Държава от ЦСКА! нкп искали да се спазват законите, ами да си платят преди нас задълженията, и тогава да пишат декларации, доносноците....

Ако, ако, ако....!!!!!!!!!!!!
Ако е велика дума, обаче цапа гащи и мирише :mrgreen:
Всички продължавате да говорите с догадки и слухове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Писах ви и по-горе извадете документи в подкрепа на твърденията си и стига сте повтаряли едно и също нещо с идеята да да се превърне в истина!!!!!!!!!
Към момента цялата вселена ви показва с ДОКУМЕНТИ, че дължите пари на всичко живо, вие се пенявите като побеснели и отричте опитвайки се да прехвърлите проблема от болната на здравата глава!
Писал съм го и друг път-съберете по 15 лева от всеки ( нали сте фенове милиони!!!!!! ) и си платете най-необходимото-задълженията към НАП, пък тогава цвъркайте!!!
От къде сме намерили пари за нашите плащания?
Аз лично съм си купил екипи-за мен, за двете ми деца, за кума ми и за двама приятели, купил съм си и пакет акции и с това съм налял в касата на клуба...даже не съм и смятал!!Всичките ми познати левскари направиха същото-оттам идват и част от плащанията към всички длъжници, затова сме и атрактивни за рекламодатели и спонсори, затова и можем да си обезпечим плащанията с нщо реално, а не виртуално с някакви ниви купени за милион и нещо, а среална цена около 100 000 лева!
Разбираш ли ти и всички твои другари или трябва и да ви се нарисува или сглоби с пластелин за да осънаете действителността?!?

Само ти ли не разбра че кампанията "Левски е твой" беше пълен провал,от обявените от Иво Перчема близо 500хил.лв. около 200хил.бяха от фирма Аква Темпус,спечелила едни търгове,ама аиде да не издребняваме.Сериозно ли мислиш че онези срещи по кафенета и кръчми ,дето ги отразяваха в сайта на Гонг с 8-10 фена са генерирали много пари за Левски.ЦСКА,заради усилията на Томов да направи продаването на акции по колкото се може по законен начин загуби 1,1мил.лв.,които наистина бяха дадени само от феновете,въпреки безброи спънки и забавения по банките,аз внесох 30 лв.за 10 акции,а банката ми взе още 18лв. такси.Ако от ЦСКА бяха ги поискали като дарения,парите щяха да си отидат за клуба,само за три-четири дни между 27-30 март доброволно фенове на ЦСКА дариха на клуба влизо 80хил.лв. има и списък на дарителите,щастлив съм че съм един от дарителите.Така че да ме уверяваш колко Вие си отделяте от залъка за да го има Левски,а пък как ние от ЦСКА сме свидливи е неуместно.Истината е че нито Вие нито ние даваме достатъчно за любимите си отбори,защото ако примерно по 500хил. фена на отбор дадем по 20лв.на година и се получава 10мил.лв. бюджета за 1година,а 20лв. не са и една вечеря в ресторант,и тогава няма да се молим на Батков и Божков.

Не те уверявам, че си отделям от залъка-имам ги дал съм ги!
Ти си дал 48 лева за акции, аз съм дал минимум 100, дал съм и за екипи, дал съм и за билети-Т.Е. съм дал ( само аз ) около 10 пъти повече от теб!
Ти ми говориш за 8-10 фена...извини ме, НО всичките мои познати подкрепящи отборчето ви си спестиха и тези 48 лева!!!!!!!!!А всички които познавам от "Левски" бяха по един или друг начин съпричастни към клуба!
Пак повтарям, че по този начин самия клуб става привлекателен за фирми, даряващи го по един или друг начин ( не отричам, че може да има и "назначени" - но ти ще ми кажеш къде ги няма!При вас, при "Берое", при Локотата или при "Ботев"? За Разград няма и да отварям дума)

И пак питам, като сте толкова много и могъщи, защо вместо да се готвите за партизански акции не се събрахте в един комитет, не събрахте минимум по 15 лева и не ги внесохте директно в НАП ( не съм капацитет, но предполагам, че има някакъв начин и при консултация с добър юрист щяхте да намерите начин ), като по този начин сега нямаше да сте в това окаяно положение?!?!

П.С Виваком не са ли и те държавна фирма и не бяха ли ваш спонсор?Говори се, че сега щели да ни стават на нас и пак ще кажете назначени-еми бяха ви назначена на вас, ама ги изгонихте и тях
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 юни 2015 12:28

Позовавайки се на казуса Централен Спортен клуб на Красната Армия и аз желая на два пъти отлагане на всякакъв вид данъци,ДДС,здравно осигуряване и съдебни дела по които имам да плащам суми.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Player

Мнениеот Странджата » 13 юни 2015 12:49

Абе що така описаната от тебе картина много прилича на част от проблема в Гърмен :)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Player

Мнениеот Player » 13 юни 2015 13:15

Странджата написа:Абе що така описаната от тебе картина много прилича на част от проблема в Гърмен :)

Ако това прилича на Гърмен, значи Гърмен прилича на един футболен клуб в червено. Всъщност кой прави по големи цигании - циганите или ЦСКА? И двете започват с буквата "ц" и двете не плащат на държавата, искат от нея финансова помощ и да бъдат приютени и да не важат за тях законите.

Върни се в “Футбол - България”