tomatomov197 написа:Някакви дебилни говеда пишат глупости и даже се навиват един друг)) Класацията е за КЕШ и ШЛ , много ясно , че ЦСКА е пред всички бг отбори . А онзи олигофрен Кретенеца или какъвто и да е там , показва съвсем различна класация . Ако мръсното говеждо БФС не ни крадеше лиценза , за да го даде на тъпаците да отпаднат от БАТЕ , преднината ни щеше да е по-голяма .
Ти и бълхата ти, сте ми направо любими...
Щом видя, че тая бълха лази във форума, веднага разбирам, че си изсекнал през носа си някоя червена интелектуална полюция.
Това е поредното доказателство.
Знаеш ли ти и себеподобните ти, ЗАЩОТО НЕ ВСИЧКИ ЦЕСЕКАРИ СА ТАКИВА, КАТО ТЕБ И ПУСНАЛИЯ ТЕМАТА, приличате на хора, които ПРАЗНУВАТ собственото си унижение.
И стигате толкова далбоко в това инфантилно начинание, че направо поставяте под съмнение нормалността си!
Това е все едно да засилиш колата си срещу стена и да се кефиш, че се движи все по-бързо и и по-бързо!
Даже вие не се кефите, а направо сте опиянени от това, че вече летите към стената.
Пич, ЛЕТИТЕ КЪМ ФАЛИТА ВЕЧЕ ПОЧТИ НЕУДЪРЖИМО!
Историята отива в небитието, а вие ми се биете в гърдите с нея!
Като чета тия изтрещели коментари ми става още по-мъчно, НО НЕ ЗА ТАКИВА, КАТО ВАС!
Става ми още по-мъчно ЗА НОРМАЛНИТЕ ЦЕСЕКАРИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ТЪРПЯТ НЕ САМО ГАВРАТА НА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ ВИ, А И ВАШЕТО ИЗТРЕЩЯЛО ПОВЕДЕНИЕ!