ЦСКА и ЛЕВСКИ са типични представители за набедени величия!
Медиите им обръщат такова голямо внимание, че отстрани погледнато, човек ще си помисли, че има само два футболни клуба в България! Обаче като погледнеш резултатите им, начина им на управление, финансиране и трансфери, то "величието" им предизвиква недоумение! Ето на ЦСКА за втори път им отнемат лиценз, а ЛЕВСКИ влязоха в историята с "Казанска Афера", където боса им тръгна да разпродава ключови футболисти, часове преди дългоочакваното Вечно Дерби!
Набедени величия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Набедени величия
mark1926 написа:Не ми е точно любим втория отбор на Майнц, играещ в Трета лига на Германия, но там са вдигнали ръце от Тошенцето Неделев, налагат го, а той мързелив, слаб физически, бавен, нападател с един гол за сезона, това е пример за набедено величие . Големи приказки бяха, а...
4oвека те пита за игра4 от циганския отбор (любим отбор)
- damyanov1963
Хайде сега пък Боби Михайлов! Ти гледал ли си го някога?
Темата явно се изражда от комплексирани анти левскари, които забравиха, че е за набедените величия в собствените им отбори!
Темата явно се изражда от комплексирани анти левскари, които забравиха, че е за набедените величия в собствените им отбори!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Валери Домовчийски.В морето още по-слаб и измислен нападател беше.Мисля че като футболист приключи още при тежката контузия която го сполетя преди няколко години.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
damyanov1963 написа:Хайде сега пък Боби Михайлов! Ти гледал ли си го някога?
Ами май съм го гледал да ти кажа. Сещам се как Барона му мушна един гол от 35-40 метра. Трябва да е било 1988-1989 г.
Затова написах, че става въпрос за националния. Трудно се сещам за играч, който се вмества в понятието "величие", че и набеден на всичкото отгоре да е играл за Черно море.
Последна промяна от bobo03 на 03 юни 2015 15:38, променено общо 1 път.
- damyanov1963
bobo03 написа:damyanov1963 написа:Хайде сега пък Боби Михайлов! Ти гледал ли си го някога?
Ами май съм го гледал да ти кажа. Сещам се как Барона му мушна един гол от 35-40 метра. Трябва да е било 1988-1989 г.
Да се беше сетил и за спасените дузпи с/у Румениге, Калахан, двете в САЩ` 94. Сетил се бил за някакъв Барон дето му вкарал гол от 35-40 метра(на бас, че не са били повече от 25) и за това Михайлов е най-слабия вратар! Я ми кажи според тебе кой вратар и най-добрия, не е допускал левашки голове. А помниш ли на световното в Корея и Япония великият Дейвид Сиймън какво го направиха бразилците?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Димитър Телкийски (Мечо)
Този го мързеше повече от мен.Като паднеше сянката на Герена на дясното крило тоя не само че не тичаше в осветената част ами откровено играеше само с едно за да не влиза на слънце.
В един мач с Локо София му дадоха пас на тъча той напредна малко-бегчето го покри и нашто момче вместо да се опита да влезне в средата на терена така "захапа" фалца че центрирането отиде в Сектор Б,блок 8,ред 19,място 23
Направо ми е идвало да слезна долу на пистата............и да го приключа...
Побелях за неколко години от тоя келеш......
Този го мързеше повече от мен.Като паднеше сянката на Герена на дясното крило тоя не само че не тичаше в осветената част ами откровено играеше само с едно за да не влиза на слънце.
В един мач с Локо София му дадоха пас на тъча той напредна малко-бегчето го покри и нашто момче вместо да се опита да влезне в средата на терена така "захапа" фалца че центрирането отиде в Сектор Б,блок 8,ред 19,място 23
Направо ми е идвало да слезна долу на пистата............и да го приключа...
Побелях за неколко години от тоя келеш......
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
В любимият ми Черно Море, на прима виста, се сещам за трима несменяеми титуляри, естествено когато не са контузени или наказани, които и за В група не ставаха - Миро Манолов, Дарадончо и Иван Георгиев! Миро имаше една единствена календарна година в която играеше горе-долу нещо, през останалото време пълна дупка. За Дарадончо кво да кажа, набедена звезда заради победния гол за купата на Берое и до там /то май заралии имат дори по-лошо от моето мнение за него/. Не знам дали го помните този юнак Иван Георгиев, дойде в отбора заедно с Пепи Костадинов /дали дойде от Черноморец като Пепи или от Несебър, вече не помня/ - честен кръст, баба ми, тогава на 70+, бягаше по-бързо от него. Такъв бездарник, титуляр в А група, не съм виждал нито преди, нито по време, нито след периода му на Тича в който и да е отбор /Черноморец Бургас София, дори, не са имали такъв некадърник в състава/!!!
Ако става въпрос за други отбори в БГ не мога да подмина Лудите, начело със смешния си капитан Дяков и още по-жалкия Мооооооооооци!!! Тези двамцата е срамно да ги наречеш не футболисти, ами ботушари и ако играеха в друг отбор, а не при гелосания нямаше да имат завършен мач заради поредния червен картон, с който по принцип си излизат на терена, но няма кой да го вдигне
!
Ако става въпрос за други отбори в БГ не мога да подмина Лудите, начело със смешния си капитан Дяков и още по-жалкия Мооооооооооци!!! Тези двамцата е срамно да ги наречеш не футболисти, ами ботушари и ако играеха в друг отбор, а не при гелосания нямаше да имат завършен мач заради поредния червен картон, с който по принцип си излизат на терена, но няма кой да го вдигне

Бягаме от темата ама е добре да се отбележи,че всички добри вратари в България са били играчи на Левски: Б.Михайлов, Пл. Николов,Здр.Здравков, Иванков........Лесно е да се присмиваш на индивидуални грешки,а не виждаш че на червената врата има само един Велинов за сумати години време
ФАКТ

damyanov1963 написа:bobo03 написа:damyanov1963 написа:Хайде сега пък Боби Михайлов! Ти гледал ли си го някога?
Да се беше сетил и за спасените дузпи с/у Румениге, Калахан, двете в САЩ` 94. Сетил се бил за някакъв Барон дето му вкарал гол от 35-40 метра(на бас, че не са били повече от 25) и за това Михайлов е най-слабия вратар! Я ми кажи според тебе кой вратар и най-добрия, не е допускал левашки голове. А помниш ли на световното в Корея и Япония великият Дейвид Сиймън какво го направиха бразилците?
Братле, не се впрягай чак толкова. Това все пак е мое ( и не само) мнение. Не съм казал, че е най-слабия, просто не беше най-добрия. Сиймън не ми го давай за пример дето щеше да ми докара инфаркт, когато Наим му вкара от центъра на финала 95-та.
Върни се в “Футбол - България”