Набедени величия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Набедени величия

Мнениеот Lyubooo » 03 юни 2015 15:11

ЦСКА и ЛЕВСКИ са типични представители за набедени величия!
Медиите им обръщат такова голямо внимание, че отстрани погледнато, човек ще си помисли, че има само два футболни клуба в България! Обаче като погледнеш резултатите им, начина им на управление, финансиране и трансфери, то "величието" им предизвиква недоумение! Ето на ЦСКА за втори път им отнемат лиценз, а ЛЕВСКИ влязоха в историята с "Казанска Афера", където боса им тръгна да разпродава ключови футболисти, часове преди дългоочакваното Вечно Дерби!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

knbb
Контакти:

Мнениеот knbb » 03 юни 2015 15:12

mark1926 написа:Не ми е точно любим втория отбор на Майнц, играещ в Трета лига на Германия, но там са вдигнали ръце от Тошенцето Неделев, налагат го, а той мързелив, слаб физически, бавен, нападател с един гол за сезона, това е пример за набедено величие . Големи приказки бяха, а :twisted: ...

4oвека те пита за игра4 от циганския отбор (любим отбор)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 юни 2015 15:12

Хайде сега пък Боби Михайлов! Ти гледал ли си го някога?
Темата явно се изражда от комплексирани анти левскари, които забравиха, че е за набедените величия в собствените им отбори!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 юни 2015 15:14

Валери Домовчийски.В морето още по-слаб и измислен нападател беше.Мисля че като футболист приключи още при тежката контузия която го сполетя преди няколко години.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 03 юни 2015 15:22

damyanov1963 написа:Хайде сега пък Боби Михайлов! Ти гледал ли си го някога?
Темата явно се изражда от комплексирани анти левскари, които забравиха, че е за набедените величия в собствените им отбори!

Ами май съм го гледал да ти кажа. Сещам се как Барона му мушна един гол от 35-40 метра. Трябва да е било 1988-1989 г.

Затова написах, че става въпрос за националния. Трудно се сещам за играч, който се вмества в понятието "величие", че и набеден на всичкото отгоре да е играл за Черно море.
Последна промяна от bobo03 на 03 юни 2015 15:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 юни 2015 15:35

bobo03 написа:

Ами май съм го гледал да ти кажа. Сещам се как Барона му мушна един гол от 35-40 метра. Трябва да е било 1988-1989 г.

Да се беше сетил и за спасените дузпи с/у Румениге, Калахан, двете в САЩ` 94. Сетил се бил за някакъв Барон дето му вкарал гол от 35-40 метра(на бас, че не са били повече от 25) и за това Михайлов е най-слабия вратар! Я ми кажи според тебе кой вратар и най-добрия, не е допускал левашки голове. А помниш ли на световното в Корея и Япония великият Дейвид Сиймън какво го направиха бразилците?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 03 юни 2015 15:35

Димитър Телкийски (Мечо)
Този го мързеше повече от мен.Като паднеше сянката на Герена на дясното крило тоя не само че не тичаше в осветената част ами откровено играеше само с едно за да не влиза на слънце.
В един мач с Локо София му дадоха пас на тъча той напредна малко-бегчето го покри и нашто момче вместо да се опита да влезне в средата на терена така "захапа" фалца че центрирането отиде в Сектор Б,блок 8,ред 19,място 23
Направо ми е идвало да слезна долу на пистата............и да го приключа...
Побелях за неколко години от тоя келеш......
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 03 юни 2015 15:43

В любимият ми Черно Море, на прима виста, се сещам за трима несменяеми титуляри, естествено когато не са контузени или наказани, които и за В група не ставаха - Миро Манолов, Дарадончо и Иван Георгиев! Миро имаше една единствена календарна година в която играеше горе-долу нещо, през останалото време пълна дупка. За Дарадончо кво да кажа, набедена звезда заради победния гол за купата на Берое и до там /то май заралии имат дори по-лошо от моето мнение за него/. Не знам дали го помните този юнак Иван Георгиев, дойде в отбора заедно с Пепи Костадинов /дали дойде от Черноморец като Пепи или от Несебър, вече не помня/ - честен кръст, баба ми, тогава на 70+, бягаше по-бързо от него. Такъв бездарник, титуляр в А група, не съм виждал нито преди, нито по време, нито след периода му на Тича в който и да е отбор /Черноморец Бургас София, дори, не са имали такъв некадърник в състава/!!!
Ако става въпрос за други отбори в БГ не мога да подмина Лудите, начело със смешния си капитан Дяков и още по-жалкия Мооооооооооци!!! Тези двамцата е срамно да ги наречеш не футболисти, ами ботушари и ако играеха в друг отбор, а не при гелосания нямаше да имат завършен мач заради поредния червен картон, с който по принцип си излизат на терена, но няма кой да го вдигне ;)!

Потребителски аватар
Tepkobek
Контакти:

Мнениеот Tepkobek » 03 юни 2015 15:45

Бягаме от темата ама е добре да се отбележи,че всички добри вратари в България са били играчи на Левски: Б.Михайлов, Пл. Николов,Здр.Здравков, Иванков........Лесно е да се присмиваш на индивидуални грешки,а не виждаш че на червената врата има само един Велинов за сумати години време :!: ФАКТ

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 03 юни 2015 15:47

damyanov1963 написа:
bobo03 написа:

Да се беше сетил и за спасените дузпи с/у Румениге, Калахан, двете в САЩ` 94. Сетил се бил за някакъв Барон дето му вкарал гол от 35-40 метра(на бас, че не са били повече от 25) и за това Михайлов е най-слабия вратар! Я ми кажи според тебе кой вратар и най-добрия, не е допускал левашки голове. А помниш ли на световното в Корея и Япония великият Дейвид Сиймън какво го направиха бразилците?

Братле, не се впрягай чак толкова. Това все пак е мое ( и не само) мнение. Не съм казал, че е най-слабия, просто не беше най-добрия. Сиймън не ми го давай за пример дето щеше да ми докара инфаркт, когато Наим му вкара от центъра на финала 95-та.

Върни се в “Футбол - България”