damyanov1963 написа:action66 написа:dreben23 написа:Позачудих се румъският Ботошани откъде е влязъл, ама се сетих, че изгореха грандовете с лиценза. Ами на Левски му пожелавам да се срещне с Дачия (Кишинев) да види какво е да те тупне молдовец с два равни, ако се класирате де!
На Литекс словенският Копер (мисля, че даже играха и преди с тях), а на Берое съм харесал Цървена звезда. На моряците от Черно море им харесахме Дебрецен. Останалите са непосилни за българските отбори!

Успех на всички!

[offtopic]Пожелавам и на Локо сф и ЦСКА да вземат лиценз!

[/offtopic]
Молете се да не се падат словенски, словашки и унгарски отбори най-вече, с другите може и да стане некой равен.

като се сетя през последната кампания от какви отбори отпаднаха Ботев,Литекс и особено ЦСКА,малко е несериозно да обсъждаме в аванс кой срещу кого има шанс...
Пропусна Левски(макар и от предишната кампания). Ти поне ми се виждаш по умерен в изказванията си, я кажи, ако Черно море вземе купата, какви шансове има в Европа - според теб?
Аз съм си винаги умерен в изказванията, но от другата страна не я виждам тази умереност и това ме тревожи доста..затова ще ви сваляме отвреме навреме с малко обективност на земята. Реално сега след като всичко е приключило и се знае, че не Левски, а Черно море ще играе в прословутата Европа, както ви бях и прогнозирал още преди четвъртфиналите мисля кой ще е шампионът тука, смятам, че съперниците са изключително тежки на този етап за българските отбори, които и да бяха се класирали, защото нашето родно първенство с всяка година става все по-ниско и по-ниско, а хората се развиват.

Хайде, изключваме първите десетина отбора, които Литекс би натупал без проблем.
Черно море за нашите родни стандарти имат никак нелош отбор, бих ги наредил на четвъртото място през сезона като взема предвид цялостното им представяне непосредствено зад Лудогорец, Локомотив сф и Берое по класа. Да, за мен Черно море има по-добър състав от Литекс и Левски! И долу-горе май се и видя днес! Да го кажем така- Берое според мен има силите да отстрани поне един качествен съперник и дотам, при Черно море е по-трудно да се каже, защото те имат и значителен опит в евротурнирите и съм гледал и стойностни игри като бяха. Зависи от съперника нали, но ако е някой отбор с подчертано по-дефанзивен стил на игра и на моряците бих дал малко шанс за продължаване, но пък ако е такъв дето обича да атакува, не виждам как ще стане, но се надявам да ме опровергаят. Тежки са съперниците, но няма леки за нас, смело се излиза и това е.
Според моето скромно мнение България все пак излъчи достойни участници в тазгодишното издание на европейските турнири, макар че отборът на Литекс за мен е пълна загадка все още и не смятам, че са показали чак толкова нещо повече от останалите, ама си взеха лиценз и ще си играят където трябва!
Ние и
вие ще гледаме сега, но в едно съм сигурен- България ще подкрепи този път всичките участници, аз също ще викам за нашите отбори!

Забравих за Лудогорец- те нямат силите според мен да повторят миналогодишния си триумф, освен ако не се подсилят доста сериозно с футболисти, а и по-качествен треньор.. затова предлагам да се чака освен съперниците им и селекцията, за да правим и прогнозите.