Вече са ясни евентуалните съперници на родните тимове в ЛE

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Вече са ясни евентуалните съперници на родните тимове в

Мнениеот гражданин от село » 31 май 2015 01:20

dreben23 написа:Позачудих се румъският Ботошани откъде е влязъл, ама се сетих, че изгореха грандовете с лиценза. Ами на Левски му пожелавам да се срещне с Дачия (Кишинев) да види какво е да те тупне молдовец с два равни, ако се класирате де! :mrgreen: :)

Освен да им уредим приятелски мач.... :?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 май 2015 02:33

damyanov1963 написа:
action66 написа:
dreben23 написа:Позачудих се румъският Ботошани откъде е влязъл, ама се сетих, че изгореха грандовете с лиценза. Ами на Левски му пожелавам да се срещне с Дачия (Кишинев) да види какво е да те тупне молдовец с два равни, ако се класирате де! :mrgreen: :)

На Литекс словенският Копер (мисля, че даже играха и преди с тях), а на Берое съм харесал Цървена звезда. На моряците от Черно море им харесахме Дебрецен. Останалите са непосилни за българските отбори! :cry: Успех на всички! :)

[offtopic]Пожелавам и на Локо сф и ЦСКА да вземат лиценз! :)[/offtopic]

Молете се да не се падат словенски, словашки и унгарски отбори най-вече, с другите може и да стане некой равен. :)

като се сетя през последната кампания от какви отбори отпаднаха Ботев,Литекс и особено ЦСКА,малко е несериозно да обсъждаме в аванс кой срещу кого има шанс...

Пропусна Левски(макар и от предишната кампания). Ти поне ми се виждаш по умерен в изказванията си, я кажи, ако Черно море вземе купата, какви шансове има в Европа - според теб?

Аз съм си винаги умерен в изказванията, но от другата страна не я виждам тази умереност и това ме тревожи доста..затова ще ви сваляме отвреме навреме с малко обективност на земята. Реално сега след като всичко е приключило и се знае, че не Левски, а Черно море ще играе в прословутата Европа, както ви бях и прогнозирал още преди четвъртфиналите мисля кой ще е шампионът тука, смятам, че съперниците са изключително тежки на този етап за българските отбори, които и да бяха се класирали, защото нашето родно първенство с всяка година става все по-ниско и по-ниско, а хората се развиват. :cry: Хайде, изключваме първите десетина отбора, които Литекс би натупал без проблем. :P

Черно море за нашите родни стандарти имат никак нелош отбор, бих ги наредил на четвъртото място през сезона като взема предвид цялостното им представяне непосредствено зад Лудогорец, Локомотив сф и Берое по класа. Да, за мен Черно море има по-добър състав от Литекс и Левски! И долу-горе май се и видя днес! Да го кажем така- Берое според мен има силите да отстрани поне един качествен съперник и дотам, при Черно море е по-трудно да се каже, защото те имат и значителен опит в евротурнирите и съм гледал и стойностни игри като бяха. Зависи от съперника нали, но ако е някой отбор с подчертано по-дефанзивен стил на игра и на моряците бих дал малко шанс за продължаване, но пък ако е такъв дето обича да атакува, не виждам как ще стане, но се надявам да ме опровергаят. Тежки са съперниците, но няма леки за нас, смело се излиза и това е. :)

Според моето скромно мнение България все пак излъчи достойни участници в тазгодишното издание на европейските турнири, макар че отборът на Литекс за мен е пълна загадка все още и не смятам, че са показали чак толкова нещо повече от останалите, ама си взеха лиценз и ще си играят където трябва! Ние и вие ще гледаме сега, но в едно съм сигурен- България ще подкрепи този път всичките участници, аз също ще викам за нашите отбори! :)

Забравих за Лудогорец- те нямат силите според мен да повторят миналогодишния си триумф, освен ако не се подсилят доста сериозно с футболисти, а и по-качествен треньор.. затова предлагам да се чака освен съперниците им и селекцията, за да правим и прогнозите.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 май 2015 02:49

гражданин от село написа:

Освен да им уредим приятелски мач.... :?

Нема, ще го чакаме да се случи друг сезон! Жалко, че няма да видят какво е усещането да отпаднеш и с равен резултат от молдовци. Но пък моряците зарадваха цяла България снощи, не съжалявам за пропуснатите ползи! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”