Ще има ли 12 читави отбора за следващото първенство?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stefani

Re: Ще има ли 12 читави отбора за следващото първенство?

Мнениеот stefani » 24 май 2015 14:01

Важно е 2 нечитави отбора ЦСКА и Локо Сф да бъдат изхвърлени при аматьорите!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2015 12:55

Зависи дали умните глави на Иван Асен ще искат да са по-строги към финансовата дисциплина на клубовете. Според мен, въпросът може да се реши много простичко - банкова гаранция на отбор Х за толкова и толкова лева като неизменна част от лицензирането, да речем 60-70% от предвидения за сезона бюджет. Казвам 60-70%, защото ТВ правата, приходите от билети и артикули, както и от спонсори и рекламодатели, би трябвало да формират останалата част от издръжката на отбора Х. Ама банковата гаранция да е само суха пара, а не някакви ниви, имоти, автобуси, марки, харизми, лицензи, патенти, психосвидетелства, фиш от тотото, договорки и предоговорки със Сульо и Пульо, както и никакви други модерни финансови инструменти освен сухата пара. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 май 2015 13:41

OT18 написа:Левски на времето като сложиха онзи холандец и пренасочиха повече пари към школата, как успяха да изкарат стабилни български играчи, които им донесоха най-големите успехи след падането на комунизма. Сега ще продават Краев, за да имат пари да плащат заплатите на Педро и Абди. :o

:) Я ми ги посочи тези играчи с големи заслуги за успехите на Левски. А Краев могат да го продадат просто защото само той струва нещо (като потенциал), защото е ясно, че потенциалът му бързо тук ще се затрие и след две години ще струва 100 евро и кило череши. Макар че виждаме голямата надежда Вутов как се развива. Разберете, че ние играчи отдавна не можем да вадим, под ние нямам предвид Левски, а българските отбори, защото нещата са сбъркани още от работата с 12-13 годишните. Просто има някакви играчи с по-добри качества, но те или ще имат физика на комар, или ще тръгнат на 18 по кръчми и курви или просто не са чак толкова добри. Българсикят футбол отдавна е в кома и реанимацията е безсмислена

Върни се в “Футбол - България”