terata написа:Varnauser написа:terata написа:sin4ec написа:TristaNNN написа:А спрете се с тия лайняни теми вече
То едно и също лайно ги пуска, и даже не е фен на Морето.
Ми ще пуска. Като му разрешават. Снощи псува модовете и днес пак е на линия. Сакън обаче аз (хах, колега имаше даже бан за думата "закривай") да кажа нещо и месец в бокса не ми мърдат. То бива толерантност, ама от тоя и всичките му амнайсе ника нищо смислено не е написано досега. Къв е смисъла от подобни индивиди. Да идва и да се приключва с този финал, че от на тия сълзите и сополите се наводни Максуда и се чудят вече на коя крайпътна пейка да спят.
Уж разбираш, че един и същ трол пуска провокативни теми, на които привържениците на "Морето" дори не обръщат внимание, но въпреки това злобееш към моряците - "... от на тия сълзите и сополите...". Много достойно, поздравления! Добре, че повечето левскари не са като теб.
Огромен процент от вашите са същите малоумници. То да беше само тоя. За справка погледни си така наречената СПАМ тема във вашия подфорум. И после ела да ми говориш за злобеене. И тва за сълзите и сополите не е злобеене момче, а констатация.
"Малоумници", "момче", "констатация"... Това е ниво, класа! Още веднъж - поздравления! Моряците злобеят, сигурно защото са моряци, а ти и такива като теб имате привилегията да констатирате. Да пази Господ!