Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за финал
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за ф
Много олигофрени се изживяват по форумите и това говори за интелектуалното ниво в нещастната ни държава!Сигурно пишейки тъпотии,някой се надява,че може да намали броя на зрителите на Лазур!Не уточнявам клубната принадлежност,на тези които биха се отказали,защото за радост в публиката всеки български отбор са останали и нормални хора!Искам да наблегна на неоспоримия факт,че футбола е благороден спорт и изкуство!Победата се определя от много компоненти!Тактика, и физическа подготовка....Психика и техническа грамотност....и още много други фактори влияещи на представянето на даден отбор!Това са известни неща и аз нямам претенцията,че казвам нещо ново!Просто искам да припомня,че това не е игра за дебили!Към тях се обръщам!Драги дебилчета достатъчно много хора изгонихте от стадионите!Заради вас много хора и от София,и от Варна,а и от други населени места,ще си останат в къщи....както го правят и при други мачове!Заради вас,вече не можем и да мечтаем за 50 000-60 000 души на мач,както е било!Заради вас децата на мача,ще влизат с декларация от родител....дори,когато той е с тях!Мен няма защо да ме плашите!А и как да ме уплаши оня с име на куче от детски филм(за композитора не вярвам да е чувал),дето настоява за мъжки ласки на стадиона???Трудно му е на да отличи финал за Купата на България,от гей парад!
- Captain Stottlemeyer
"Поради огромния интерес към финалния мач за футболната “Купа България” между “Черно море” и “Левски” (30 май от 20 ч. на стадион “Лазур” в Бургас) шефовете на “Тича” решиха билети да се продават и в събота от 10 до 16 ч. в канцелариите на стадиона. От клуба уточняват, че последният срок за закупуване на пропуските във Варна е сряда (27 май) в 17 ч. След това билети ще има, но само на касите на бургаския стадион “Лазур”. Днес (22 май) на среща с Професионалната футболна лига от ПФК “Черно море” взеха и втора партида от 2000 билета, където ще има места на официалната трибуна (по 30 лв.) и в ложите на стадион “Лазур” – по 50 лв. Иначе цената на останалите билети е 12 лв."
http://novavarna.net/2015/05/22/%D0%BF% ... %82%D0%B5/
http://novavarna.net/2015/05/22/%D0%BF% ... %82%D0%B5/
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
james написа:...Бургас е решен преди началото на сезона ,ако не ви е харесвал като вариант просто не е трябвало да участвате в турнира , а в същото време имате повече фенове в селските райони , знаеш, как се създаваха феновете на комунистическите грандове.
1. Бургас не е решен преди началото на сезона, недей да лъжеш като дърт надежденски циганин!....

2. Точно фенче на отбор, създаден 15 години след "Левски" да обяснява как се е формирала фенската маса в София, е доста нагло.

3. Лично поздравление към всеки един от 64-та фена на софийското "Локо": "Вдигни очи, подай ръка, сбъдни мечта, дай смисъл на живот ...лиценз ми дай!"....

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
ПФК "Левски" използва спортният комплекс на стадион "Георги Аспарухов" незаконно почти 21 години. Това разкриват от Сметната палата, позовавайки се на договор между "Левски" и МВР.
Контрактът е изтекъл на 18 април 1994, но не е подновен, а от МВР дори плащали данъците на имота.
"Допуснато е незаконосъобразно ползване и извличане на приходи от държавен спортен имот от страна на различни юридически лица", пише в заключението на Сметната палата.
Това не трябва да ви учудва. Този отбор никога не се е отделял от системата. Както и другия държавен красноармейски клуб.
Контрактът е изтекъл на 18 април 1994, но не е подновен, а от МВР дори плащали данъците на имота.
"Допуснато е незаконосъобразно ползване и извличане на приходи от държавен спортен имот от страна на различни юридически лица", пише в заключението на Сметната палата.
Това не трябва да ви учудва. Този отбор никога не се е отделял от системата. Както и другия държавен красноармейски клуб.
"Лазур отново ще гори, а Варна Купа ще държи ОЛЕЕ ОЛЕЕ" )))))
glarus_ds написа:ProfesorVarna написа:Има ли някъде по света отбор, който да получи 3 пъти повече билети отколкото другия финалист, най-хубавите сектори да са за него. Живеем в смешна ченгесарска държава. Каквото кажат комунисти и ченгета - това става. Как е възможно феновете на Черно Море да са настенени в най-евтиният сектор зад вратата и да плащат и те 12 лв билет, какъвто плащат феновете на Левски, които ще са в централните сектори - смешна история. На всичкото отгоре получават 11 500 билета. За Черно Море 3 000 билета, които вече са продадени, останалите 3 000 пътуват за София, които упражниха ченгесарския си монопол. Жалко е просто, единият отбор да е с такива привилегии, не става въпрос само за това, че жиеем в ченгесарска държава, все пак от кумова срама - не може да сложиш феновете на единият финалист в сектора зад вратата, където по принцип стоят гостуващите агитки, а двете централни трибуни за другия отбор + още един сектор, цената на билетите еднаква и на всичкото отгоре да получищ на 2 пъти, а 4 пъти повече места
В Истанбул преди 10 години имаше 20 000 миланисти и 50 000 фена на Ливърпул...
Всеки според възможностите си....
Вчера четох интервю,което Карагър е взел от Малдини!Там италиянеца каза,че техните фенове са си продали билетите и затова били по-малко!
Айде пак тема и рев, тъкмо се бяха кротнали
А само като си помисля, че още не е обявен рефера, а има да се изиграе по още един мач ... 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

КироВарна написа:Много олигофрени се изживяват по форумите и това говори за интелектуалното ниво в нещастната ни държава!Сигурно пишейки тъпотии,някой се надява,че може да намали броя на зрителите на Лазур!Не уточнявам клубната принадлежност,на тези които биха се отказали,защото за радост в публиката всеки български отбор са останали и нормални хора!Искам да наблегна на неоспоримия факт,че футбола е благороден спорт и изкуство!Победата се определя от много компоненти!Тактика, и физическа подготовка....Психика и техническа грамотност....и още много други фактори влияещи на представянето на даден отбор!Това са известни неща и аз нямам претенцията,че казвам нещо ново!Просто искам да припомня,че това не е игра за дебили!Към тях се обръщам!Драги дебилчета достатъчно много хора изгонихте от стадионите!Заради вас много хора и от София,и от Варна,а и от други населени места,ще си останат в къщи....както го правят и при други мачове!Заради вас,вече не можем и да мечтаем за 50 000-60 000 души на мач,както е било!Заради вас децата на мача,ще влизат с декларация от родител....дори,когато той е с тях!Мен няма защо да ме плашите!А и как да ме уплаши оня с име на куче от детски филм(за композитора не вярвам да е чувал),дето настоява за мъжки ласки на стадиона???Трудно му е на да отличи финал за Купата на България,от гей парад!
Даааа... така е приятелю...и аз си мислех да заведа дъщеря си на мача ама все повече се разколебавам /дори и да успея да взема от най-хубавите билети/. Като си представя каква олигофрения ще бъде в Бургас през целия ден. Жал ми е и за хубавия град, за един ден ще го разкостят. И все пак все се надявам че може и да се получи празник и нормалните фенове да надделеят!
Върни се в “Футбол - България”