ProfesorVarna написа:Corwin написа:ProfesorVarna написа:Corwin написа:Пак ще повторя - миналата година Ботев имаше 10 000 билета, а Лудогорец - 3000. Тогава нямаше никакво мрънкане от НИКОГО. Сега изведнъж пак 'ченгетата' са ви виновни
Ама много ми е кеф да страдате, щото сте най-големите смешници в историята на БГ футбола
Ти нормален ли си да сравняваш феновете на Лудогорец, с тези на Черно Море и като количсто и като всичко. Едните имат отбор от 102 години в град с 400-хилядно население, другите са платени фенове на отбор създадени преди 2-3 години, от село.
Ми да, те са по-яки от вас. Че и в София на гостувания са повече от вас :D
Aма така искам да говориш през цялото време и когато им гостува Реал Мадрид и когато играят срещу ченгесарския ти отбор.
Аз казвам, че са по-яки от вас, а не че са яки като цяло (много лесно може да се провери, че винаги съм твърдял, че Лудогорец си имат едно ядро от 400-500 фена, дето си подкрепяше яко отбора и във В група и че платени-неплатени, техният стадион е единственият, който се пълни над 50% във всеки един мач (което ще се промени с новата трибуна де)) . Да не говорим, че и вие с безплатните екскурзии не сте по-различно от чичката с кренвиршите в Букурещ.