Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за финал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за ф

Мнениеот Corwin » 23 май 2015 20:44

ProfesorVarna написа:
Corwin написа:
ProfesorVarna написа:
Corwin написа:Пак ще повторя - миналата година Ботев имаше 10 000 билета, а Лудогорец - 3000. Тогава нямаше никакво мрънкане от НИКОГО. Сега изведнъж пак 'ченгетата' са ви виновни :)
Ама много ми е кеф да страдате, щото сте най-големите смешници в историята на БГ футбола :)

Ти нормален ли си да сравняваш феновете на Лудогорец, с тези на Черно Море и като количсто и като всичко. Едните имат отбор от 102 години в град с 400-хилядно население, другите са платени фенове на отбор създадени преди 2-3 години, от село.

Ми да, те са по-яки от вас. Че и в София на гостувания са повече от вас :D

Aма така искам да говориш през цялото време и когато им гостува Реал Мадрид и когато играят срещу ченгесарския ти отбор.

Аз казвам, че са по-яки от вас, а не че са яки като цяло (много лесно може да се провери, че винаги съм твърдял, че Лудогорец си имат едно ядро от 400-500 фена, дето си подкрепяше яко отбора и във В група и че платени-неплатени, техният стадион е единственият, който се пълни над 50% във всеки един мач (което ще се промени с новата трибуна де)) . Да не говорим, че и вие с безплатните екскурзии не сте по-различно от чичката с кренвиршите в Букурещ.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 23 май 2015 20:51

Първо, "найсе", както казваш, теми са пуснати от един и същ трол. Или не си го разбрал? ;)

Второ, наистина ли мислиш това, което си написал по-нататък? Ако е така, няма смисъл разговорът да продължава. Не ми се обяснява защо, мисля, че е очевидно.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 23 май 2015 21:29

Varnauser написа:Първо, "найсе", както казваш, теми са пуснати от един и същ трол. Или не си го разбрал? ;)

Второ, наистина ли мислиш това, което си написал по-нататък? Ако е така, няма смисъл разговорът да продължава. Не ми се обяснява защо, мисля, че е очевидно.

Ти като фен на Черно Море(предполагам), против ли си за едно такова(според Гонг) разпределение на билетите?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 23 май 2015 21:44

Да, фен съм на "Черно море" и да, против всяко предварително неравно разпределение на билетите съм, включително и като прогнозираното от "Гонг".

Мисля, че го казах и преди. Според мен:

1. Финалът трябваше да се играе на еднакво отдалечен от Варна и София стадион, отговарящ на изискванията за сигурност и с добър капацитет, какъвто за съжаление няма.

2. Билетите трябваше да бъдат разпределени предварително в равни квоти между двата финалиста, да им бъдат едновременно предоставени и останалата неизкупена в един разумен и предварително обявен срок преди мача част от квотата, например 3-4 дни, да бъде пусната в свободна продажба или предоставена на другия финалист, ако неговата предварителна квота е изкупена.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 23 май 2015 21:59

Varnauser написа:Да, фен съм на "Черно море" и да, против всяко предварително неравно разпределение на билетите съм, включително и като прогнозираното от "Гонг".

Мисля, че го казах и преди. Според мен:

1. Финалът трябваше да се играе на еднакво отдалечен от Варна и София стадион, отговарящ на изискванията за сигурност и с добър капацитет, какъвто за съжаление няма.

2. Билетите трябваше да бъдат разпределени предварително в равни квоти между двата финалиста, да им бъдат едновременно предоставени и останалата неизкупена в един разумен и предварително обявен срок преди мача част от квотата, например 3-4 дни, да бъде пусната в свободна продажба или предоставена на другия финалист, ако неговата предварителна квота е изкупена.

По 1 има само 2 варианта - Васил Левски и Лазур.
По 2 според мен клубът казва, че иска еди колко си билети и им ги дават. Според Гонг Левски са поискали първоначално 7500 билета и са ги продали, след което е логично да поискат още, ако има свободни. Все още не са им дали нищо допълнително, а 7500 е под половината капацитет на стадиона. Черно море са поискали 3000 първоначално и ако ги продадът са готови да вземат още 2000(така бях чел някъде).
Къде са драмите, че да се правят толкова много теми за тия билети. И сигурно ще се пуснат още няколко.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 23 май 2015 22:15

damyanov1963 написа:Не стига, че БФС-то ви уреди финала на 4 пъти по-малко р-ние от Варна, отколкото от София, ами пак недоволни, пак реват!
Е, нещастници сте си и това си е!

Бургас е решен преди началото на сезона ,ако не ви е харесвал като вариант просто не е трябвало да участвате в турнира , а в същото време имате повече фенове в селските райони , знаеш, как се създаваха феновете на комунистическите грандове.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 23 май 2015 22:27

:) Темите са много, защото, както виждаш и както е логично преди такъв очакван финал, генерират интерес :arrow: брой влизания :arrow: приходи. А драмата е в неизвестността и по-точно непрозрачността на критериите, по които се определят квотите. Да, логично звучи което казваш за заявките и т. н. Но никой не го обявява като информация от достоверен източник. Оттам и спекулациите и съмненията. Но съгласи се, че когато първоначалното съотношение на квотите е 7`500 към 3`000 и няма яснота за критерия, по който са определени, е логично да се очаква и допълнителните квоти да са в подобно съотношение, отново определено без ясен критерий. Каквото и да си говорим липсата на информация и обявени критерии от ПФЛ и/или БФС са причина за драмата "Билети за финала". :)

Потребителски аватар
Bethoven
Контакти:

Мнениеот Bethoven » 23 май 2015 23:37

tessco написа:Сега айде да ви кажа малко истини и да си затворите говеждите усти. Ние тоя стадион в Бургас сме го пълнили само с фенове от Варна, има си факти. Обаче вие шопски смехорани ви е гарантирано че няма да сте повече от 1000 човека от София, защото сте умрели уйове. Добре че имате огромен пълнеж от села и паланки си мислите че сте велики. Ние сме горди Варненци и играем за честта на клуба и града си. На вас добре че ви идва масова помощ от Сунгурларе

Само да те светна п.серко, че днес към обяд билетите за втория влак от 07:45 са на привършване. Също така и първия от 6.30, половината е продаден. Без да се броят тия с рейсовете и колите. Така че си имайте не едно, а много на ум. И като мишките, кротичко, тихичко, скрили зелените парцали в гащите, пропълзете до стадиона, че ще е страшно.....Колко сме ви набрали ако знаеш.... след тези ваши гагаузки перчения по форумите, нема да ви се верва. И нито ще ви остане гордост, нито чест. Хем бити, хем е.ани.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 24 май 2015 00:30

Bethoven написа:
tessco написа:Сега айде да ви кажа малко истини и да си затворите говеждите усти. Ние тоя стадион в Бургас сме го пълнили само с фенове от Варна, има си факти. Обаче вие шопски смехорани ви е гарантирано че няма да сте повече от 1000 човека от София, защото сте умрели уйове. Добре че имате огромен пълнеж от села и паланки си мислите че сте велики. Ние сме горди Варненци и играем за честта на клуба и града си. На вас добре че ви идва масова помощ от Сунгурларе

Само да те светна п.серко, че днес към обяд билетите за втория влак от 07:45 са на привършване. Също така и първия от 6.30, половината е продаден. Без да се броят тия с рейсовете и колите. Така че си имайте не едно, а много на ум. И като мишките, кротичко, тихичко, скрили зелените парцали в гащите, пропълзете до стадиона, че ще е страшно.....Колко сме ви набрали ако знаеш.... след тези ваши гагаузки перчения по форумите, нема да ви се верва. И нито ще ви остане гордост, нито чест. Хем бити, хем е.ани.

Много си страшен пръдльо, чак ни отказа да идваме в Бургас :D Толкова сме ви млатили из Варна, че последния път отидохте и наръгахте невиини хора, страхливци.Много сте силни все, а мишкувате и бягате като посрани.После да няма ревове пак по Канал 3, че били проснали няколко говеда и не мърдали.Скапани наркоманчета, а ти сельо си 50 кг. пубер, дето не го пускат на стадиона даже.КЗЛ
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 май 2015 06:54

BS1913 написа:Много си страшен пръдльо, чак ни отказа да идваме в Бургас :D Толкова сме ви млатили из Варна, че последния път отидохте и наръгахте невиини хора, страхливци.Много сте силни все, а мишкувате и бягате като посрани.После да няма ревове пак по Канал 3, че били проснали няколко говеда и не мърдали.Скапани наркоманчета, а ти сельо си 50 кг. пубер, дето не го пускат на стадиона даже.КЗЛ

Отрепки, преклонете се пред нацепения батка! Интернет нинджа хулигана, най-страшното таф лад от Максуда, ужасът на млатените във Варна, страшилището на седемте морета!
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”