Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за финал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ProfesorVarna

Re: Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за ф

Мнениеот ProfesorVarna » 23 май 2015 19:56

Corwin написа:
ProfesorVarna написа:
Corwin написа:Пак ще повторя - миналата година Ботев имаше 10 000 билета, а Лудогорец - 3000. Тогава нямаше никакво мрънкане от НИКОГО. Сега изведнъж пак 'ченгетата' са ви виновни :)
Ама много ми е кеф да страдате, щото сте най-големите смешници в историята на БГ футбола :)

Ти нормален ли си да сравняваш феновете на Лудогорец, с тези на Черно Море и като количсто и като всичко. Едните имат отбор от 102 години в град с 400-хилядно население, другите са платени фенове на отбор създадени преди 2-3 години, от село.

Ми да, те са по-яки от вас. Че и в София на гостувания са повече от вас :D

Aма така искам да говориш през цялото време и когато им гостува Реал Мадрид и когато играят срещу ченгесарския ти отбор.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 23 май 2015 19:59

Corwin написа:
ProfesorVarna написа:
Corwin написа:Пак ще повторя - миналата година Ботев имаше 10 000 билета, а Лудогорец - 3000. Тогава нямаше никакво мрънкане от НИКОГО. Сега изведнъж пак 'ченгетата' са ви виновни :)
Ама много ми е кеф да страдате, щото сте най-големите смешници в историята на БГ футбола :)

Ти нормален ли си да сравняваш феновете на Лудогорец, с тези на Черно Море и като количсто и като всичко. Едните имат отбор от 102 години в град с 400-хилядно население, другите са платени фенове на отбор създадени преди 2-3 години, от село.

Ми да, те са по-яки от вас. Че и в София на гостувания са повече от вас :D

Заради такива като този форумът прилича на клоака.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 23 май 2015 20:01

Ще ми е много интересно, какво ще говорят феновете на отбора финалист за купата на България, който не е изпълнил до краен предел отпуснатата му квота за публика?

Слагам си го като подпис!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 23 май 2015 20:23

:) За да има смисъл от подписа ти трябва да изясниш какви точно са отпуснатите квоти, защото досега никой никъде не ги е обявил. Доколкото може да се вярва на "Гонг" досега до София са стигнали 7`500 билета и се очакват още 4-5`000, а до Варна - 3`000.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 23 май 2015 20:28

Varnauser написа::) За да има смисъл от подписа ти трябва да изясниш какви точно са отпуснатите квоти, защото досега никой никъде не ги е обявил. Доколкото може да се вярва на "Гонг" досега до София са стигнали 7`500 билета и се очакват още 4-5`000, а до Варна - 3`000.

Тогава защо се пуснаха найсе теми за тия билети, след като нищо не се знае? Или се знае? Последно?

А подписа си ми има смисъл отвсякъде ;) .

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 23 май 2015 20:31

P.S. Моля, ако знаеш, да кажеш и кой отпуска квотите, защото и за това никой нищо официално, а и не само, не е обявил.

Благодаря предварително!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 23 май 2015 20:35

svence написа:
Varnauser написа::) За да има смисъл от подписа ти трябва да изясниш какви точно са отпуснатите квоти, защото досега никой никъде не ги е обявил. Доколкото може да се вярва на "Гонг" досега до София са стигнали 7`500 билета и се очакват още 4-5`000, а до Варна - 3`000.

Тогава защо се пуснаха найсе теми за тия билети, след като нищо не се знае? Или се знае? Последно?

Има факти - 7`500 срещу 3`000. Другото са празни думи.

За подписа ти - щом така мислиш, О`К. Често желаното се представя за вярно. :)

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 23 май 2015 20:37

HEATSEEKER
ProfesorVarna

Винаги се намират двама олигофрени, чийто комплекси ги карат да блеснат с простотията си.
Единия създава 20-та поред идиотска тема, другия пръска малоумие...и двамата са фенове на ЧМ.
Истинските фенове на отбора би трябвало да се срамуват от тези недодялани селяци.
Чудя се защо модераторите позволяват такива теми и присъствието на такива "фенове".

Двамата олигофрени да не се обиждат - сега "олигофрен" е модерно обръщение :mrgreen:

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 23 май 2015 20:38

Varnauser написа:P.S. Моля, ако знаеш, да кажеш и кой отпуска квотите, защото и за това никой нищо официално, а и не само, не е обявил.

Благодаря предварително!

От къде да знам? за това питах нещо в предишния ми пост.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 23 май 2015 20:42

Varnauser написа:
svence написа:

Има факти - 7`500 срещу 3`000. Другото са празни думи.

За подписа ти - щом така мислиш, О`К. Често желаното се представя за вярно. :)

Еми добре, начи ще има 10 500 души и стадиона ще изглежда доста празен. Тъпотия!
А па ако и двата отбора не си запълнят квотите, още по голяма тъпотия.... за тея найсе теми!

Върни се в “Футбол - България”