Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за финал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ProfesorVarna

Re: Ченгесарски монопол при разпределението на билетите за ф

Мнениеот ProfesorVarna » 23 май 2015 14:48

damyanov1963 написа:
ProfesorVarna написа:
W84me написа:50:50, Морето вземат 2000 и ко прайм? Стадиона наполовина празен? Ай прегледайте се. Даже и тия билети няма да могат да изкупят.

Ами дайте тогава финалът да го направим на Герена...Защо не се даде тогава централната трибуна за феновете на Черно Море, а страничните за тези на Левски питам аз???От къде на къде, феновете на Левски на централната трибуна - тези на Черно Море зад вратата?????????????????!!!!!!!!!!Да гледам аз с бинкокал от най-гадното място и да плащат същата цена за билет, каквато ще платят привилегированите фенове за най-хубавите места на стадиона?

Ти сериозно ли мислиш, че може да се съберете повече от 4 000 души?

Ако трябва и 200 човека, всичко трябва да е 50:50 и имам право да гледам мача не от най-гадното място - зад вратата, а от централна трибуна, колко ще са тези или онези няма никакво значение, защото това е финал и всичко трябва да е равнопоставено!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 23 май 2015 14:50

И във Варна да се играе финалът пак ще има повече Левскари. Просто не виждам какъв е проблема на авторчето?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 май 2015 14:52

ProfesorVarna написа:
damyanov1963 написа:
ProfesorVarna написа:
W84me написа:50:50, Морето вземат 2000 и ко прайм? Стадиона наполовина празен? Ай прегледайте се. Даже и тия билети няма да могат да изкупят.

Ами дайте тогава финалът да го направим на Герена...Защо не се даде тогава централната трибуна за феновете на Черно Море, а страничните за тези на Левски питам аз???От къде на къде, феновете на Левски на централната трибуна - тези на Черно Море зад вратата?????????????????!!!!!!!!!!Да гледам аз с бинкокал от най-гадното място и да плащат същата цена за билет, каквато ще платят привилегированите фенове за най-хубавите места на стадиона?

Ти сериозно ли мислиш, че може да се съберете повече от 4 000 души?

Ако трябва и 200 човека, всичко трябва да е 50:50 и имам право да гледам мача не от най-гадното място - зад вратата, а от централна трибуна, колко ще са тези или онези няма никакво значение, защото това е финал и всичко трябва да е равнопоставено!

Е, хайде стига сме се съобразявали вече с малцинствата!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

мили

Мнениеот мили » 23 май 2015 14:52

ProfesorVarna написа:

Ами дайте тогава финалът да го направим на Герена...Защо не се даде тогава централната трибуна за феновете на Черно Море, а страничните за тези на Левски питам аз???От къде на къде, феновете на Левски на централната трибуна - тези на Черно Море зад вратата?????????????????!!!!!!!!!!Да гледам аз с бинкокал от най-гадното място и да плащам същата цена за билет, каквато ще платят привилегированите фенове за най-хубавите места на стадиона?Гугутка ли е, лешояд ли е, по просто ченге от тоя няма, ченгесарската манипулация работи отлично, браво...

Досега ревях:
ЦСКА вън от А ПФГ.
Ако наистина феновете на Черно Море са натирени зад вратите, рева вече ще е:
ДВАТА СОФИЙСКИ "ГРАНДА" ВЪН ОТ А ПФГ

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 23 май 2015 14:54

Сто и първата тема от Варна за финала.... Като играха финал преди години на Васил Левски, колко билета бяха закупени от варненци и в кой сектори бяха? Доколкото си спомням само в сектор Б бяха. А броят им много малък. Но тогава нямаше никакъв рев. Стига сте ревали като момиченца, че стана балнално.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 май 2015 15:01

Brabam написа:

To и на Герена капацитета е за амнайсе хиляди човека, ама да не мислиш,че Баждека всеки мач печата по 10 000 билета ? :lol:

Не, ама, ако финала беше в София и 30 000 нямаше да стигнат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 май 2015 15:06

Билетите трябваше да ги поделят 50 на 50 и седмица преди финала или ги плащаш или ги връщаш. Ако го бяха направили така , сега нямаше да го има този рев .......
и пак бройките щяха да са горе долу 12-13 000 срещу 3500-4000

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 май 2015 15:06

мили написа:
ProfesorVarna написа:

Ами дайте тогава финалът да го направим на Герена...Защо не се даде тогава централната трибуна за феновете на Черно Море, а страничните за тези на Левски питам аз???От къде на къде, феновете на Левски на централната трибуна - тези на Черно Море зад вратата?????????????????!!!!!!!!!!Да гледам аз с бинкокал от най-гадното място и да плащам същата цена за билет, каквато ще платят привилегированите фенове за най-хубавите места на стадиона?Гугутка ли е, лешояд ли е, по просто ченге от тоя няма, ченгесарската манипулация работи отлично, браво...

Досега ревях:
ЦСКА вън от А ПФГ.
Ако наистина феновете на Черно Море са натирени зад вратите, рева вече ще е:
ДВАТА СОФИЙСКИ "ГРАНДА" ВЪН ОТ А ПФГ

"Реви Марко, реви Братко, двама да ревеме! Ти в обора, аз на двора, да се радва Дечо Пора!" :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 23 май 2015 15:13

Билетите трябва да са по равно..само че 40:40, 5% буфери и 15% за хора от Бургас и който иска да отиде от България. Нима на така посочваната ШЛ няма неутрални фенове?

Значи клубовете се разпределят по равно, ако някой не успее да продаде билетите 5 дена преди финала ги дава на дръгия. За 5 дена всеки може да си купи билет и да си направи резервация.....никакъв проблем
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2015 15:16

Ако ние сме "ченгесари",то Ч.море са армейци.
Горе-долу така стоят нещата.

Върни се в “Футбол - България”