russia написа:По документацията за А група могат да се внасят корекции до края на този месец! Споразумения за разсрочване и т.н.
Теоретично е така, но това с какво решава проблемите ви с дълговете?
Какво ще се промени?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
russia написа:По документацията за А група могат да се внасят корекции до края на този месец! Споразумения за разсрочване и т.н.
Brabam написа:Няма страшно, говеждото БФС пак ще ги спаси за А група
glover написа:Brabam написа:Няма страшно, говеждото БФС пак ще ги спаси за А група
Няма страшно един "бизнесмен"иска да закупи отбора ни и да ни "оправи"
лощо е че бил приятел на един друг който щеше да ни оправя
russia написа:snakebite написа:Жълто-черен Пловдив написа:Споко, армейци, не вярвам да ви изкарат от А група. Боко ще ви спаси на бял кон. А вие ще му се отблагодарите на изборите. Просто е.
Така е....Колко му е да звънне един телефон на министър Горанов....и да разсрочат за Н-ти път задълженията.
Мисля че и наш Киро който излезе по чреен от дявола, може да помогне, той обеща, човека![]()
Честно казано ми е безразлично ЦСКА-то. - дали ше е в А група, дали при аматьорите, та те са ни едни от най-лесните съперници ....
Въпроса е че като позволят на ЦСКА, ще трябва и на Локо София !!
Инеересно ми е по каква точка ще обжалват - по процедура или по документи ?По документи е ясно че не са изрядни !
Ако им дадат лиценз БФС ще си плюят на целия сурат.....незнам УЕФА как гледа на тия неща !
По документацията за А група могат да се внасят корекции до края на този месец! Споразумения за разсрочване и т.н.
snakebite написа:Жълто-черен Пловдив написа:Споко, армейци, не вярвам да ви изкарат от А група. Боко ще ви спаси на бял кон. А вие ще му се отблагодарите на изборите. Просто е.
Така е....Колко му е да звънне един телефон на министър Горанов....и да разсрочат за Н-ти път задълженията.
Мисля че и наш Киро който излезе по чреен от дявола, може да помогне, той обеща, човека![]()
Честно казано ми е безразлично ЦСКА-то. - дали ше е в А група, дали при аматьорите, та те са ни едни от най-лесните съперници ....
Въпроса е че като позволят на ЦСКА, ще трябва и на Локо София !!
Инеересно ми е по каква точка ще обжалват - по процедура или по документи ?По документи е ясно че не са изрядни !
Ако им дадат лиценз БФС ще си плюят на целия сурат.....незнам УЕФА как гледа на тия неща !
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта