ЦСКА и Локо Сф без лицензи за А група и Европа!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ЦСКА и Локо Сф без лицензи за А група и Европа!

Мнениеот sin4ec » 20 май 2015 20:12

russia написа:По документацията за А група могат да се внасят корекции до края на този месец! Споразумения за разсрочване и т.н.

Теоретично е така, но това с какво решава проблемите ви с дълговете?
Какво ще се промени?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
glover
Контакти:

Re: ЦСКА и Локо СФ без лицензи за А група и Европа!

Мнениеот glover » 20 май 2015 20:15

Brabam написа:Няма страшно, говеждото БФС пак ще ги спаси за А група :)

Няма страшно един "бизнесмен"иска да закупи отбора ни и да ни "оправи" :oops:
лощо е че бил приятел на един друг който щеше да ни оправя :lol:
сърцето ми завинаги червено е

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 май 2015 20:18

Тия в Локото/Кр.Добрев и Гигов/егати смешниците:Ако бием ЦСКА няма да имаме проблем с лиценза.Вие пишка ли си правите с хората или сте долни лъжци като Марков след мача с Лудогорец.Кво значи ако бием?Ми те ЦСКА са я окъсали здраво и там на 99% е ясно.Съответно ще ви легнат.В решението на лиценз.комисия това ли пише-обжалването да е в комбинация с победа над ЦСКА!!!Смешковци -или и аз съм олигофрен!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Re: ЦСКА и Локо СФ без лицензи за А група и Европа!

Мнениеот arsenvengerin » 20 май 2015 20:18

glover написа:
Brabam написа:Няма страшно, говеждото БФС пак ще ги спаси за А група :)

Няма страшно един "бизнесмен"иска да закупи отбора ни и да ни "оправи" :oops:
лощо е че бил приятел на един друг който щеше да ни оправя :lol:

Пак Лупи ще ви спаси :) :) :)
Обичам Левски

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 май 2015 20:19

russia написа:
snakebite написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Споко, армейци, не вярвам да ви изкарат от А група. Боко ще ви спаси на бял кон. А вие ще му се отблагодарите на изборите. Просто е. ;)

Така е....Колко му е да звънне един телефон на министър Горанов....и да разсрочат за Н-ти път задълженията.
Мисля че и наш Киро който излезе по чреен от дявола, може да помогне, той обеща, човека ;)
Честно казано ми е безразлично ЦСКА-то. - дали ше е в А група, дали при аматьорите, та те са ни едни от най-лесните съперници ....
Въпроса е че като позволят на ЦСКА, ще трябва и на Локо София !!
Инеересно ми е по каква точка ще обжалват - по процедура или по документи ? :? По документи е ясно че не са изрядни !
Ако им дадат лиценз БФС ще си плюят на целия сурат.....незнам УЕФА как гледа на тия неща !

По документацията за А група могат да се внасят корекции до края на този месец! Споразумения за разсрочване и т.н.

И знаеш ли какво дребно условие има от началото на 2014, за да се позволи такова разсрочване, специално към НАП?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
starozagorec
Контакти:

Мнениеот starozagorec » 20 май 2015 20:20

гигов на какъв евролиценз се надява? нали за европа е окончателно решението или не?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 май 2015 20:20

Няма какво да се лъжем положението е тежко, предполагам че за А група ще има лиценз но има много НО-та! Дано Манджуков не е решил
да фалира дружеството. Много лесно с имот могат да обезпечат тези пари които трябва да внесат в НАП сега въпросът е дали ще го направят.
Томов и Тодоров също можеха да го направят по същия начин но не пожелаха. Въобще "ликвидатора" и "екзекутора" ни върнаха в 2008-ма.
Ако почнем с минус точки и със забрана за правене на трансфери плюс напускане на 50 %-та от сегашния отбор не ги виждам много нещата как
ще се случат.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 май 2015 20:22

Кашчей,
Дунав готов ли е след 2-3 месеца да попълни А групата. Питам сериозно.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 20 май 2015 20:25

Колкото взеха лиценза на Марек и Хасково м.г. толкова ще вземат и на ЦСКА лиценза сега.Локо не са за коментар, "ако бием плащаме, ако паднем не плащаме"Изображение
Иначе не знам какво спасение ще е това за ЦСКА, отбора не генерира приходи а само разходи, това е само отлагане на неизбежното

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 май 2015 20:26

snakebite написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Споко, армейци, не вярвам да ви изкарат от А група. Боко ще ви спаси на бял кон. А вие ще му се отблагодарите на изборите. Просто е. ;)

Така е....Колко му е да звънне един телефон на министър Горанов....и да разсрочат за Н-ти път задълженията.
Мисля че и наш Киро който излезе по чреен от дявола, може да помогне, той обеща, човека ;)
Честно казано ми е безразлично ЦСКА-то. - дали ше е в А група, дали при аматьорите, та те са ни едни от най-лесните съперници ....
Въпроса е че като позволят на ЦСКА, ще трябва и на Локо София !!
Инеересно ми е по каква точка ще обжалват - по процедура или по документи ? :? По документи е ясно че не са изрядни !
Ако им дадат лиценз БФС ще си плюят на целия сурат.....незнам УЕФА как гледа на тия неща !

Хахахах - лесни сме ви,така е.Всеки може да набие умряло куче,така е.Не е от кой знае каква гордост,както и факта,че парите са ви единствената опора.А пари днеска се изкарват,утре - не. ;)
Докато при ЦСКА нещата се предават от поколение на поколение.И ЦСКА съществува по естествен начин,защото си има фенове.
Последна промяна от delqnski47 на 20 май 2015 20:28, променено общо 3 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Футбол - България”