Защо Хубчев напсува феновете на Берое и им показа неприличен

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Защо Хубчев напсува феновете на Берое и им показа неприл

Мнениеот luxorus » 18 май 2015 10:24

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Не вярвам такъв ерудит като Хубчев да се връзва на някакви марулски изцепки, ипо видеото си личи.Ние го недолюбвахме в Ботев заради защитната схемакоято прилагаше.И той я показва с грозният футбол на Берое.Дори белите пеперуди с еврейски произход играят по-красиво.

Защитен футбол,а вие с офанзивния на кое място сте и колко голове вкарахте?Не ми отговаряй папагал,ясен си ми!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 май 2015 10:40

Mirolio написа:
bobo_13 написа:Добре де, не било към феновете, а към кого? Официалната ложа, ама там кой?

...към "ръководните" кадри от Ловеч! Тъй като тоя мишок Таско е "неприкосновен" и за да не изгори отново за един мач Хувчев показа на стойчо стоилов и трифин попов (на тия жалки и безгласни плашила не им пиша случайно имената с малки букви) какво мисли за Литекс,Таско и цялата акция която беше спретната за печелене на мача срещу Берое. Да, ама не!

P.S. И ръководители не случайно е в кавички. Тия двамада не знам дали и чурките си могат да ръководят докато пикаят!

Може ли да си толкова неграмотен? :lol: :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2015 14:28

Аз съм много неприятно изненадан, защото за разлика от другите пишман-треньори у нас, Хубчев досега е показвал доста сдържано и европейско поведение начело на Берое.
В този ред на мисли се чудя кой ли го е провокирал до такава степен, че да се принизи на това чобанско ниво?
Заралиите, кажете какво се шушука около случката :? Има нещо много съмнително в тая работа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 май 2015 14:48

„Един пиян не е Берое! Не трябваше да го правя, но не издържах – отпред те реже съдия, отзад те псува някакъв, мач за Европа, въобще лудница. Ще говоря с феновете и ще им кажа, че съм зад тях така, както те бяха зад мен”

И те ще му покажат, каквото той им показа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 18 май 2015 15:13

drughi написа:
Долно уйно написа:Не е към феновете на Берое или забравяш, че в този сектор са официалните лица?

В интервюто след мача Хубчев не отрече, че жестовете му са към феновете на Берое? ;)

пп. ако треньор на нашия отбор ни направи такива жестове, на другия ден, няма да е на поста си :)

В същност от кой отбор си?

Brabam

Мнениеот Brabam » 18 май 2015 15:15

Ако съдим по никнейма му - Ювентус :)
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 18 май 2015 15:19

Цялото заглавие е некоректна измислица. Измислен факт, който трябва да коментираме. Нито Хубчев е псувал "феновете", нито е показвал "наприличен жест" към тях. Ако някой го е нервирал, това на са "феновете". Къде са петелчетата, които следят за форума?

Потребителски аватар
starozagorec
Контакти:

Мнениеот starozagorec » 18 май 2015 21:53

skunk написа:Ето нещо, което може би хвърля светлина..
http://7dnifutbol.bg/archives/5405

това е истината за неприличният жест на Хубчев

Потребителски аватар
starozagorec
Контакти:

Мнениеот starozagorec » 18 май 2015 21:56

TristaNNN написа:Аз съм много неприятно изненадан, защото за разлика от другите пишман-треньори у нас, Хубчев досега е показвал доста сдържано и европейско поведение начело на Берое.
В този ред на мисли се чудя кой ли го е провокирал до такава степен, че да се принизи на това чобанско ниво?
Заралиите, кажете какво се шушука около случката :? Има нещо много съмнително в тая работа.

Няколко човека постоянно са му давали акъл и са го обижда ли и жеста е бил към тях.
Човека който ми го каза е твърд титуляр в отбора,а в съблекалнята самите футболист са му казали,че е сбъркал с поведението си.

Върни се в “Футбол - България”