Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

KellyB

Re: Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?

Мнениеот KellyB » 18 май 2015 16:25

volf написа:
iliyan написа:volf ти вярваш ли на това което си написал а ?! Ще ти кажа , че за мача на Лудогорец с Ливърпул имаше билети до последният момент.
Ти си поредният форумен фен на Лудогорец.А да ти кажа на от ШЛ така се смял на едно лапе което в началото на мача се развика за Лудогорец и след гола на Ливърпул замлъкна и си отвори устата чак след като изравниха в края.Горкото толкова беше унило целият мач , че чак го съжалих.
А да не говорим , че "фенчета" на Лудогорец около мен дори не знаеха имената на футболистите на Лудогорец , но щяха да кажат че са били на мача.Искрено се забавлявах с хората около мен които след първото полувреме коментирахме , че само късмета ще помогне на Лудогорец за равен.Мисля , че стана ясно колко си искал да гледаш Лудогорец в ШЛ.Е аз си гледах любимият Ливърпул и съжалих горкото лапе,но беше забавно да гледам мнимите посърнали фенове на Лудогорец и да установя , че Лудогорец си има 200-500 фена и толкоз.

Имам позната, фенка на Ливърпул, която пропътува разстоянието от Бургас до Ливърпул с личния си автомобил за да гледа мача, а също така ходи и на мача в София.
Ще я цитирам:
„И в двата случая тръгвах, като фенка на Ливърпул и се връщах, като фен на Лудогорец! Може би занапред ще си остана фенка на Ливърпул, но никога няма да забравя, колко горда се чувствах че съм Булгарка !
Във Ливърпул бях седнала в сектор на домакините с шалче на отбора и флагче на България в ръката.
Побиваха ме тръпки, когато от сектора отделен за гости ехтеше Българи юнаци, а целия останал стадион замлъквше уважително. Емоциите ми бяха толкова силни, че за никой около мен не остана в тайна от къде съм дошла! След последния сигнал всички те отправиха комплименти за мен и отбора на Лудогорец!
Никога не бях виждала нашия капитан (Стиван), толкова безпомощен, колкото в София! :-)
Разсъждавай ако искаш......

Малеееее... разплака ме с тая фенка! Нещо друго ще измислиш ли? :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 май 2015 16:41

bobo_13 написа:
peliforewer написа:Тасев му е работа да задава въпроси,Домусчиев като е публично лице може да отговори може и да не отговори,но никой не му дава право да обижда,да посяга към журналист и да го гони от стадиона,няма друг,нито от спорта нито от политиката да се е държал така с журналист,може би само Волен Сидеров и приближените му да се доближават до Домусчиев по интелект.Журналистите разпъват на кръст президент,министър-председател и те не смеят гък да им кажат,а Домусчиев е решил че е над всички и му е позволено всичко,може и да е прав като има такива като теб да го защитават.Тук не говорим толкова дали е пълен стадиона или не в Разград,а дали Киро си е разпасал пояса и дерибейства,а точно фен на Разград да ми говори за гратисчии и безплатни автобуси не е нормално.Не знам защо за алкохола на стадиона в Разград си замълча,явно пак Киро е прав.

OK, никой не оспорва, че Гела е сгрешил. После се извини. Само, че 3-ти ден не чуваме нищо от Тасев.....ще приема ли извинението, ще съди ли? Не знам къде гледаш, че разпъват министри и президенти? Аз гледах как един журналист от БТВ мънкаше, а премиерът му се караше, сам си задаваше въпросите и отговаряше. Каза ни да отглеждаме картофи и домати, а той лети с военни хеликоптери....за Цеца. Аз и фен на Разград...пхах, най-близкия ми досег с тях беше, че имах среща в лобито на Novotel-a, a те тъкмо излизаха за тренировка....За алкохола се мълчи, защото там беше Перуката, а той е представител на УЕФа и няма как да се излага.

Ще гледаш Сашо Диков като гони Борисов и Цветанов в Парламента,а не казионните интервюта.Първо, това не е извинение,а по-скоро оправдание,това е написано от пиара на Домусчиев а не от него,ако наистина Домусчиев иска да се извини на журналиста ще го покани на среща и ще го направи лично.Второ, Д.Тасев е в правото си да приеме или не извинението на Домусчиев,щом не е казал нищо досега значи не е съгласен да приеме извинение от новобогаташа,какви сте Вие че да му вменявате да приемел извинението,не е и длъжен да заявява публично дали ще съди някого .За пореден път ти казвам Домусчиев е силната страна в случая,той не се нуждае от подкрепа,той има гардове,колеги работодатели,държавния апарат е зад гърба му,от подкрепа се нуждае журналиста защото като нищо може да остане без работа,може да му се случат разни "случки" и за това трябва много да внимава какви стъпки ще предприеме за напред срещу Домусчиев.Не можете ли да го разберете това не знам,аиде фенклуба ми е ясен ,дават им пари,правят им мероприятия и няма къде да ходят да не го защитават собственика,но нормалния обикновения фен трябва да застане зад Д.Тасев,защото утре ние може да сме на неговото място,с нещо може да подразним някой чичко паричко и той да ни смачка.Ти и друг път си писал че не си фен на Лудогорец,но така яростно ги защитаваш и като съгрешят дори,че се явяваш като скрита лимонка :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 май 2015 16:51

volf само не разбрах това фен или фенка е ?! Или може би е това е Евгени Минджев и се е надявал да го вкарат в английски затвор , но му се е разминало а ?! Преди време Азис беше казал , че е прекарал 24 часа в лондонско полицейско поделение зад решетките и това са били най-щастливите му часове в неговият живот.Та и тази фен/фенка явно е хранила такава надежда , но явно не и се получило.И явно толкова е гледала мача.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 май 2015 17:10

Аз си мисля че г-на ще изрече някакво мазно извинение за пред обществото и случката ще се забрави до следващото му изпълнение
а такова със сигурност ще има. През това време отново всички медии и институции ще му сервилничат защото той е големия бизнесмен на България
и първи любимец на краля!

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 май 2015 17:31

Pichichi, не си прав.На човека явно бизнеса му бавно умира и изнервен защото явно парите от футбола не са това което очаквал.
Човек когато празнува и спокоен за нещата не реагира по този начин.Последните няколко месеца се виждам , че прекалено изнервен.
След като потопи ПБМФ явно същото се случва и с порт Бургас и завода за хапчета.А парите от ЛЕ и ШЛ не са това което очаквал.
Ако си спокоен за нещата си били ти направило впечатление празните приказки на някакво журналистче - не , но явно вече всичко е извън контрол.
Трябва да строи 3 трибуни , а сигурно няма пари и за една.Няма обявени ОП и явно до тук беше със строежите.Нещата бавно , но сигурно замират.
Сигурен индикатор е бягството на Безяк.Ще има и още такива ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 18 май 2015 17:46

drughi написа:Тия журналисти, повечето от тях са такива олигофрени, че понякога сами не разбират какви глупави и напрво тъпи въпроси задават. Говоря по принцип, не само за този случай...

И да е имало 10-20 празни седалки, не на това трябва да се набляга в случая. Друг е въпроса, че Домусчиев си беше доволно подпийнал и му трябваше малко за да подпали и той.

И Дончо Донев ли е такъв, отворко?

SVM
Контакти:

Мнениеот SVM » 18 май 2015 18:13

Много коментари и реших да изгледам видеото.
Не помогна... Фактическата обстановка съвпада напълно с чутото и видяното.
По-притеснителна е етиопатогенезата на тази олигофрения...

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2015 18:24

Изображение

Няма. Повтарям, няма празни места.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 18 май 2015 18:29

Аз пък не разбирам кое му е олигофренското на въпроса, какво толкова е попитал журналистът, че Гелосаният да побеснее, въпрос като въпрос. Нормален човек, без да е на амфети или кока, ще ти отговори съвсем спокойно и с усмивка: "Да, имаше празни места, Разград е 30 хиляден град, като в София дойдат на стадиона една четвърт от жителите й, тогава критикувайте посещаемостта ни." Точка. Край.
Но Домусчиев не може да е "нормален" и уравновесен човек. Той е с 10 килограмови топки, за него летят с военни хеликоптери, финансови министри му държат касовите бонове, Лудогорец не е просто добър отбор, а българският Реал - болни мозъци с мания за величие и грандомански блянове! Такива са и бандата "фенчета", които в декларация искат БТВ да им се извинят. :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 май 2015 18:41

bobo_13 написа:Без да съм му защитник на Гела, зашото сигурно има поне 2-3 адвокатски кантори, които го обгрижват

1. Защо съди Пенев , а не Литекс ? - защото едното е ФЛ, другото е ЮЛ и не се знае точно кой да съди. А и може да има заведено дело, само времето ще покаже
2. Защо кръщава трибуна на индивид с доказан рецидив и стремеж към убийство . С какво Моци е повече от Марадона , Пеле , Кройф , Беканбауер , Гулит , Меси , Роналдо и други , на чието име няма кръстени трибуни ? - това са болни разсъждения..."склонност към убийство"???? уау. Значи всички каратисти са убийци.....евала. Ами питайте родните клубове на тези футболисти защо не са кръстили трибуни на тях...може би не са строили нови такива. Всеки сам решава как да кръсти нещо.
3. Защо на стадиона има празни места , въпреки безплатните билети и тройния повод за посещение ( шампионска титла , нова трибуна и концерт на Цеца ) ? - ми защото Разград не е футболен град, защото е на предпоследни място по бедност и т.н. Защото у нас е много трудно да видиш препълнен стадион ако не е на някакъв дерби мач или мач от значение. Според мен 6000 човека на стадион в Разград са даже много.
4. И тук въпросът е уместен . Защо държавата се чувства задължена да помага само на избрани отбори . Защо дава финансова помощ от данъците на целия народ за строеж на стадиона в Разград ? - Държавата не дава само на тях.Освен Разград от програмата за финансиране са се възползвали още редица общини, които са отпуснати за реконструкция на спортни обекти като: Община Белица (104 хил. лева за игрището в с. Краище), Община Гоце Делчев (3,5 млн. лева за спортната в Гоце Делчев), Община Якоруда (1,5 млн. лева за реконструкцията на спортната зала), Община Бургас (5 млн. лева за многофункционален спортен и развлекателен център “Арена Бургас”), Община Велико Търново (2,4 млн. лева за реконструкцията на стадион “Ивайло”), Община Роман (423 хил. лева изгращане на игрище и съблекални към него), Община Плевен (2 млн. лева за изграждане на многофункционална спортна зала), Община Калоян (1,5 млн. лева за изграждане на спортен център), Община Горна Малина (750 хил. лева, втори етап за спортен комплекс “Горна Малина”), Община Ямбол (1,5 млн. лева за реконструкция на спорта зала “Диана”)....ако се интересуваш си изтегли Приложение 1 от тук

Бобо , сериозно съм обезпокоен за състоянието ти . Явно имаш нужда от квалифицирана помощ .
1. Агата съди Пенев , защото Любо е безопасна игла , докато с Гришата няма да му се размине .
2. Моци е доказан случай на рецидив за простащина и арогантно поведение . То не бяха средни пръсти , демонстрации и откровени опити за осакатяване на противников играч . Кръщаването на трибуна на името на тоя примат е показателно за манталитета на гелосаната мастия , а защитата на тоя факт и за същия на феновете му .
3 . Доказано е , че Лудогорец е отбор без фенска маса . Благодарение на кетъринга и безплатните екстри , успяват до някъде са си осигурят посещаемост . Преди мачовете на отбора в ЕКТ , гелосания се скъса да се моли на софиянци да напълнят Националния стадион . Хората го напълниха , но не за да гледат създаденото от него ГМО , а за да видят на живо звездите на Реал и Ливърпул . Аз съм голям фен на мърсисайдци , но не ходих , за да не напълня гушата на делиорманския дерибей .

p.s. В тоя ред на мисли може много да се говори , но виждам , че спорът с тебе и подобните ти , е напразна загуба на време . Радвайте се на урода си , докато все още го има !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”