Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?

Мнениеот bobo_13 » 18 май 2015 13:49

peliforewer написа:
bobo_13 написа:Абе пич, остави ги. Те на техните отбори на мачовете ходят по 3-4 000 човека, тръгнали да търсят сметка защо в РАзград ходели по 5 000, а не 6000....смях. Смятай щом феновете на Левски и ЦСКА умират да се сравняват с Лц......смятай.......

Ако ЦСКА или Левски са шампиони четири години подред,играят в ШЛ стадионите им ще бъдат пълни на всеки мач,не знам как не Ви е срам да плюете по един млад журналист,а в същото време защитавате новобогаташа с гардовете,водещ кмета на Разград край себе си като кученце,човека зад който стоят работодателите в България,държавната власт.Домусчиев не е слабата страна в този спор,така че подкрепата Ви по-скоро е на подмазвачи,блюдолизци.Нормално е да го подкрепяте за това че направи добър футболен отбор,академия,но не и за арогантното му поведение.Питах,но никой не ми отговори,пак питам ,виждали ли сте стадион по света на който собственик на клуб или шеф на федерация по време на мач да пият алкохол,това може да се види само на стадиона в Разград,това ли е примера за децата и спортистите.

На каква база сравняваш Лц с Левски и ЦСКА
- на години в А група?
- на държавна подкрепа и формиране на публика?
- на големина на градовете
- на финансова мощ на градовете
- откъде Лц да вземат повече фенове? От Варна ли, Русе ли, Плевен ли???? И там си имат футболни клубове. Максимума на Лц като фенска маса е не повече от 10-ина хиляди души пряко сили и то на възлови мачове.

Нима не осъзнаваш, че на мач в Разград да отидат 6-7000 човека или 8000...това е равно на 25% от населението на града, знаеш ли че цялата Област Разград е 122 000 човека, толкова кокото има в 3-4 микрорайона в Люлин

Защо не сравняваш феновете на ЦСКА с тези на Левски или на софийските отбори с феновете на Ботев?

Защо не кажеш, че ако Славия или Локо Сф 4 пъти поред са шампиони ще си пълнят стадионите, ами Левски и ЦСКА, за които е ясно че са с най-много фенове, само Ботев може да им се опре и ще им се опира ако си построят нормален стадион.?????

Не те ли притеснява факта, че нямаме един истински футболен стадион по изискванията на УЕФА, а плюем ако нещо ново се гради?

Никой не плюе по журналиста, само се питам: Тасев задавал ли е въпроса на когото трябва за други стадиони? Че в Ловеч Гриша Ганчев изгради нещо подобно+ цигански оркестър и хиляди празни места. Че на всеки мач гостуващата агитка е повече от местни фенове...че даже и тази на Локо Сф. Задават ли се въпроси около великите проекти на Герена за 28 000 човека за 40 млн или на "Армията" за обновен стадион за 40 млн. лева и за 40 000 зрители, след като там, в центъра на двумилионната столица, наричат "препълнен" стадион с десетина хиляди зрители, половината гратисчии, ...а в същото време, на 300 метра от това съоръжение, има национален стадион за 43 000, който през последните години се е пълнил.... три пъти на мачове на Лудогорец и веднъж на 100-годишнината на "Левски" + концерт на Азис.......а ние ще строим нов национален стадион и той ще се използва приоритетно от....Славия.
Последна промяна от bobo_13 на 18 май 2015 14:25, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 май 2015 13:55

Аз не съм чул Ганчев да е говорил, че неговия отбор се харесва, се гледа много, подкрепя се отвсякъде. Може би за това няма защо да го питат нищо. Лудогорските шефове правеха всичко възможно да понапълнят стадиона на всеки важен мач с всякакви прийоми и призиви. Може би за това не питат Ганчев.
CHELSEA

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 18 май 2015 14:25

glarus_ds написа:
volf написа:На всички е ясно че тази истерия се разигра от инфантилните, комплексирани ведомствени журналя, като задалия въпроса, Ники-то Александров и всички жълти полугармотни папараци!
Всички те се опитват да се представят като говорители на обществото, а всъщност са представители на собствената си непълноценност!
Разбира се че стадиона беше пълен така както 6 пъти Лудогорци напълниха и националния стадион!
Много е вероятно и тази година "обичайният заподозрян" да го направи отново и отново, докато се спукат всички жлъчки на недоразвитите леваци!
За какво ви е извинение от тази амеба, нека се рее в пустотата на собственото си мракобесие?!
Амин!

Не се заяждам, но с Базел и Ливърпул хич не беше пълен

Възможно е.............
..зрителите да са били колкото за 100 годишния ви юбилей!
Аз и много от хората в моята компания (които не са фенове на Лудогорец, но определено харесват играта на отбора), не успяхме да посетим нито един мач на Лудогорец в шампионска лига, защото не успяхме да се сдобием с достатъчно билети въпреки усилията които положихме, но при нова възможност няма да пропуснем! Такова е положението и с много други като нас, достатъчни за да запълнят неколкократно този стадион.
Надявам се този път билетите да са с минимална цена над 100 лева, за да могат да си го позволят само хора, които имат уважение към себе си и труда на другите и да има достатъчно билети за всички желаещи!
Омразата на хората е към Лудогорец е преди всичко на форумно ниво ( което за съжаление е признак за посредственост и непредставителност на форума) - в ежедневието си съм срещал единствено хора които се възхищават или на-малкото оценят успехите на клуба от лудогорието!
Малкото ми съграждани (Бургас), които познавам и са успели да посетят някой от двубоите твърдят, че преживяването е било незабравимо и от много време насам не са се чувствали толкова горди заради български футболен отбор!
Това са факти и от където ида ги погледнеш ще си останат ФАКТИ!
Днес никой не следва да спори с Лудогорец извън терена след като не може да го направи там!
Редно е да поздравите победителя (шампиона)! - Такива са правилата на всякъде по света, в спорта и обществото - Обратното е низост и непълноценност!

Haliaeetusgreen
Контакти:

Мнениеот Haliaeetusgreen » 18 май 2015 14:28

djd написа:
Vura написа:Журналиста си изпълни поръчката. Зададе четири въпроса, и четирите бяха провокативни.

1. Защо щял да съди Л.Пенев?
2. Не го ли било срам, че кръстил трибуната на името на Моци, който не заслужавал тази чест
3. Въпроса за "празните места" и публиката
4. Защо държавата давала само на Лудогорец фин.средства, а на другите отбори....НЕ

Домусчиев реагира първосигнално и леко просташки, но и журналистчето си свърши работата, за която беше изпратен от К*р Савов. :lol: Как пък не зададе един нормален въпрос? Например....Какви са целите на Лудогорец през лятото? Ясно е защо е изпратен. :lol:

Е за какво да го пита? Вече разбрахме как Лудогорец работи, колко е оптимизирана структурата, как всички трябва да се равняват по тях и т.н.
Те другите го питаха имат ли трансферни цели за през лятото, ще сменят ли треньора.
Няма ли наистина да е олигофренско да му се задават едни и същи въпроси на Киро?

Всички журналисти забравиха да питат най-важния въпрос: Колко нерви и усилия струва построяването на трибуна "Моци"?Как успя да накара български строителни фирми да работят толкова бързо и с такова високо качество ?
Провокациятя успя да измести центъра на вниманието от най-важното : феновете на Лудогорец имат трибуна отговаряща на най-високите европейски изисквания.Аз не видях нито един спортен журналист ,който да дойде ,да види ,да опише това уникално за България съоръжение.Те /журналистите /бяха там да си вдигат рейтингите с неуместни и провокативни въпроси.Кой го интересува декларацията на "Литекс" ?Никой -резултатите говорят .Койго итересува Любо Пенев и ЦСКА ?Никой-резултатите си спомнете.Кой го интересува колко са на стадиона ?Е много сме и вече имаме прекрасен дом.Честито!!!
Пожелавам на всички фенове във всички градове да имат такава трибуна!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 май 2015 14:34

bobo_13 написа:
peliforewer написа:
bobo_13 написа:Абе пич, остави ги. Те на техните отбори на мачовете ходят по 3-4 000 човека, тръгнали да търсят сметка защо в РАзград ходели по 5 000, а не 6000....смях. Смятай щом феновете на Левски и ЦСКА умират да се сравняват с Лц......смятай.......

Ако ЦСКА или Левски са шампиони четири години подред,играят в ШЛ стадионите им ще бъдат пълни на всеки мач,не знам как не Ви е срам да плюете по един млад журналист,а в същото време защитавате новобогаташа с гардовете,водещ кмета на Разград край себе си като кученце,човека зад който стоят работодателите в България,държавната власт.Домусчиев не е слабата страна в този спор,така че подкрепата Ви по-скоро е на подмазвачи,блюдолизци.Нормално е да го подкрепяте за това че направи добър футболен отбор,академия,но не и за арогантното му поведение.Питах,но никой не ми отговори,пак питам ,виждали ли сте стадион по света на който собственик на клуб или шеф на федерация по време на мач да пият алкохол,това може да се види само на стадиона в Разград,това ли е примера за децата и спортистите.

- на години в А група?
- откъде Лц да вземат повече фенове? От Варна ли, Русе ли, Плевен ли???? И там си имат футболни клубове. Максимума на Лц като фенска маса е не повече от 10-ина хиляди души пряко сили и то на възлови мачове.

Нима не осъзнаваш, че на мач в Разград да отидат 6-7000 човека или 8000...това е равно на 25% от населението на града, знаеш ли че цялата Област Разград е 122 000 човека, толкова кокото има в 3-4 микрорайона в Люлин

Защо не сравняваш феновете на ЦСКА с тези на Левски или на софийските отбори с феновете на Ботев?

Защо не кажеш, че ако Славия или Локо Сф 4 пъти поред са шампиони ще си пълнят стадионите, ами Левски и ЦСКА, за които е ясно че са с най-много фенове, само Ботев може да им се опре и ще им се опира ако си построят нормален стадион.?????

Не те ли притеснява факта, че нямаме един истински футболен стадион по изискванията на УЕФА, а плюем ако нещо ново се гради?

Никой не плюе по журналиста, само се питам: Тасев задавал ли е въпроса на когото трябва за други стадиони? Че в Ловеч Гриша Ганчев изгради нещо подобно, а после камерите засичаха как негови хора плащат на фенове, дошли да аплодират "любимия отбор" + цигански оркестър и хиляди празни места. Че на всеки мач гостуващата агитка е повече от местни фенове...че даже и тази на Локо Сф. Задават ли се въпроси около великите проекти на Герена за 28 000 човека за 40 млн или на "Армията" за обновен стадион за 40 млн. лева и за 40 000 зрители, след като там, в центъра на двумилионната столица, наричат "препълнен" стадион с десетина хиляди зрители, половината гратисчии, ...а в същото време, на 300 метра от това съоръжение, има национален стадион за 43 000, който през последните години се е пълнил.... три пъти на мачове на Лудогорец и веднъж на 100-годишнината на "Левски" + концерт на Азис.......а ние ще строим нов национален стадион и той ще се използва приоритетно от....Славия.

Тасев му е работа да задава въпроси,Домусчиев като е публично лице може да отговори може и да не отговори,но никой не му дава право да обижда,да посяга към журналист и да го гони от стадиона,няма друг,нито от спорта нито от политиката да се е държал така с журналист,може би само Волен Сидеров и приближените му да се доближават до Домусчиев по интелект.Журналистите разпъват на кръст президент,министър-председател и те не смеят гък да им кажат,а Домусчиев е решил че е над всички и му е позволено всичко,може и да е прав като има такива като теб да го защитават.Тук не говорим толкова дали е пълен стадиона или не в Разград,а дали Киро си е разпасал пояса и дерибейства,а точно фен на Разград да ми говори за гратисчии и безплатни автобуси не е нормално.Не знам защо за алкохола на стадиона в Разград си замълча,явно пак Киро е прав.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 май 2015 14:53

peliforewer написа:Тасев му е работа да задава въпроси,Домусчиев като е публично лице може да отговори може и да не отговори,но никой не му дава право да обижда,да посяга към журналист и да го гони от стадиона,няма друг,нито от спорта нито от политиката да се е държал така с журналист,може би само Волен Сидеров и приближените му да се доближават до Домусчиев по интелект.Журналистите разпъват на кръст президент,министър-председател и те не смеят гък да им кажат,а Домусчиев е решил че е над всички и му е позволено всичко,може и да е прав като има такива като теб да го защитават.Тук не говорим толкова дали е пълен стадиона или не в Разград,а дали Киро си е разпасал пояса и дерибейства,а точно фен на Разград да ми говори за гратисчии и безплатни автобуси не е нормално.Не знам защо за алкохола на стадиона в Разград си замълча,явно пак Киро е прав.

OK, никой не оспорва, че Гела е сгрешил. После се извини. Само, че 3-ти ден не чуваме нищо от Тасев.....ще приема ли извинението, ще съди ли? Не знам къде гледаш, че разпъват министри и президенти? Аз гледах как един журналист от БТВ мънкаше, а премиерът му се караше, сам си задаваше въпросите и отговаряше. Каза ни да отглеждаме картофи и домати, а той лети с военни хеликоптери....за Цеца. Аз и фен на Разград...пхах, най-близкия ми досег с тях беше, че имах среща в лобито на Novotel-a, a те тъкмо излизаха за тренировка....За алкохола се мълчи, защото там беше Перуката, а той е представител на УЕФа и няма как да се излага.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 май 2015 14:55

volf написа:
glarus_ds написа:
volf написа:На всички е ясно че тази истерия се разигра от инфантилните, комплексирани ведомствени журналя, като задалия въпроса, Ники-то Александров и всички жълти полугармотни папараци!
Всички те се опитват да се представят като говорители на обществото, а всъщност са представители на собствената си непълноценност!
Разбира се че стадиона беше пълен така както 6 пъти Лудогорци напълниха и националния стадион!
Много е вероятно и тази година "обичайният заподозрян" да го направи отново и отново, докато се спукат всички жлъчки на недоразвитите леваци!
За какво ви е извинение от тази амеба, нека се рее в пустотата на собственото си мракобесие?!
Амин!

Не се заяждам, но с Базел и Ливърпул хич не беше пълен

Възможно е.............
..зрителите да са били колкото за 100 годишния ви юбилей!
Аз и много от хората в моята компания (които не са фенове на Лудогорец, но определено харесват играта на отбора), не успяхме да посетим нито един мач на Лудогорец в шампионска лига, защото не успяхме да се сдобием с достатъчно билети въпреки усилията които положихме, но при нова възможност няма да пропуснем! Такова е положението и с много други като нас, достатъчни за да запълнят неколкократно този стадион.
Надявам се този път билетите да са с минимална цена над 100 лева, за да могат да си го позволят само хора, които имат уважение към себе си и труда на другите и да има достатъчно билети за всички желаещи!
Омразата на хората е към Лудогорец е преди всичко на форумно ниво ( което за съжаление е признак за посредственост и непредставителност на форума) - в ежедневието си съм срещал единствено хора които се възхищават или на-малкото оценят успехите на клуба от лудогорието!
Малкото ми съграждани (Бургас), които познавам и са успели да посетят някой от двубоите твърдят, че преживяването е било незабравимо и от много време насам не са се чувствали толкова горди заради български футболен отбор!
Това са факти и от където ида ги погледнеш ще си останат ФАКТИ!
Днес никой не следва да спори с Лудогорец извън терена след като не може да го направи там!
Редно е да поздравите победителя (шампиона)! - Такива са правилата на всякъде по света, в спорта и обществото - Обратното е низост и непълноценност!

Аз не споря за нищо, просто искам да съм обективен. Поздравявам Лудогорец за титлата, разбира се, че е заслужена. А с Базел имаше много празни места и нета беше пълен с хора, искащи да си продадат билета, тъй като не им се ходи на този мач, а ги продаваха по три в пакет :mrgreen:
CHELSEA

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 май 2015 14:59

volf ти вярваш ли на това което си написал а ?! Ще ти кажа , че за мача на Лудогорец с Ливърпул имаше билети до последният момент.
Ти си поредният форумен фен на Лудогорец.А да ти кажа на от ШЛ така се смял на едно лапе което в началото на мача се развика за Лудогорец и след гола на Ливърпул замлъкна и си отвори устата чак след като изравниха в края.Горкото толкова беше унило целият мач , че чак го съжалих.
А да не говорим , че "фенчета" на Лудогорец около мен дори не знаеха имената на футболистите на Лудогорец , но щяха да кажат че са били на мача.Искрено се забавлявах с хората около мен които след първото полувреме коментирахме , че само късмета ще помогне на Лудогорец за равен.Мисля , че стана ясно колко си искал да гледаш Лудогорец в ШЛ.Е аз си гледах любимият Ливърпул и съжалих горкото лапе,но беше забавно да гледам мнимите посърнали фенове на Лудогорец и да установя , че Лудогорец си има 200-500 фена и толкоз.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 18 май 2015 15:06

......Когато Кирчо се извини на Ботев и Литекс! Т.Е. - никога.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 18 май 2015 15:11

peliforewer написа:
bobo_13 написа:
peliforewer написа:

- на години в А група?

Никой не плюе по журналиста, само се питам: Тасев задавал ли е въпроса на когото трябва за други стадиони? Че в Ловеч Гриша Ганчев изгради нещо подобно, а после камерите засичаха как негови хора плащат на фенове, дошли да аплодират "любимия отбор" + цигански оркестър и хиляди празни места. Че на всеки мач гостуващата агитка е повече от местни фенове...че даже и тази на Локо Сф. Задават ли се въпроси около великите проекти на Герена за 28 000 човека за 40 млн или на "Армията" за обновен стадион за 40 млн. лева и за 40 000 зрители, след като там, в центъра на двумилионната столица, наричат "препълнен" стадион с десетина хиляди зрители, половината гратисчии, ...а в същото време, на 300 метра от това съоръжение, има национален стадион за 43 000, който през последните години се е пълнил.... три пъти на мачове на Лудогорец и веднъж на 100-годишнината на "Левски" + концерт на Азис.......а ние ще строим нов национален стадион и той ще се използва приоритетно от....Славия.

Тасев му е работа да задава въпроси,Домусчиев като е публично лице може да отговори може и да не отговори,но никой не му дава право да обижда,да посяга към журналист и да го гони от стадиона,няма друг,нито от спорта нито от политиката да се е държал така с журналист,може би само Волен Сидеров и приближените му да се доближават до Домусчиев по интелект.Журналистите разпъват на кръст президент,министър-председател и те не смеят гък да им кажат,а Домусчиев е решил че е над всички и му е позволено всичко,може и да е прав като има такива като теб да го защитават.Тук не говорим толкова дали е пълен стадиона или не в Разград,а дали Киро си е разпасал пояса и дерибейства,а точно фен на Разград да ми говори за гратисчии и безплатни автобуси не е нормално.Не знам защо за алкохола на стадиона в Разград си замълча,явно пак Киро е прав.

Има - има !! Президента Стоянов, политика Рашидов, великия футболист Марадона и мнооого други такива, но ти явно си или твърде млад или помниш само последните три дена! Защото има журналисти и "журналисти".

Върни се в “Футбол - България”