Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от БТВ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от

Мнениеот 1Neutralen » 16 май 2015 22:30

IvailoRz написа:Аз проблем нямам , но явно и аз като Домузчиев се дразня като се пишат неистини и се измества фокуса ! Вече бях казал че си изпусна нервите и това не е хубаво . Все пак трябва да се набляга върху самите отбори , и футбола който практикуват , защото това е игра от хора за хората , а хората в цялата област обичат футбола ! Няма как такива като бакшиша по-горе да изискват в 30 000 град да има 20 000 публика ! Мисля че бройките които правим са повече от добри 4-5000 , по нататък и повече . Няма как да изиква такова нещо след като два софийски отбора току що приключиха най-старото дерби пред ...200-500 човека , и си пълтят стадионите 2 пъти в годината , когато играят срещу "никой си" Лудогорец ! Дразня се , и разбирам Домусчиев донякъде , но не го оправдавам ! Трябваше да се направи че не го е чул , или да каже "някой каза ли нвщо" .

Много точно мнение. Надявам се злобарите да го разберат.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 май 2015 22:36

IvailoRz написа:Аз проблем нямам , но явно и аз като Домузчиев се дразня като се пишат неистини и се измества фокуса ! Вече бях казал че си изпусна нервите и това не е хубаво . Все пак трябва да се набляга върху самите отбори , и футбола който практикуват , защото това е игра от хора за хората , а хората в цялата област обичат футбола ! Няма как такива като бакшиша по-горе да изискват в 30 000 град да има 20 000 публика ! Мисля че бройките които правим са повече от добри 4-5000 , по нататък и повече . Няма как да изиква такова нещо след като два софийски отбора току що приключиха най-старото дерби пред ...200-500 човека , и си пълтят стадионите 2 пъти в годината , когато играят срещу "никой си" Лудогорец ! Дразня се , и разбирам Домусчиев донякъде , но не го оправдавам ! Трябваше да се направи че не го е чул , или да каже "някой каза ли нвщо" .

Ти можеш да си изпускаш нервите,аз може да си изпускам нервите,макар че рядко го правя.Севернокорейските модератори го знаят.Но,брато,това е бизнесмен,собственик на отбор шампион,представящ България, а не някой с бяло шалче на врата..Това е хашлашко поведение и няма начин да не му се отрази на бизнеса.Партньорите не одобряват подобно поведение,ако не са същите като него.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2015 22:45

Някои софийски отбори имат такава популярност, за каквато вие само може да си мечтаете, дори и 10 титли да вземете. А стадиони и гостуващи сектори са пълнили много пъти в България и чужбина.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 май 2015 22:52

Tommi написа:

Някои софийски отбори имат такава популярност, за каквато вие само може да си мечтаете, дори и 10 титли да вземете. А стадиони и гостуващи секторик са пълнили много пъти в България и чужбина.

Няма лошо . Лошото е , че думите ти не се потвърждават от току що свършилия мач , "най-старото дерби " което едва ли се игра пред повече от 500 човека ! Това е кофти , а не когато в Разград има 2500 или 3000 или 5000 !

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 май 2015 23:01

Ивчо последен въпрос мамино Оли.Колкото от тези които бяха на стадиона на билета им пише нещо различно от 0.00лв а ?! Я има , я няма 10% или грубо казано 400-500 човека.
Нали ви видях колко ви е агитката на мачовете от ШЛ - 5 автомобила :lol: :lol: :lol: Айде от мен да мина 5 микробуса :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Толкова сте и в Разград на стадиона тези които си плащат билетите.Другите са служители на Кирето и негови съдружници.Да си виждал билети за мачове на ЦСКА и Левски с цена 0.00лв а ?!
И другото с което ще се повторя - когато Армията или Г.Аспарухов са пълни има опашки на касите за билети в седмицата преди мача.Ти да си виждал опака този седмица на касите в Разград ?!
Защото ако имаше такива опашки всички щяхме да разберем.Така , че и на този мач 90% от публиката е докарана по заповед на Кирето.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

KellyB

Мнениеот KellyB » 16 май 2015 23:08

http://mejdu-redovete.com/%D0%B2%D0%B5% ... %81%D1%87/
Ако имаме прокуратура на място, Кирчо Парахода май ще трябва да си пусне адвокатите в действие... :)

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 16 май 2015 23:38

Лудогорец ще си остане завинаги в най-добрия случай един скъп бутиков отбор с относително малка публика. За град от 30 хиляди население и 3 хиляди на стадиона са много, при условие, че се бъркат да си платят билетите. Вижте Литекс, при цялото ми уважение, ставаха няколко пъти шампиони, натрупаха традиции, направиха работеща школа, имат приличен стадион - и пак 500-600 души макс фенове. Така, че е глупаво разградчани да си го мерят с Пловдив, София или Варна. Няма как да стане. Радвайте се на птичето, което е кацнало на раменете ви, и си свиркайте, че няма да е вечно там. Уви!
С грандомания и пари само - не става, майна!

Потребителски аватар
Mark_Renton
Контакти:

Мнениеот Mark_Renton » 16 май 2015 23:44

http://terziyski.blogspot.com/2015/05/blog-post_16.html?m=1
Заради арогантността на господин Домусчиев, аз лично никога повече няма да отида на стадиона и да подкрепям Лудогорец. Викал съм от трибуните за тях като български отбор срещу Лацио, Стяуа, Реал, Базел, Ливърпул... И когато вчера видях злобата и арогантността в лицето на г-н Домусчиев, мога само да им пожелая успех, но да ги уверя, че ако ме видят на стадиона на техен мач, съм отишъл там не за да ги подкрепям. Съжалявам, Лудогорец, възхищавах ви се, но сега и още десет титли да вземете, и Шампионската лига да спечелите, сте без мен. Не искам вие да сте лицето на България в Европа

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 май 2015 23:47

От какво се е превъзбудил тоз Домузчиев? :?

Brabam

Мнениеот Brabam » 17 май 2015 00:13

IvailoRz написа:Аз проблем нямам , но явно и аз като Домузчиев

Вкара ви в А група,4 пъти шампиони ви направи,вкара ви в ЛЕ и ШЛ групи,освежи ви стадиона,трибуна ви направи - И ТИ ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕШ КАК ДА МУ НАПИШЕШ ПРАВИЛНО ИМЕТО???????
Ч-Б П Д В Е М

Върни се в “Футбол - България”