Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от БТВ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

valero80
Контакти:

Re: Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от

Мнениеот valero80 » 16 май 2015 12:51

ivan56 написа:
slash1912 написа:Изображение
Прав е Гела-трибуната е препълнена,а феновете са се маскирали на празни седалки !

Тая снимка нещо май не е от вчера.Виж ги тия са с ръкавици.

Абе точно от вчера си е снимката колкото и да не ви изнася фенчета на Лудогорец. На спортал в галерията ясно се виджа, че има 2-3 футболисти с ръкавици.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 май 2015 12:53

ivan56 написа:
Прав е Гела-трибуната е препълнена,а феновете са се маскирали на празни седалки !

Хахахах...Златински, Ливарменто ?? Вие не сте добре..
Ето това се казва провокация, същата като на тъпия журналист !!!
Домусчиев добре му сипа на този - не сте ли съгласни че журналисите се държат наистина като олигофрени ! По безгръбначни от тях няма- когато им дадеш пари или ги уредиш с някое пътуване и ол-инклузив си най-великия, когато ги отрежеш - си Домус, кауза и ред глупости. Така че си получиха с заслуженото...

Нещо Домусчиев им отряза хранилката на журналиситите, и излязоха поне 100 негативни статии, често толкова глупави че няма на къде. Така че подкрепям Домусчиев по отношение на журналистите, дори и с тези остри думи . Ако се е чувствал засегнат - да го съди, има право !

Домусчиев ме дразни с друго - с отношението към феновете на Лудогорец и с отъркването към властимащите - от тези министри ми се доповръща!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 16 май 2015 12:59

От канарче толкова. Да беше свалил снимка от вчеаршния мач. Разбира се, че не беше пълен стадиона на 100%. около 6000 до 6500 при положение, че цените бяха дебели. Да имало е безплатни билети, но явно сая ги пуснали, като са се усетили, че няма да се напълни стадиона и едва ли са били повече от 10%. Винаги при повечето от важните събития, има такива билети раздавани по предприятията. Направиха грешка, елементарно беше, пускаш нормален вход, празник е, не викаш певачка за 100 000 лв, радваш се на опашките за билети и интереса, приемаш 8000 човека и такива въпроси няма да получиш, но. Явно е, че беше недоволен от същото, за което беше попитан. Изложи се много.
Интересното, че след мача на концерта на певачката са осталали много малко хора, което пък показателно за другите неща. Дано за награждаването пусне нормални цени на билетите и се види колко хора биха посещавали мачовете при нормални цени.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 май 2015 13:05

valero80 написа:
ivan56 написа:

Абе точно от вчера си е снимката колкото и да не ви изнася фенчета на Лудогорец. На спортал в галерията ясно се виджа, че има 2-3 футболисти с ръкавици.

Дреме ми на кОра за Лудогорец.Ама си личи кво стадо сте,пуска някой една снимка и всички пригласят в един глас.
То всички други стадиони са пълни,че се прави на проблем че имало свободни места.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

makisico
Контакти:

Мнениеот makisico » 16 май 2015 13:09

Cooler написа:Само на мен ли ми се видя пиян. :lol: :lol:

Пиян ? човека не се занимава с алкохол а с хапове...

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 16 май 2015 13:11

Думите след мача на Дерменджиев за европейското поведение което показвали от Лудогорец ярко контрастира с думите на Домусчиев за ''олигофрена'' , доста е европейско собственика на отбор да псува журналист след мач

Сменете името само
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=STg78kkDLDs[/youtube]
Последна промяна от Gary Shaw на 16 май 2015 13:19, променено общо 1 път.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 16 май 2015 13:14

Ето няколко снимки от вчера.

Изображение

Изображение

сектор В
Изображение
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 май 2015 13:24

Липсваха само Шабан, Мирослав Илич, Драгана, Весна, Лепа Брена и Миле Китич и стадиона щеше да се напълни на 100%! :lol: :mrgreen: 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 май 2015 13:30

volf написа:Честита титла!
Отборът играе футбол от високо ниво, каквото никога досега не бе присъствало по българските стадиони!
Който го може, го може - изглежда още дълго Лудогорец ще властва по терените.
Хилавичък е Кирето! - Трябваше на онзи папарак - олигофрен да му завре микрофона на отзад!
Хората празнуват, пумияра скимти отстрани и търси провокации - Бой по папарака мръсен..... :mrgreen:
Да се радва че не попадна на мен, ама ми се струва че няма да му се размине - ще го изкъртят!

Ма много голем къртач си бе :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 май 2015 13:33

Поднасям своите най-искрени извинения за обидната реплика, която отправих към репортера на bTV след края на мача с Локо (Сф), в който Лудогорец спечели четвъртата си шампионска титла. Реакцията ми бе плод на емоция, тъй като употребените думи не присъстват в моя речник. Това беше реакция в следствие на обидния въпрос от страна на репортера. Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този празник и да се обидят привържениците на отбора. Тези, които за пореден доказаха своята любов към Лудогорец и напълниха стадиона. През последните месеци ръководството на Клуба и спортно-техническия щаб положихме неимоверни усилия да защитим шампионската титла и да построим едно уникално спортно съоръжение , което е подарък за всички любители на футбола.

Смятам, че в такъв момент емоциите са прекалено силни и всеки един от участниците в проекта има правото да изживее миговете си на радост без негативизма, който през последните месеци се насажда срещу Лудогорец.

Благодаря на всички, които присъстваха на вчерашния празник и с репортажите си показаха, че в българския футбол могат да се случват и положителни неща.

Ние ценим труда на журналистите и аз обещавам, че когато приключи напълно строежа на „Лудогорец Арена“ репортерите ще имат възможно най-добрите условия, за да изпълняват задълженията си. Първата стъпка беше направена с новата микс зона и конферентна зала в трибуна „Моци“, където сме се постарали да създадем комфорт за репортерите.

С уважение

Кирил Домусчиев"
Реклама
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Футбол - България”