forever bluet написа:просто Левски ще победи.
Така си мислеха и Реал снощи...
Най-големия ви враг е вашата собствена арогантност.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
forever bluet написа:просто Левски ще победи.
damyanov1963 написа:Кролик написа:Пропускаш разхода за горивото колега
И бирите по пътя нали
Да бе, как не се сетих
КироВарна написа:damyanov1963 написа:Кролик написа:Пропускаш разхода за горивото колега
И бирите по пътя нали
Да бе, как не се сетих
Затова пък мезето ще е безплатно!Биричка със саламче!Безценно!
forever bluet написа:Няма никакво значение къде е Финала! Дори и на някоя поляна във Варна да се играе,просто Левски ще победи. Естествено мачовете от Първенството няма да имат никакво значение и Финала ще е доста по-различен. Очаквам Черно море да заиграе това ,което единствено може. А именно да се окопае,да мята дълги топки към Бакари,да симулира,провокира,рита и щипе. Надявам се Стоев да поохлади малко главите на момчетата и да ги предупреди за номерата на зелените. Много е важно как ще тръгне мача и как ще свири съдията. Естествено Тимаджийте ще хванат ,който трябва но смятам че има очевидна разлика в класите и Левски ще бие без проблеми и с разлика. Въздуха на морето свършва към 60 минута и ако дотогава Левски води,просто ги качваме на разлика. Прогнозата ми е 2- 0 за Левски първото и 4-1 краен! САМО ЛЕВСКИ!
damyanov1963 написа:Кролик написа:Мистри написа:doktora25 написа:Аз така и не можах да разбера кой има нещо против финалът да е в Бургас и защо. Защо изобщо става дума за двойни стандарти? София-Бургас по магистралата бързо се стига, дори вероятно по-бързо от Варна-Бургас с влак. Левски има много фенове в Югоизточна България, които с радост биха отишли на мача. Бургас е футболен град с хубав стадион. Може да стане истински празник. А и най-важното там е морето - най-голямото национално богатство.
Оказва се никой от НАС, но постоянно някакви създават интрижки.
Само да напомня, че темата в която си писал е пусната от фен на ЛевскиТи ми кажи кой създава интриги и реве
![]()
Купата е наша
Преброй темите, които пуснахте за Левски и сам ще видиш, кой създава интриги и кой реве! А, ако купата наистина стане ваша, това ще е най-големият успех в историята ви. Левски има по няколко десетки и от трите купи.
Ти си на ход. Разправяй как Левски ги е спечелил!
Готвача написа:TristaNNN написа:ShooterMan написа:9 на 9 хилки и който не запълни му пускат билетите на СВОБОДНА продажба в Бургас! ...
Айде бе, така ли да стане? Би ли бил така любезен да ми разясниш как средностатистически фен на Левски от София (настрана работа, жена, дете и куп други ангажименти! )ще се вдигне да пътува близо 400 км. в едната посока, очаквайки и разчитайки да има билети на свободна продажба? Дали същото не важи и за варненци, макар че тяхната дестинация е три-четири пъти по-къса?
Ами ето как.На финала с ЦСКА се грабнахме аз,жената,двете ми дъщери и един БОЙФРЕНД ,отидохме до Рибарица където преспахме и си изкарахме чудесно.После на мача,където НЕ СИ ИЗКАРАХМЕ чудесно заради мелето.После Копривщица с преспиване и обяд и накрая Варна.Всичко надлежно организирано,струваше ми малко повече от 1к.И с Ловеч финала нещо подобно беше.Надявах се и сега да ми се получи,но поради некадърното БФС,не можах да си оправя идването и за първи път ще гледам финал по ТВ/на Морето имам в предвид/.То хубаво че не си оправих нещата за 27-28 или 24.Щях да си умра от яд.Така че успех с отиването ти и много емоции/надявам се без мелета/.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Eminem написа:HEATSEEKER на 06 Май 2015 18:46
За пореден път ще го напиша, ФИНАЛЪТ ЩЕ Е В СТАРА ЗАГОРА.ОТ 2 ДНИ МОЙ ПРИЯТЕЛ ВЕЧЕ СИ Е КУПИЛ БИЛЕТ.Пред очите ни се разиграва страшен фарс.3-4 дни преди финала, ще обявят, че мача ще е в Стара Загора.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост