Ботев и ЦСКА в първата шестица-резултати?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Ботев и ЦСКА в първата шестица-резултати?

Мнениеот msm » 04 май 2015 17:29

Синьо сърце написа:След перфектно изиграния от Ботев мач срещу ЦСКА, спечелен с 2-0, този отбор си осигури място в първата шестица за сметка на Левски. В което лошо няма. Един поглед върху изиграните вече 6 мача от червени и жълти в тази шестица обаче навява на някои размисли:
Ботев-за 6 мача 1( един) отбелязан гол, без победа:
ЦСКА-за 6 мача 0( нула) отбелязани гола, без победа.
Не помогнаха и магиите на отец Гелеменов, дали пък причината за тази суша не е другаде?

Синьо сърце, отговори си на въпроса: -Какво правеха Левски в Шампионска лига ?
Левски - за 6 мача, 0 точки, 1 отбелязан гол, 17 инкасирани, без победа и без равен!

Така сам ще стигнеш до отговора и на твоите размисли!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 май 2015 17:33

Бе всички вие, които само за уговорки и полягания говорите, защо плащате, за да гледате събитие с предизвестен край?!
Левски цяла есен губеше с песен, сега само един мач в Пловдив бил главната причина, за да не играят в първата шестица. ЦСКА полегна в редовния сезон на Ботев, Берое и Локо Сф, за д аси осигури 18 точки, а още гол не могат да вкарат.

ЦРУ, КГБ, МОСАД, МИ-5, ФБР (и двете) ряпа да ядат пред родните футболни разузнавачи и анализатори!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 04 май 2015 18:31

Причината Левски да не са в първата шестица са :евреите,масоните,рептилите и световния империализъм/справка: Вячеслав Грозни/

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 май 2015 20:46

msm написа:Синьо сърце, отговори си на въпроса: -Какво правеха Левски в Шампионска лига ?
Левски - за 6 мача, 0 точки, 1 отбелязан гол, 17 инкасирани, без победа и без равен!

Левски беше няколко класи под съперниците си там. Не смятам, че примерът е удачен.
Кашчей, неколкократно заявих, и не само тук, че вината за втората шестица е само и единствено на Левски. И съм анализирал защо. Никъде не съм споменал уговорени мачове и конспирации, вие ги споменавате!
Между впрочем спрямо Левски се появи едно-единствено съмнение за уговорка-за 8-0 с Хасково. Но когато малко по-късно именно най-ревящите моряци отнесоха петумбата на Герена, а тя беше минималното, с което се отърваха-всичко се разсъхна.
Другите не коментирам-техен проблем дали и защо са уговаряли мачове. Аз изнасям факти.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 май 2015 22:10

Синьо сърце написа:
msm написа:Синьо сърце, отговори си на въпроса: -Какво правеха Левски в Шампионска лига ?

Левски беше няколко класи под съперниците си там. Не смятам, че примерът е удачен.
Кашчей, неколкократно заявих, и не само тук, че вината за втората шестица е само и единствено на Левски. И съм анализирал защо. Никъде не съм споменал уговорени мачове и конспирации, вие ги споменавате!
Между впрочем спрямо Левски се появи едно-единствено съмнение за уговорка-за 8-0 с Хасково. Но когато малко по-късно именно най-ревящите моряци отнесоха петумбата на Герена, а тя беше минималното, с което се отърваха-всичко се разсъхна.
Другите не коментирам-техен проблем дали и защо са уговаряли мачове. Аз изнасям факти.

Знаеш ли-самият факт , че пускаш такава тема и с точно определени отбори, които, уж или наистина ви прецакаха, е показателен. Аз не вземам отношение, но откак се случи този резултат в Коматево, от Левски не спряхте да го натяквате, като лягане-може и да е така, а може и да не е така. И вие сте лягали, за да прецакате ЦСКА, та не ми се струва много разумно да се изкарвате жертви в този случай. Някак си не ми се вярва, че от ЦСКА не вкарват гол в девет мача, за да си "изчистят " името пред вас.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 май 2015 12:24

Синьо сърце написа:

Удачен е и още как. Мислиш в не правилна посока. Верният отговор е, защото ЦСКА и Ботев се КЛАСИРАХА на местата в първата шестица, а Левски успя да ВЛЕЗЕ в групите. Това е! От там на татък и резултатите и напъните на НЯКОЙ да го оспорва е някакъв вид спекулация ! Размисли и страсти при проф. Вучков!

П.С. И понеже не питаш само за Ботев, то да ти припомня, че след 22 кръг, когато се разделиха отборите, ЦСКА бе на 2-ро място и с 10 точки пред Левски!

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 10 май 2015 11:40

Първенството щеше да е много по-интересно ако в първата шестица вместо боксовите круши ЦСКА и Ботев ПД бяха Левски и Черно море.Съмнявам се че тогава и Лудогорец щеше толкова лежерно и на ходом да стане шампион...от друга страна и втората шестица нямаше да е чак толкова безсмислена с две пловдивски дербита...

Върни се в “Футбол - България”