С кои футболисти се познавате?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КироВарна
Контакти:

Re: С кои футболисти се познавате?

Мнениеот КироВарна » 05 май 2015 09:01

По повод ранната смърт на Живко Господинов искам да го спомена с добро!Заклет фен съм на Черно море,а той е легенда на Спартак...но големият футболист,си е голям футболист!Заедно с Иван Петров и Пламен Гетов бяха най-доброто,което школата на Спартак е създала.За съжаление Жиката ни остави,много рано!До последния си миг,взимаше дейно участие в активните действия по спасяването на любимия си отбор!Мир на праха му!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 май 2015 09:30

Батстанчо написа:Лека му пръст на Пламен Христов, беше страхотен купонджия!!!
Имам толкова страхотни моменти с него(мой роднина му беше един от най-добрите приятели).
Като почне да разправя хилядите си истории....................хваща те треска на коремйите мускули.
Остана ми един екип спомен от него!
Иначе познавам и Веско Бранимиров и Радо Станев.

Ако някой ден ми дойде музата,може да ви напиша някои доста интересни истории които съм имал с Пламен Христов. ;) Голям зевзек беше милият. :mrgreen: Жалко за човека,остави ни без неговите постоянни щуротии.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 май 2015 13:46

Има още един футболист с който,не мога да кажа,че съм се познавал кой знае колко,но съм щастлив че съм общувал с него и че съм го гледал на живо!Става въпрос за МАРИО ЖАРДЕЛ!Не всеки ден можеш да гледаш в своя отбор играч от такава величина!Както винаги става в България,се намериха журналя,които опитаха да го оплюят.Аз видях един постоянно усмихнат и добронамерен човек,който ако беше използван правилно,можеше много да даде и на ЧЕРНО МОРЕ и на българския футбол!В малкото минути,които беше на терена той не отигра нито една топка скучно и банално!Постоянно,като истински бразилец правеше елегантни финтове и играеше красиво за удоволствие на публиката....и за свое удоволствие!Ако беше останал по дълго,мисля че децата мечтаещи да се занимават активно с футбол и да станат звезди,щяха да са много повече!!!

Върни се в “Футбол - България”