БГ футбол без Домусчиев, Ганчев, Гигов, Стефанов и компания

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: БГ-футбол-без Домусчиев,Ганчев,Гигов,Стефанов и комяания

Мнениеот ivo_gf » 06 май 2015 10:36

Тогавашния футбол няма база за сравнение със сегашния. Първо не е имало кой знае какви забавления и почти всички младежи по цял ден са ритали мачове. Първенствата и турнирите са били серизони от горе до долу - дори и работническите първенства са били голяма битка, условия, лагери и т.н. Във всеки отбор е имало само местни момчета (като изключим Левски и Цска, които са обирали каймака) и са играли със сърце и душа за родния тим, факт. А колкото до качество - какво имаме да говорим изобщо, погледнете успехите на Бг отборите в Европа преди 89-а година. Един Марек с изцяло местни момчета от 30 000 град смачкват Байерн с 2:0 в Дупница и са на косъм от разгром и да изхвърлят от турнира шампиона на Европа от предходните 3 години. За какво говорим изобщо.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 06 май 2015 11:31

Преди 30 години всеки отбор си имаше звезди. Хората ходеха на стадиона, зада гледат своите любимци. Каква е сега? Как някое дете на 10-12 години да се запали по-футбола, като няма обаятелни личности, с харизма. Липсват лидери, играчи, които с едно отиграване да вдигнат целия стадион. Развитието на спорта и по-специално футбола се следеше от държавата и затова имаше успехи. ЦСКА и Левски бяха с малки привилегии, но и всеки футболист мечтаеше да играе при тях. И то не заради чиновете и апартаментите в София, а заради славата и сблъсъка с европейските звезди. Но дори и така в Славия, Локото и останалите провинциални отбори играеха истински звезди. При някои по трима-четирима, другаде по-един, но заради, когото си заслужаваше стадиона да е пълен. Така беше навсякъде. Сега с тези бездарни чужденци убиваме младите български таланти. Така момчетата ни предпочитат дискотеките, алкохола и манекенките, а спорта загина. За съжаление не само футбола, защото умните глави се постараха да затрият щангите, бокса и борбата. Силните български дисциплини, като волейбола и худ. гимнастика все още се държат, но докога.

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 06 май 2015 11:44

гражданин от село написа:
Vura написа:Пак живеете в миналото, реалноста е една - Лудогорец! :lol:

Нещо ти се губи бъдещето. ;)

Целта за бъдещите 4 години е ясна - 4 титли. Славия трябва да бъде задмината по брой шампионски отличия. :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 май 2015 12:11

На мен не ми липсват времената, когато купите и титлите се разпределяха всяка година с някое изключение от ЦСКА и Левски.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: БГ футбол без Домусчиев, Ганчев, Гигов, Стефанов и компа

Мнениеот hd29 » 06 май 2015 21:26

Футбол без пари не се прави,особено пък професионален.Отбори с традиции си заминаха,ще си заминат и още, поне докато се намери друг начин на финансиране на клубовете.Засега обаче аз не виждам такъв и подобни теми за лишени от всякакъв смисъл.Още повече пък да се говори и да дава пример с време в,което дори не си бил и роден е меко казано лаишко.

Потребителски аватар
Tepkobek
Контакти:

Мнениеот Tepkobek » 06 май 2015 21:39

hd29 написа:Футбол без пари не се прави,особено пък професионален.Отбори с традиции си заминаха,ще си заминат и още, поне докато се намери друг начин на финансиране на клубовете.Засега обаче аз не виждам такъв и подобни теми за лишени от всякакъв смисъл.Още повече пък да се говори и да дава пример с време в,което дори не си бил и роден е меко казано лаишко.

само за информация-да знаеш че съм бил роден ,живял съм-дори воена служба съм отбил в онова време-и в пъти повече мачове посетил за разлика от теб сега в комерсиалния свят на футбола! Мисля се досещам чий отбор фен си :lol:
пусни тема за него със смисъл да ти видим становището и тезата!!!
играч :roll:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 май 2015 21:49

Тъпа тема се заформи...точно без тези а и ако сложим Лафчис и други по стари шефове нямаше да има никакъв футбол през последните 15 години.Добре че бяха те да вложат крадени пари че да видим малко по качествени футболисти във Бъэлгария

Потребителски аватар
Tepkobek
Контакти:

Мнениеот Tepkobek » 06 май 2015 22:29

Вълчан написа:Тъпа тема се заформи...точно без тези а и ако сложим Лафчис и други по стари шефове нямаше да има никакъв футбол през последните 15 години.Добре че бяха те да вложат крадени пари че да видим малко по качествени футболисти във Бъэлгария

дай само един пример за по-добър футболист ,да речем от Гибона или железния защитник Ради Здравков...........а вратар ти слагам Джони Велинов да не кажеш че съм левскар...........хайде обори ме е с по-добър ,,пришалец,, интересно ще ми е :roll:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 май 2015 00:25

Тук а Англия Нотингам , Уимбълдън и Шефилд Ю се лутат в долните дивизии , но никой не си избива комплексите :lol:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”