Финалът:Левски-Ч.море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Феновете на Черно Море трябва да пътуват по-малко този п

Мнениеот Eminem » 29 апр 2015 22:51

И в Бургас да е, пак няма да се чувате.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Къде да се играе финала за купата на България

Мнениеот Tommi » 29 апр 2015 22:51

Синьо сърце написа:
Tommi написа:Няма време за такива простотии. :lol: Отиват, взимат купата и трябва бързо да се връщат, че ги чака тежко празненство в някоя софийска дискотека. 8-)

Те нека се връщат, но ние нямаме бърза работа обратно! Хотелчета и ресторантчета в Бургас бол, ами! :)

А да ги оставим без фенска подкрепа в Студентски град ли? :roll: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 апр 2015 22:52

НА ГЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНА, НА УЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМБЛИ :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 29 апр 2015 22:55

А защо мястото на финала не се определя още преди да е започнал турнирът?Примерно казва се мачът този сезон ще се играе в Пловдив,без значение дали пловдивски отбор ще се класира за финал,или не.

Мляко с ориз
Контакти:

Re: Финалът:Левски-Ч.море

Мнениеот Мляко с ориз » 29 апр 2015 22:55

Eminem написа:Дано да бием отбора на най-противните фенове в света!

И аз казвам това за вас. От вас трудно се намират по-противни и нахални. Как ще се радвам да ви го нахака в човката Кольо Спасов и да ви приземи наглите кратуни

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 апр 2015 22:55

BRF написа:
Tommi написа:
Синьо сърце написа:
Tommi написа:
BRF написа:Не че ми трябвате тука,ама Бургас си е най-добре за такъв мач!Морска градина,капани,море,бира,цаца,плажуващи жени,хубав стадион......

Левски отива за купата, а не на екскурзия. Да се знае! :!:

Левски отива за Купата, ние след Левски, но споменатото от колегата не е за пренебрегване! :)

Няма време за такива простотии. :lol: Отиват, взимат купата и трябва бързо да се връщат, че ги чака тежко празненство в някоя софийска дискотека. 8-)

Ловеч-София 2 часа
Бургас-София 3 часа
Бургас-Слънчака половин час
Бургас-Созопол половин час
Бургас-Китен,Приморско 40 мин
:? :lol:

У дома и стените помагат. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 апр 2015 22:59

"Зелен" Бургас чака зелените от Варна. Тук сините прашинки не виреят - имат комплекси ! Още от петолъчката "зелените" повеждат с 1 : 0, в Карнобат резултата става 2 : 0, минават Айтос и промяна на резултата 3 : 0, наближават Мин. Бани и вече са "окъпани" и резултата е 4 / 5 : 0 аде 5:1 познат резултат нали !!!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 апр 2015 23:03

Колкото повече мисля за Бургас, повече ми харесва...хеле баби-дедовци да гледат малкия, пък ние с майка му да се помотаме из бургаските кръчмета като в доброто старо време! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

bemy
Контакти:

Мнениеот bemy » 29 апр 2015 23:04

komentator написа:През 2006 и 2008 в двата финала за Купата между Черно Море - ЦСКА и Литекс - Черно Море, феновете на Черно Море трябваше да пропатуват 500 км за финалния мач. Мисля, че сега е редно да се направи реверанс и финалът да е на Лазур в Бургас. Но където и да е финалът, на всеки е ясно, че Купата е зелено-бяла този сезон!Също така, съдията трябва да е чужденец, видяхме българите каква я свършиха днес и отмениха 101-процентов гол на Лудогорец...

Абе дето ще викаме съдия чужденец, я да направим финала в чужбина, пък съдията нека си е българин .А ако ще сме по реверансите, някъде им казват теманета, мача да е в Разград,а съдията да е местен .

Чисто географски мача трябва да е в Търново. Там стадиона позволява ли провеждането на точно този мач ?

А ако феновете на ЧМ искат да пътуват по-малко, по-малко от хич не може, така че ако си стоят във Варна ще пътуват най-малко, т.е. хич .
Последна промяна от bemy на 29 апр 2015 23:21, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Футбол - България”