Иначе и тримата са големи футболисти спор няма.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
TheKoi4i написа:И 3-та сте ги псували, един от тях продължавате да го псувате, единия от тях го разревахте, а последния ви тегли една ***** майна преди време. Абе ваши момчета все![]()
![]()
moreto vn написа:Единственото е че са играли в ЦСКА,но успехи международни с тях никакви.По скоро след напускането или продаването на ЦСКА,кариерата им тръгва нагоре.![]()
Иначе и тримата са големи футболисти спор няма.
TheKoi4i написа:И 3-та сте ги псували, един от тях продължавате да го псувате, единия от тях го разревахте, а последния ви тегли една ***** майна преди време. Абе ваши момчета все![]()
![]()
Казал е, ама не на мен. Аз съм си добре, нямам нужда от илачи. Но тези от УЕФА и розовите пуснали темата тук, а най-вече такива като теб преди да пият каквито и да е хапчета трябва да спрат дрогата. Ама е доста трудно май...boabbb написа:СВОБОДЕН написа:Red thunderstorm написа:СВОБОДЕН написа:Един има който е наравно с Господ и той не е от ЦСКА.
Имаш предвид, че е при Господ, а не че е наравно с него, нали?
Имам предвид Гунди и за България той е футболния Бог. И да, при Господ е вечна му памет. И в Европа го знаят много по рано от цитираните тук. Могат да го потвърдят белгийците, португалците от поколението на Еузебио и всички тези от Милан. Той няма тези купи защото по нова време не даваха на нашите да играят в онези отбори, а ако беше останал там, тежко и горко на семейството му. Иначе щеше да ги има в пъти повече от споменатите със сигурност. В миналото, далечно и по-близко за разлика от настоящето е имало много добри футболисти не само в Левски, а във всички отбори. Но те всички са били само добри играчи, а Гунди е Бог! Това е! Това имах предвид!
Батка, не казвам, че Гунди не е бил добър играч, ама доктора ти е казал изрично да не спираш хапчетата
СВОБОДЕН написа: Аз съм си добре, нямам нужда от илачи. Но тези от УЕФА и розовите пуснали темата тук, а най-вече такива като теб преди да пият каквито и да е хапчета трябва да спрат дрогата. Ама е доста трудно май...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта