Без наказание за свастика!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Без наказание за свастика!

Мнениеот Синьо сърце » 22 апр 2015 21:52

delqnski47 написа:
Eminem написа:хахахха организираните фенове започнали разследване, разбираш ли не били фенове на ЦСКА.
Това ще е само работа на левскари. :lol: :lol: :lol: Сигурно и хората издавали маймунски звуци на десетки ваши мачове, не са фенове на ЦСКА. Няма такива като вас.

Важното е че феновете,за разлика от други, са започнали някаква организация срещу такъв проблем,който само вреди на клуба. ;)

Аааааахахахахахахахахахаха! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ба да бейс, ба да бейс-но трабъл! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без наказание за свастика!

Мнениеот delqnski47 » 22 апр 2015 22:52

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Ти (Вие) за идиоти ли ни вземате?

Модератор съм,така че запазвам мълчание.

Брях.., а като потребител какво би казал-идиоти ли сме, след като не вярваме в случайности?!

ПП- Почесваш ли си отвреме-навреме модераторските рамене, да не те сърби от поникналите крилца?! Седма година съм във форума и не се сещам за друг, прясно произведен в длъжност, който толкова да ни го навира в очите положението си!

[offtopic]Да,особено когато се сетя,че мога да върша много по полезни за мен неща,от това да ви трия дрисливите комплексирани мнения.Бил съм навирал....смЕх.Направо ме бОли ригела дали ще съм мод или не,както и кво мнение имат тук за мене.Но това е отделна тема,а аз съм тук изцяло по собствена воля и абсолютно нищо не ме задържа тук. ;) Не случайно рядко влизам в квито и да е било спорове,където и без тва не е желателно да влизам.
И въпреки това гледам максимално да помагам. Та тва за ''крилцата''[/offtopic]

А темата е друга,така че да се придържаме към нея.По възможност...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Синьото БФС пак си прави своето!

Мнениеот Teo » 25 апр 2015 11:33

При първа възможност хората работещи в тоя съюз намират ред причини поради които да карат ЦСКА да плаща колосални глоби, отделно искат да ни взимат 12 точки заради някакъв смешен мениджър и неговите комисионни от времето на ''боклук'', отделно ДК се самосезират тайно след като ''рожбите им'' доносничат... виждат, че ЦСКА е в тотален финансов колапс, но с всички възможни средства гледат да натискат клуба и го бутат към умишлен фалит???
Господа спрете се... тая омраза към най-великия клуб ще ви изяде главата... всички посинели комисии на футбола в България не могат да преглътнат срама, че са на 8-мо място, докато ЦСКА се бореше срещи всички на всички фронтове... оставете вътрешните проблеми в клуба там е ясно, но клуба се бори и с външната среда от недоброжелатели дето ни извиват ръцете за още и още като виждат, че нямаме... първо ни взеха лиценза и вкараха рожбата да играе там дето не беше заслужила, а сега целта им е да ни фалират умишлено :idea:

@ Докато нямаме лоби в БФС и техните комисии, така ще бъде и занапред :arrow:

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Синьото БФС пак си прави своето!

Мнениеот Кашчей » 25 апр 2015 11:42

Teo написа:При първа възможност хората работещи в тоя съюз намират ред причини поради които да карат ЦСКА да плаща колосални глоби, отделно искат да ни взимат 12 точки заради някакъв смешен мениджър и неговите комисионни от времето на ''боклук'', отделно ДК се самосезират тайно след като ''рожбите им'' доносничат... виждат, че ЦСКА е в тотален финансов колапс, но с всички възможни средства гледат да натискат клуба и го бутат към умишлен фалит???
Господа спрете се... тая омраза към най-великия клуб ще ви изяде главата... всички посинели комисии на футбола в България не могат да преглътнат срама, че са на 8-мо място, докато ЦСКА се бореше срещи всички на всички фронтове... оставете вътрешните проблеми в клуба там е ясно, но клуба се бори и с външната среда от недоброжелатели дето ни извиват ръцете за още и още като виждат, че нямаме... първо ни взеха лиценза и вкараха рожбата да играе там дето не беше заслужила, а сега целта им е да ни фалират умишлено :idea:

@ Докато нямаме лоби в БФС и техните комисии, така ще бъде и занапред :arrow:

Слънцето не е много силно, но явно те е ударило яко още от сутринта :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”