Без наказание за свастика!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Re: Без наказание за свастика!

Мнениеот karager » 22 апр 2015 00:31

Доносници се родихте и доносници ще си отидете. Такава е вашата мижава съдба. :|
YNWA

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 22 апр 2015 06:40

Синьо сърце написа:
CSKA_1948_ написа:
Синьо сърце написа:Споко! Сезиран е който трябва! :)

Няма по-големи смешници с малки топки от НКП! ''Мамо, мамо, мен наказваш, а него не?! :( :(
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
Искам тишина! Да възродя ли тук темата отпреди 2 години на какви моралисти се правехте тогава? Всичко е записано в архив и няма мърдане. Ако прочетеш твои съотборници какви ги къдреха, ще ахнеш! Аз тогава предупредих, че рано или късно ще паднете и вие на мушката. Е, паднахте...
И ние ще направим всичко възможно, за да понесете нашето наказание оттогава. Повярвай, ще го понесете.
Писано е:" С каквато мярка мериш, с такава ще ти се отмери!"(Мат 7:2).
Да бяхте си траяли и да не докладвате насам-натам, можеше и метър да минете сега. Но не би!

Ако трябваше да има наказание, то тогава трябваше да ви изхвърлят тогава. Но синьото ГФС ви пожали.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 22 апр 2015 06:43

ugly bug написа:Дали ще видим някоя свастика в шампионската лига?

В тая ШЛ са се КОЛИЛИ, ти за един парцал ми говориш. :shock:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 апр 2015 10:25

CSKA_1948_ написа:
Синьо сърце написа:
CSKA_1948_ написа:
Синьо сърце написа:Споко! Сезиран е който трябва! :)

Няма по-големи смешници с малки топки от НКП! ''Мамо, мамо, мен наказваш, а него не?! :( :(
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Искам тишина! Да възродя ли тук темата отпреди 2 години на какви моралисти се правехте тогава? Всичко е записано в архив и няма мърдане. Ако прочетеш твои съотборници какви ги къдреха, ще ахнеш! Аз тогава предупредих, че рано или късно ще паднете и вие на мушката. Е, паднахте...
И ние ще направим всичко възможно, за да понесете нашето наказание оттогава. Повярвай, ще го понесете.
Писано е:" С каквато мярка мериш, с такава ще ти се отмери!"(Мат 7:2).
Да бяхте си траяли и да не докладвате насам-натам, можеше и метър да минете сега. Но не би!

Пичага, достатъчно снимки и клипове се пуснаха, на които ясно се вижда свастиката. Не смятам, че са нужни такива глупави декларации от оня ваш плешив очилар от НКП! ;)

Плешивия очилар е от тръста ( не мозъчен, естествено :lol: ) , НКП са ония с херцата :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 22 апр 2015 10:32

Скромното ми мнение е , че ако Господата от комисиите в БФС си вършеха работата и мереха с един аршин нямаше да има деклараций, доноси, джанкане и простотии по форумите ! ;)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 апр 2015 14:16

хахахха организираните фенове започнали разследване, разбираш ли не били фенове на ЦСКА.
Това ще е само работа на левскари. :lol: :lol: :lol: Сигурно и хората издавали маймунски звуци на десетки ваши мачове, не са фенове на ЦСКА. Няма такива като вас.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 апр 2015 21:11

Eminem написа:хахахха организираните фенове започнали разследване, разбираш ли не били фенове на ЦСКА.
Това ще е само работа на левскари. :lol: :lol: :lol: Сигурно и хората издавали маймунски звуци на десетки ваши мачове, не са фенове на ЦСКА. Няма такива като вас.

Важното е че феновете,за разлика от други, са започнали някаква организация срещу такъв проблем,който само вреди на клуба. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 апр 2015 21:16

delqnski47 написа:
Eminem написа:хахахха организираните фенове започнали разследване, разбираш ли не били фенове на ЦСКА.

Важното е че феновете,за разлика от други, са започнали някаква организация срещу такъв проблем,който само вреди на клуба. ;)

Знамето със свастиката да не е вдигнато в друг сектор, освен Г..освен в агитката, по време на "хореото"?
Ти (Вие) за идиоти ли ни вземате?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 апр 2015 21:30

Кашчей написа:Ти (Вие) за идиоти ли ни вземате?

Модератор съм,така че запазвам мълчание.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 апр 2015 21:47

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Ти (Вие) за идиоти ли ни вземате?

Модератор съм,така че запазвам мълчание.

Брях.., а като потребител какво би казал-идиоти ли сме, след като не вярваме в случайности?!

ПП- Почесваш ли си отвреме-навреме модераторските рамене, да не те сърби от поникналите крилца?! Седма година съм във форума и не се сещам за друг, прясно произведен в длъжност, който толкова да ни го навира в очите положението си!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”