В ред ли е Пламенчо!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Svilen
Контакти:

Re: В ред ли е Пламенчо!!!

Мнениеот Svilen » 13 ное 2008 17:03

Bully_Blue написа:Иван Иванов големия футболист стана,не виждате ли какви елементарни грешки прави в клубния си отбор.За останалите,Коста Янев е един от най-добрите опорни халфове,според мен ще свърши доста повече работа от ''Стенлю'',единствено не ми харесва присъствието на Благой Георгиев и Иван Стоянов.

Не си прав за Стилян, че не е същият като преди всички го виждаме, но сам не става! Силните му мачове в националния бяха с Балъков до него... :!:

pacini
Контакти:

Мнениеот pacini » 13 ное 2008 17:08

Да напълно е в ред!!!Защо да не се даде шанс на млади и перспестивни футболисти?!?Видяхме какво могат звездите...Да не забравяме , че това е само една контрола и мисля че решението ме е правилно да изпробва нови имена!Успех на младите футболисти!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 ное 2008 19:27

pacini написа:Да напълно е в ред!!!Защо да не се даде шанс на млади и перспестивни футболисти?!?Видяхме какво могат звездите...Да не забравяме , че това е само една контрола и мисля че решението ме е правилно да изпробва нови имена!Успех на младите футболисти!!!

Съгласен! Но не по този подлизурски начин. Да беше викнал само нови никой нямаше да му каже "Копче!", а той се сваля. Отдавна е ясно, че е путьо. Е какво да чакаме от Нац. отбор освен п..кински номера и игри!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - България”